|
![]() |
#22441 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ispipavanje terena - jel netko sutra za noćnu ? Max, ti si nešto spominjao prošli put ![]() Buraz se premišlja, a solo mi se neda za sada.
![]() |
#22442 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Jesam ![]() Kada si mislio? Pola 8 ko i zadnji put? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22443 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Tako nekako, još bi se sutra dogovorili točno. Jer sad bih najradije išao na Sljeme, a ne znam hoće li me i sutra prati takva euforija ![]()
![]() |
#22446 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#22447 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22450 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Stigle su mi goggle, nadam se skorom susretu gore ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22451 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ajmo Vi eksperti , kakav ruksak mi preporučate za do 300kn? Po ljeti nosim slabo stvari , možda jednu majcu , kacigu , vodu i šinove , al po zimi ima dosta robe unutra. Znači neke srednje veličine , ni premal ni prevelik(Sile nemoj mi post mjenjat). Jel ovo valja il se plača samo ime? http://www.ebay.com/itm/Deuter-Race-...56ffa7c70#shId
![]() |
#22454 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovom deuteru kolko vidim opako fali nešto za kacigu nosat. A ti sa FF nećeš baš onda imat koristi od toga ![]() Svojedobno sam isto razmišljao kako za tu cifru od 300kn dobiti dobar ruksak, nažalost, 500kn mi ne gine. Camelback mule kod aleša će pasti, pitanje je samo kada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22456 |
Premium
|
![]() |
#22457 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
To je dječji. U biti taj bi ti pasao ![]() Čekaj akcije u Intersportu pa ubodi Bike1 ili Superbike za 300injak kn. Ili ciljaj camelbakove, jerbo fino dobiješ i hidrapak koji sam po sebi dođe 150kn pa ti je to ta razlika u cijeni.
![]() |
#22458 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Sa deuterom Hidrapack ne dolazi. Najbolje bi bilo da uzmes odmah neki ruksak koji ce ti trajat, a ne sada nekaj kombiniratipa onda kasnije ponovo kupovat neki drugi. Ovaj camelback je OK i ispadne oko 450kn kada odbijes porez njihov. Inace je ruksak od 10L tak da bi ti mozda to bilo malo premalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22459 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Pa nisam ni rekao da dolazi. Deuteri dođu 300kn kad su akcije, a Camelbakovi koji dolaze s hidrapakom su 200injak kn skuplji ali od tih 200 barem 150 otpada na mijeh koji možeš i prodat ak ne misliš koristi. Tako da Camelbak FTW, osim ako si kul i fensi i uzmeš DaKine ![]()
![]() |
#22460 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Ak se oslobodis straha nemoras nosit ff kacigu i šinove za xc i jos ustedis 300kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22461 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
I sam nekad nosim kahlicu kad mi se ne da vući FF sa sobom, ali mislim da zaštite nikad dosta. Samo ju treba pametno "dozirati" ![]() Meni je za ovo vruće vrijeme postalo mučenje nositi shinove na sebi jer je opako prevruće u njima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22462 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
S obzirom da sam sklon zajebanciji dok se vozim, zastite nikad dosta ![]() Mogu se i ja vozit kao totalni ziheras, da nikad ne padnem, ali tada cu dati mozda 50% od sebe, a na taj nacin nikada necu biti zadovoljan. Moje skromno misljenje je da netko tko je tek poceo voziti po Sljemenu definitivno nosi zastitnu opremu koju ima. Lako je kasnije, nakon par godina nosit samo kacigu kad vec imas skila, itd. Do tada se pametnije dobro zastiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22463 |
Premium
|
Daniel počeo sam furat ponekad na Sljeme kahlicu , sad dosta rijetko furam FF, al šinove mi nije teško furat u torbi. Da ih nemam bi pol koljena desnog bilo izrešetano , a lijevo da ne pričam. Nego , bio sam na XC Krvariću , staza je super , zahtjevnija od DS 3 puta. Moje skromno mišljene je da bi Nik tamo trgo pičke , jer su spustevi ultra strmi , i ima dosta gadnih single trackova , idealno za podesivu sic štangu i skill.
![]() |
#22464 |
Registered User
|
To je sve super ako se divlja i skace itd..ali pricamo o xc-u i Lovri..ako se je poceo vozit po sljemenu nedavno nek se vozi polako dok nestekne iskustva i nemora imat ff kacigu za to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22466 |
Registered User
|
kolko ljudi je bilo na utrci?kakvi su usponi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22469 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ja ovaj vikend idem u istru na terra magic, 3 dana XC maratona uz prilične visinske razlike. Nisam se vozio na bicu 2 tjedna zbog zdravstvenih problema, baš me zanima kako će biti.
![]() |
![]() |
#22470 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja cu sutra nakon posla otprasiti na Strmopec, zainteresirani za tehniciranje dobro su dosli ![]() Nisam jos na cistu kad tocno, ali okvirno oko 16h. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|