|
![]() |
#22831 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Moci ce se sutra opaliti voznja samo treba pogoditi izmedju dva pljuska, uz naravno mogucnost tusiranja. Bit ce dosta hladno i vjetrovito, ali ako ce se dati ja cu se provozati, bajk ionako moram oprati, samo da ne bude bas oluja...ali mislim da ce se moci nesto odvoziti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22832 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Danas odradili najavljenu voznju.Umorio se kao pas. Prva slika okuplanje u 9h, obratite paznju na mladica u plavo majici http://img205.imageshack.us/img205/5458/002bos.jpg Kolega dotjerao bajk iz Francije http://img12.imageshack.us/img12/3093/003qiyg.jpg Prvi odmor Strbacki buk http://img703.imageshack.us/img703/8049/006gy.jpg Dolasak u Mahrtin Brod gdje zavrsava Biciklijada http://img40.imageshack.us/img40/7992/008ilh.jpg http://img593.imageshack.us/img593/673/010vuk.jpg Onda povratak kuci, sveukupno po garminu 115km, stigao u 19,45. Zadnje izmijenjeno od: begi. 12.05.2012. u 22:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22833 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ak se bude dalo mogu ici oko 2,3h na voznju..ujutro imam neke obaveze a onda rucak i to...jos moram slozit buzir na prednjoj kocnici jer sam krivo stavio i zakrpat prednju gumu jer pusta pomalo vec 2 dana..vidjet cemo...kud bas skoro cjeli radni tjedan lijepo vrijeme a onda u neradnu nedjelju kisa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22834 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Inace ok voznja, javite se drugi put ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22836 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Moram priznat da mi je bilo to tesko gledat. Bogme se frajer posteno sasuo. Ko u crticu. Oj, jesam. Sarafio sam jos 2 bajka poslje mog i tako. Sve je uspjesno odradjeno ![]() Namontirao sam pogon, sjeo je vrhunski. Mozda cu ic na Dotku popodne, javim tu na forum jos. --- Bio sam jutros kod Alesa, kupio M665 pogon, 135 eurića - 20%, ispadne me 846 kuna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22837 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Alo brale pa spustite te sic štange i opletite po pedalama, nije čudno da si proklizao kad sjediš na 2 metra visine valjda. Dobra vam je stazica, a montaža i soundtrack je do jaja ![]() yippie ki yay ![]()
![]() |
#22839 |
|
Fina voznja. Vidim prvi kolega je zamalo obukao i hlace na peglu ![]() ![]() A ovaj drugi je dobio pratnju, bogme pravu ![]() Btw, jel ti to na rukama Lizard Skins softcell? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22840 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Je cuks, kupio u protee kad sam stumpyja kupovao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22842 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#22846 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Bok ekipo! povremeno vas citam, rijetko se javljam. pitao bih vas nesto, nedam se da mi mozete pomoci. svaki dan putujem iz Zagorja u Svetu Nedelju na posao. planiram autom do West Gate-a pa bicikolm do SN. jel znate kojim bi putem mogao? probao sam ici cestom od WG, ali je prometno i dosta se brzo vozi pa nije bas ugodno. isao sam do tunela pa ispod glavne ceste i dode se kod onog igralista na Podsusedu, dalje Samoborskom, to nije problem. zanima me jel postoji neki put po nasipu od WG do podsusedskog mosta? imate li kakav prijedlog? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#22847 |
Registered User
|
dotka hm...nisam servisiro vilicu da sam zamjenim ulje za vodu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22848 |
|
![]() |
#22849 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja bi vec bio na Sljemenu da mi draga nije netko dogovorila obiteljsko druzenje i rucak i javila "na vrijeme"...a vec sam u mislima motao zavoje na Sljemenu ![]() Umjesto da otopim mascobu sad cu ju podebljati...btw, moze se komotno na Sljeme sto se kise tice, ali gore je 2°C, na to treba obratiti pozornost. Kazem, ja bi vec bio gore. Na Zavizanu pada snijeg i -3°C. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22850 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() kod mojih u vrbovskom sneg pada ko blesav upravo se punac vratio ![]() sreca kaj nemam love jer bi vec bio u gorskom kotaru ![]()
![]() |
![]() |
#22852 |
Registered User
|
Nakraju iso sam gore..sreo 10tk ljudi,jednu vjevericu i jednog dh lojstek vozaca..malo je zima na vrhu al nis strasno..pravi jesenski ugodaj..iso dolje na 18/20.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22853 |
|
Dodjoh i ja sa Dotke. Solirao sam ![]() Tko kaze da u kanalima rijeka tece taj laze ![]() U kanalima tek pokoja lokvica, ni gume nemres smocit. Napravio sam 2 kruga, biciklista nije bilo. Do vrha sam se namucio jer je jako slisko blato, za razbit se dusu dalo. Srecom, na spustu zemlja i nije nesto previse mokra pa je malo bolje drzalo. Klinci/il sumari su napravili mali drveni prijelaz preko jednog potocica, bas simpa. Izgleda kao naslagana drva, al fiksirani su cavlima tak da nema bojazni od razbijanca ![]() Pri kraju drugog kruga, taman na izlasku iz zadnjeg kanala (onog najveceg) spazim dvoje ljudi, zaderem se da se maknu da mogu fino izac iz kanala no kad sam prisao blize skuzim pustene 2 zivine, tocnije 2 bandoga. Usro sam se ko pica (iako se inace i ne bojim previse pasa), vec sam si zabrijo najcrnji scenarij jer to su stvarno zajebani psi (cuvari). Srecom, vlasnici su ih primili, a ja sam dao petama vjetra, iako mi je frajer rekao "nece ti oni nista, oni bi samo malo trcali za tobom ![]() Fino sam se zablatio, ko prava svinja ![]() Evo jedna fotka nakon sto sam tek dosao na vrh (kasnije mi se mob zgasio tako da nemam fotki nakon spusta) ![]() I jedna prije uspona (@deda - eto i pogona gore ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22854 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22856 |
|
@begi - sumnjam da bi mi takvo sto pomoglo. No srecom, sve je dobro proslo. @neo - je. To je to svjetlo. Skinuo sam to dole kad sam se krenuo spustat da u slucaju kakvog pada ne unistim svjetla. Btw, danas sam prvi put nosio stitnike na rukama. Nakon par sekundi zaboravim da ih imam gore. Super su. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22858 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22859 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
cuks, meni ne piše Soft Cell na njima, ali izgledaju isto ko na tvom linku, samo su ovi: http://store.lizardskins.com/product...bow-body-armor To je isto ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22860 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Netko je uredio i onaj zadnji drop |
![]() |
![]() |
|
|