|
![]() |
#22592 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Kontaktiraj GRBO-u sa dropa. On ti izrađuje produžetke za volan za 50 kunića neovisno o dužini. Ja sam si produžio volan sa 710 na 750mm. Moš pogledat kak to zgleda sl. puta na Sljemenu ak ti nije hitno ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22594 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Gledaj da sve šire od 680mm nebudeš našao za manje od 150kn ![]()
![]() |
#22595 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Bome sljeme je bilo odlicno danas. Mislili smo ici na 69-71 al kak je vrijeme bilo li-la smo onda otisli na nesto brze i blize. Sileta smo danas zajebali pa smo ga odveli na pilani precacom prek ona dva velka dropa ![]() U nadi da ce se strgat al je i on nas zajebo i odvozio ih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22596 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Dosao sa biciklijade, sve proteklo u redu, ucesnika preko 100,Cro,BiH i Slo. Jedina zamjerka sto je dopustena voznja bez kaciga, te je bilo 3-4 pada, te je bila ozljeda arkade i zuba. Nije bilo takmicarski, ali po vremenu dolaska na odmoriste cilj mozes odrediti prpremljenost. Da ne duzim evo nekoliko slika; http://img72.imageshack.us/img72/1543/016xx.jpg http://img525.imageshack.us/img525/3010/013hmk.jpg http://img822.imageshack.us/img822/5765/029ak.jpg http://img338.imageshack.us/img338/2770/021ohp.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#22600 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Na prvoj slici treba na klupici desno, na drugoj slici trebica u dresu. Nikad lakša piva.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22603 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Zaboravio danas rec na usponu da sam tek neki dan saznao kaj znaci Enduro natjecanje. Pravila su da ima nekoliko stage-a i da do svakoga stage-a moras voziti bajk i onda slijedi samo mjerenje vremena po stage-u + jos u Talijanskom natjecanju ekipa mjeri i vrijeme koje ti treba da dodjes do novoga stage-a Znaci ta ekipa fakat treba pucat od snage i kondicije da bi se natjecala. Svaka im cast. Znam di ga i ima ![]() Mozemo sutra na njega ![]() EDIT: Zaboravio jos rec da mi onaj rock garden pred kraj pila svaki put zgleda sve veci i veci ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 06.05.2012. u 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22604 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22607 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Bilo je dobro, kao i uvijek. Pjesaci su mi poceli pod kotac izletavat, ko srne ![]() Evo koja slikica sa Sljemena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I 2 videa sa Dotke, moja i Siletova zajebancija, gustanje na najjace ![]() Zeko (Sile) i potocic Ich |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22608 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Mega potočić ![]() Taj je samo jedan od, onaj prije one kompresije koja te lansira u zrak je isto odličan, neki su samo lokvice ali definitivno treba ić guštat na Dotku sad kad su potoci nabujali, prejeben osjećaj, onako u dosta većoj brzini od ovih koji su na oštrom zavoju, kad uletiš ko stoka i samo pršti posvuda, rokenrol.
![]() |
#22609 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
To da je valjanje po blatnom potoku gust mozes eventualno Lovrixu (aka ljubitelju potocica) prodati, ostali ce se kloniti Dotke dok se kanali ne isuse ![]() Inace u mojim pocecima bicikliranja, dok jos nisam kuzio da se nakon pljuska sva voda sa Sljemena slije na Dotku, sam nakon spusta navratio na Dotku i voda je bila otprilike do koljena, prije zaleta sam provjeravao koliko je potok dubok da ne ostanem u njemu, i voda je poprilicno jako tekla a ne stajala...uglavnom, nakon zaleta kroz bujicu bilo je tusiranje od jaja pa do struka, kad sam dosao doma kao da sam sjeo u kadu punu vode i izasao van. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22611 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Da imamo malo vise kise u godini dotka bi bila mocvara..poslje kise je nevoziva 2 dana sta se mene tice..nemozes se nigdje popest zbog blata,jos ti se lisce zaljepi za gumu a nemozes se ni posteno spustit zbog proklizavanja..tko voli nek izvoli ![]() zaboravih,prosli put kad sam iso dan poslje kise na dotku 2 puta sam letio na glavu na onom strmom spustu..guma se samo odsklize bocno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22613 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
uspio sam dobavit jučerašnji uspon mica i mene. http://www.sports-tracker.com/#/work...muddik4r5sotvu ak link ne radi, dajte recite da probam nekaj drugo.... nisam ziher kak to ide sa ovim sportstrackerom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22618 | |||||||||||||||||||
Premium
|
da.... sve je nešto ft, miles, mph...... pas masters, neda mi se guglat ![]() edit:
|
|||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#22620 |
Premium
|
hehe, ma koga briga... sada sam na tvom screenshotu pročitao i to mi je dovoljno ![]() uglavnom, ljepo ste se vi to navozali - skoro 70km je jako puno, pogotovo zato jer je polovica na brdu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|