|
![]() |
#22861 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@neo - je, isti su. @murina - mozda je netko malo zemlje nabacio i stablo stavio ispod da ona klada ne moze nikud. Bar mi se cini da tog prije nije bilo. Al nece to nikud, provjereno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22862 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
da, nabacano je zemlje i poravnato. Ne strši klada i puno je lakše za skočit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22863 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22864 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22865 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel netko za Sljeme danas? Tipa 16h tunel? Dole 20-ka pa Dotka ![]() Neda mi se opet cesta danas ganjat , pa se nadam da ima neki neradNik ![]() edit : Daj nek netko stavi onaj fluide ride like a pro video , nemrem ga nač na jubitou , nabim ga na rac. edit 2 : Daj snimite ovog Dreka sa zlatnim pizdarijama , brutalan je... http://forums.mtbr.com/all-mountain/...84590-230.html
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 14.05.2012. u 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22867 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Trebalo je samo dotično naslov upisati u jubitubi tražilicu i u prvih 5 ispadne između ostaloga ovo ![]() ![]()
![]() |
#22869 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
Ovo smo frend i ja nabrzaka radili i to oko 8 navecer i bez lampi... takav nas je mrak ulovio da je to bila divota, spust do spomenika je bio poprilicno scary ![]() Uglavnom pocistili smo prilaz na taj drop i onaj iznad njega i oba malo zatrpali sa zemljom. Navodno da bi ovaj donji trebalo jos malo popraviti jer su ga valjda kise isprale. Jos smo gore ispred ona dva panja stavili malo zemlje tako da ih se sada moze koristiti kao male kikere. Ako ce biti nekih ozbiljnijih akcija javim. Mene trenutno svrbi ono drvo koje je palo na singlicu, ona trasa koju je netko napravio kao obilazak mi nije neka sreca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22870 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ajde ako netko naleti na nekog dobrog fulija do 6-7tkn da me pm-a,ispizdio sam trazeci,vise ni sam ne znam sto je dobro
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22871 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ima neko kotacic za stingera viska? Izgleda da sam svojeg na sljemenu ostavio ![]()
![]() |
#22873 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Izgleda da nece na tak male iznose, a za cijelog novog stingera zasad nemam para ![]() Ak neko treba nes sebi danas uzimat, nek copi meni i BB mount stinger cijeli pa mu platim kad stigne ![]()
![]() |
#22874 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Dal zna netko od vas dali postoji neki pravilnik ili nešto da se nesmije prat šajbu dok se obilazi biciklista? U zadnjih tjedan dana sam dvaput zaliven s onom smrdljivom tekućinom, jednom me neka ženska vjerojatno slučajno a danas ZET-ovac u autobusu prilično siguran da namjerno, jer je moro neko vrijeme vozit iza mene i nije me mogao zaobić jer je bilo puno auti iz suprotnog smjera, a ja se nisam namjeravao maknut na travu pored ceste... I onda je slučajno baš u trenutku dok me obilazio morao obilno oprati šajbu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22875 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
kad sam zadnji put bio na dotki primjetih da su neki zavoji kraceni i tak nes..nekuzim koji je smisao toga,sta se zeli napravit maximir od dotke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22877 |
Why So Serious?
|
Cuks, ne pratiš dobro ![]()
![]() |
#22878 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
![]() ZET-ovac te doslovno "opro". Vjerojatno nema pravilnika, a realno šta možeš naknadno napravit, ništa, da si se strgao pa došla hitna po teve i policija došla na očevid imao bi teoretske šanse neku zadovoljštinu izvuć.
![]() |
![]() |
#22879 |
Premium
|
Ti zetovci su največa govna na planeti zemlji. Sad su se udružili sa murijom i u kontrolu u tramvaje idu sa 1 murijakom zato kaj im ekipa neda osobnu ![]() Nego, oče netko u utorak/srijedu/četvrtak/petak na Sljeme , ajmo reč 16.30h tunel?
![]() |
#22880 |
Registered User
|
Ja bi možda išao u srijedu ali sigurno ne stignem do pola 5. Oko 5 već ima šanse. Stigla mi lampa, blješti pun k**** jako. Ne znam, moram vidjet u šumi. Ta zoomable glava bi mogla jest govna ako se rasklima, moram nać neko rješenje da ju fiksiram dodatno.
![]() |
#22882 |
Premium
|
Može Sile u 5 , kad bolje razmislim i meni tak paše. Gore smo u 5:50 i dole u 6:15 , ko Bog ![]() Adax , može i u petak , meni škola do 1 , znači doma sam u pol 2 tak da oko 3 pa nadalje mogu bit kod tunela. Danas sam se sa nekim dedom na Ponyu naganjavao po Jarunu , idem nekih 25 i frajer me nadobudno prestiže sa kadencom 5000 , i ja ga stignem i onak mu podrugljivo mahnem a frajer počne nekaj psovat ![]()
![]() |
#22883 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ajde vi stari hidraulicari, moram si skratiti lajtung kocnice... dal da ostavim sve montirano na biciklu ili da skinem dole i lepo to odradim na radnom stolu, uz naravno razliku u visin prema master caliperu?
![]() |
#22884 |
Why So Serious?
|
Skini dolje,sprazni sustav,skrati,sklopi,napuni sustav. Bit ce ulja po svuda ak bus kratil sa punim sustavom.
![]() |
#22885 |
Registered User
|
Ja kad sam gledao kako se to radi, Zmija je odvojio lajtung kod ručice koja je bila u vodoravnoj poziciji, odrezao višak i vratio unutra. Proces od 2 min s novim Shimanom, nije bilo potrebe za odzračivanjem niti ičim drugim. Poznavajući Dedu vjerojatno je Shimano u pitanju.
![]() |
#22887 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]() gledah i ja hrpu videa na jubitou, al reko da pitam jos i tu malo kaj se dela na nasim prostorima ![]()
![]() |
![]() |
#22888 |
Why So Serious?
|
A onda ok ![]()
![]() |
#22889 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22890 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Mozda ti ovo moze pomoci. Ja sam isao prije par dana tak na posao. NIje bas bilo prometa, prolazio sam dijelom od starog podsusedskog mosta malo poslje 8. EDIT: Nakon kruznog toka skrenes u prvu desnu ulicu koja je paralelna sa samoborskom i ides po njoj do kruznog toka i onda skrenes lijevo (3ci izlaz iz kruznog toka) prema Svetoj Nedelji. Tak sam ja dbio dobio upute od Sveto nedeljcana ![]() EDIT2: Tek sada skuzio da ides iz Zagorja ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 15.05.2012. u 16:20. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|