|
![]() |
#22411 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#22412 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Žderonje 10.06.2011 klopa: Tor Jeltz Rak Hamm Masni MentalHarikiri trouble cuga: syss Djuka MAHER ( pod možda,ak uspijem zbrisat s šljake ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22414 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#22415 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22417 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#22420 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22421 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Žderonje 10.06.2011 klopa: Tor Jeltz Rak Hamm Masni MentalHarikiri trouble ^SuperUnknown^ cuga: syss Djuka MAHER ( pod možda,ak uspijem zbrisat s šljake ) Danas juha sos kesa ![]() ![]()
![]() |
#22422 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo sad sam malo googlao i vidim da se to u Deutchland stvarno tako jede. Ne mogu bas zamisliti sebe da to jedem. Jel stavljas neke zacine ili cisto onako bacis meso na kruh, odozgora luk i to je to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22423 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Riža i pileće bijelo pohano Bila sam danas u Konzumu i kupila šunku u vlastitom soku 23 dkg i dobila sam punih 5 šnita.....opće ne kužimto njihovo rezanje, da sam vidla zafitiljila bi joj to u glavu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22424 |
Super Moderators
|
Jučer je bil pire, pohanci i šalata, danas ostatak pohanaca ![]() Žderonje 10.06.2011 klopa: Tor Jeltz Rak Hamm Masni MentalHarikiri trouble ^SuperUnknown^ cuga: syss Djuka MAHER ( pod možda,ak uspijem zbrisat s šljake )
![]() |
#22425 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ne znam baš da bum došel... imam fakin eđukejšiooon do pol 10, baki neće ziher dolazit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22426 |
Super Moderators
|
Danas domaći ćiknšit. krumpač i kristalka. Desert-trešnje ![]()
![]() |
#22429 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Došao doma i stara rekla - imaš bolonjez. Reko zajebi pizzu. Ubio sam se ko njasvi u dva ogromna tanjura bolonjeza i skoro dve vrećice parmezana. Kasnije kad se sve to slegne dolaze trašnje. ![]() Zaboravio sam danas jesti na poslu pa imam malo jači apetit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22433 |
Strichek Moderator
|
Meni je fini, svakih par mjeseci odem tamo. U pola lepinje je (ogromne lepinje) i unutra ima umak, luk, paradajz, zelena salata i crveno zelje i naravno piletina (ako se ne varam). Dobije se na tanjuru i jede se sa vilicom i nožem jerbo u ruke ne stane. E sad što je pravi gyros? ![]() ![]() Ovo je pizzeria paprika u lučkom. Ako ćeš ga opet jest odi tamo.
![]() |
#22434 |
Guest
|
Ti grci su stvarno biseri. Čak i tursku kavu gamad zove "grčka kava". Gyros je grčka kopija turskog kebaba. Samo što je grcima ispod časti priznati da rade nešto kao turci pa svemu daju svoj naziv. Kebab je bolji jer ne ide (tradicionalno, ne ova mljevena govna kod nas) svinjetina unutra. I to je basically jedina razlika. Sve ostalo stvar priloga kojih ima onoliko koliko se sprdne vlasniku fast fooda. Meni su najdraži oni kada vlasnik lijepo složi meso jednu komadinu na drugu i onda reže. Također zbog higijenskih razloga paze da da im meso ne padne dolje nego ti ga direkt režu u tijesto, a ne ko ovi naši kaj prvo narežu pa onda skupljaju. Iako su mi bzvz ovi industrijski mljeveni te su mi kvalitetom na razini hrenovka, pašteta i ostalih ispljuvaka industrijskog mesa koje je bliže nečem petom nego mesu. |
![]() |
![]() |
#22435 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#22437 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a znas mene i na svoj sprovod cu zakasniti ![]() na bude jelc vidio ovo ![]() ![]()
![]() |
#22439 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#22440 | |
Guest
|
Citiraj:
Samo kaj to sve treba ovak izgledati http://www.kebabfactory.com.au/siteb...7012009335.jpg a ne ovo govno http://www.alibaba.com/industry-prom...promotion.html |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|