|
![]() |
#22922 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Hehe vidis, vidis kocnice i nisam racunao bas, onda se treba dodat jos 500kn ![]() @Avatar Vjerujem da ima ekipe koja se razumije u dijelove i da su mislili da taj bajk vrijedi toliko bi ga i uzeli. ja kada sam uzeo Endura je taj bajk bio u prodaji i nisam ga uzimao u obzir. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22923 |
SCSI Freak, deda :P
|
evo danas imal dve operacije u radiioniv ![]() prva je bila tjubles ![]() ![]() ![]() druga operacija je bila skracivanje buzira ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22924 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ooooo, ovo je matematika za zavaravanje protivnika, kao prodao sam stare i nadodao 500kn. Ja imam dvije tablice - troskove po godinama, i popis prodanih dijelova s iznosima (to sam bas slozio prosli mjesec da vidim koliko me ovaj hobi na koncu kosta). Kad odbijem iznos od prodaje dijelova (koji je onak, fina cifra) od sume koja je utrosena na bicikle i opremu tijekom godina, cifra je takva da sam ju laganini zadrzao za sebe...i vise ju ne racunam, jedanput je bilo dovoljno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22926 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#22927 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Joj troškovi oko bajka... ![]() Po uzoru na Nika sam uzeo tablicu i pisao za pitcha kolko sam potrošio. Na kraju ispada vrlo dobra cifra za opremu koju imam gore, naravno kad se odbije što je prodano, ali opet je to puno... Sva sreća prihodi su dobri od posla u fušu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22928 |
|
ja sam prestao gledat kad sam presao cifru od 100k, a to je bilo prije cca 5 godina ![]() sto realno i nije puno za 14 godina bavljenja biciklizmom... a unazad 5 godina kupio dva nova sida, dvije xtr grupe, marza maraton, pa rabljene rebe team i race, rabljeni sid, pa 4 kompleta XT nabi, nekaj obruca, nekaj novih XTR kazeta, nekaj sram R9 kazeta, lanaca.... ne zelim ni znat koliko je para otislo ![]() edit: dao sam mami jucer navecer zadatak da ujutro mora ici spuzvicom oprat gume ako je iscurilo di caffelatexa ![]() sterala me na jedno mesto, al je rekla da bude ipak ![]()
![]() |
#22929 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Video od zadnje vožnje... http://youtu.be/R_4FGv4jqcE?hd=1 a troškovi za bajk... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22930 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22931 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Možda nešto s malo hoda, inače HT. Tko se samo spušta ok, ali za XC ne fala. Na HTu treba imati više iskustva, ali je hrpu zabavnije i brže, naravno i drndavije ![]() Otišlo je dosta love na bike, ali sad sam zadovoljan i samo mijenjaj potrošne dijelove.
![]() |
#22932 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
@ SileTzar - hvala, ali poanta je da se vozim biciklom i usparam na gorivu, sad jos ak cu placati skelu... svejedno, hvala obojci! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22933 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: sample. 16.05.2012. u 09:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22934 |
Yugokiller
|
Bez ikakvog razmišljanja skuplji model, još da ima nove deore bremze, za početnika i više nego dosta. Najveći argument je vilica i pogon, iako ima još stvari. lanac/kazeta/mjenjači, ne znači previše, ali tu je.
![]() |
#22935 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
bok, molim preporuku i savjet, uzel bi bicikl do max 3000,3200 trekking bicikl za grad, prednja suspenzija i tanje gume gledal sam Old&Bold nekak mi se čini da oni najviše nude za tu lovu, gledal sam i Authora i Gianta |
![]() |
![]() |
![]() |
#22936 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
@ Sample http://www.canyon.com/_en/mountainbi...ke.html?b=2539 U hrvatskim maloprodajnim dućanima će te sigurno oženit, osim ako naletiš na svoju veličinu da je zadnji model, onda neka akcija na keš, ili model iz 2010/2011. Ovaj Canyon kojeg sam ti naveo ima X puta bolju vilicu i kotače te kočnice također par klasa iznad Scotta, 3x10 speed šaltanje. Direktna dostava na kućna vrata, ispao bi te taman oko 8 i sitno s shippingom i carinom i pdv-om.
![]() |
#22940 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Samo Reba RL i Crossride kotači dođu 5.
![]() |
![]() |
#22941 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni HT moze biti samo sekundarni bajk, ili primarni ako upadnem u financijsku krizu. ali ako mogu birati, zna se - FS. Po toj cijeni u KTMovom ducanu u Draskovicevoj, bio danas, ali kupio Schwalbe za 44kn u Ozonu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22942 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22943 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Na bicikle nema carine; "Bicikli, dječja kolica 0" Izvor; http://www.carina.hr/Carina/CarinskiPostupakPosta.aspx Mislim da sam čitao da se to odnosi na gotove bicikle, a ovo o čemu se raspravlja jest gotov bicikl, samo ga treba sklepati! Dakle samo PDV naš se plača!
![]() |
![]() |
#22944 |
Premium
|
Posto na novi kotac stavljam Hans dampfa 2.35 nisam htio staviti neku nepoznatu zracnicu made in china koja je deklarirana do 2.125, ili 2.35. U svakom slucaju svalbica je deklarirana na 2.5 i jos je laksa (193g. ako nekoga zanima, model 13F (mislim) 62-559) od neke kineske koju imam doma i koja je nazivno do 2.125. Na zadnjem kotacu imam takvu schwalbe, a na prednjem hutchinson 2.35, i prednji kotac cesce nadopumpavam. Dalo bi se zakljuciti da je schwalbe svakako kvalitetna zracnica, ali dal vrijedi 44kn dalo bi se raspravljati ![]() Posto zracnice kupujem (i busim) svake prestupne godine ja sam se isprsio tih dodatnih 19kn...a i nije mi se dalo obilaziti druge ducane, ova dva su mi bila usput. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22945 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma ok, svaka čast. Imamo mi jednog u ekipi koji je također probao FS i rekao "ne hvala". Doduše, probao ga je na 2-3 sata u jednom danu i u tom periodu se uspio polomiti 3 puta. Jednom niz skale, drugi put na stazi, treći put pri većoj brzini otišao preko volana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22946 |
|
da se razumijemo, ja vozim i govorim za cisti XC, tu FS nema kaj trazit... ovo kaj decki voze sljeme je daleko od XCa i tu ima smisla/potrebe za FS i u to se necu petljat jer me ne zanima/svidja mi se takva voznja...
![]() |
#22947 |
Premium
|
Od zračnica toplo preporučam Continental. Na sami dodir se "osjeti" razlika, a povrh svega imaju onaj auto ventil sa navojem sa vanjske strane. Koštaju 30 - 35kn u rog jomi. Schwalbe sam isto vozio bez bušenja, i to dosta lagane (cca 140g), i također se osječa da su finijeg materjala nego one kineske, al su preskupe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22948 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pogledaj u Ozon sportu bicikle. Imaš za 6800 i 7500kn bicikle koji mi se čine boljom kupnjom. Uz popust koji ti možda daju ako budeš spretan - odličan bajk ćeš dobiti.
![]() |
#22949 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam si davno piknuo kvalitetnu zracnicu ![]() platio 65 ili 70 kn komad... bila je jeeee*** debela i izgledala je neunistivo... ali je ventil puknuo na spoju sa zracnicom u roku 100 metara ![]() od onda sam na kini i bolila me cuna ![]() sad cu si sloziti tubeless da i to probam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22950 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
u ozonu daju popust, ako imas kes, isprobano, meni su dali popust za dvije schwalbe gume, samo treba pitat i naravno usudit se odbit ako ti kazu da ne daju popust, nemas kaj za izgubit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|