|
![]() |
#2191 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
e, jel neko igro novog Larrya ? kako su ga sj... !!! nisam puno igro, ali ono kaj jesam je sve na reflekse. bezveze. uopće nema istraživanja i spikanja, nego neke šugave mini-igrice koje igraš dok on zašprehava trebe, i ako uspiješ odigrat on uspije zbarit. gluuupo do bola. možda će kasnije biti OK.
![]() |
#2192 |
Guest
|
Tako je, povrće u vlastitoj režiji je jedino što priznajem. Položaj Bogu-iza-nogu (Mitzekov i Jeltzov susjed ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2193 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Basta. Ideš u ignorirce. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2196 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Da pojasnim: ![]() 1. Žemsko na muškom forumu (svaka čast iznimkama) ali to su one koje su po infoznanju u gornjih 5% ili one malo manje konfjutorski osviještene ali znaju se koristit goglonjom pa traže skoro pa banalan savjet, ali ovo da se uključi među Žderonje. NE NE takvih nema, to im kromosomi ne dopuštaju. 2. rezon Pogledajte pod Homepage pod profilom link na bjelovarsku gimnaziju (moš mislit) a i ne radi. Daklem razuvjerit me može samo ispravan link i stranice uređene kao Pravno-birotehničke škole iz Zemuna (ah te srednjoškoljke) ![]() Ma gori sam od živka Kusića ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
OMG...not again ![]() ....pa dobro zasto vi ne vjerujete da sam ja zensko??? www.gimnazijabjelovar.hr....i stranica sigurno radi... ![]() ontopic....sad sam bas pojela tri narače ...a danas za rucak sam jela lignje...mljac... ![]()
![]() |
#2198 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Poriluk. 5 tanjura + špek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2199 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2200 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
mnoge stvari su tu gud tu bi tru, za 99% stvari sto je nabrojao zenke pojma nemaju. da nije zensko skuzio sam to kad nije pao pod utjecaj mojih charmova ![]() upravo sam dosao s posla pojeo sam pravu laganu dalmatinsku veceru. izgnjeceno zelje i patate, ribu, i vrucu riblju juhu na kraju iz loncica. to sam zalio sa pola litre rosea Pancic i sad mi se tako spava da cu ravno Zzzzzz... sanjati orcove i vilenjake.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2201 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() ee ,a ja predlažem da se Flare BANA, sve dok se ne pojavi na PC ekspert meetingarenju il sjednici Žderonja i svoj virtualni lik ne materijalizira...a da ne spominjem cugu i klopu koju bu platila zato kaj se je usudila flejmat po Žderonjama.. ![]() ![]() Žderonjeee, sjednica je sljedeći tjedan.. četrtek il petek bume se zdogovorili... i odlučili na koji način od sada kažnjavamo #glumce# po Žderonjama! ja predlažem Trule kobile protiv Žderonja?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2202 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
goveđi jezik my favorite, lai i ostalo je zaakoooon
![]() |
![]() |
#2203 | |
ono ispred konpjuktora
|
Re: grunt!
Citiraj:
inače, koji su ono kriteriji za ulazak žemskog čeljadeta med žderonje?
![]() |
![]() |
#2204 |
mrzi zimu
|
OMG, OMG... ![]() JA SAM ZENSKO!!!!! e...kak da vam dokazem da sam zensko?:confused: ...ontopic: jela sam lazanje...to mi je jedno od najdrazih jela... ![]()
![]() |
#2205 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2207 |
Prigorec po defaultu
|
![]() i odje, sa Žderonja, flejmeri.... ak se oćete praf spominati ,em se zna... nemojte mi tu mućko-žemsku poljitik u butigu....... ![]() il da vam počnem gasit postove , ha? ko Rak u PMS-u...... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
mrzi zimu
|
hm...jel' to znaci da sam ja na ovom topicu nepozeljna?:confused: ...ili sam mozda nepozelja na forumu opcenito jer je ovo "muski" forum...<_<...a kao zensko nema pojam o kompovima, igrama i tak pa sta ona tu uopce trazi... ....jel' si to mislio Mitzek? , ha? ontopic: spohas meso samo da se uhvati korica....slazes u tepsiju red mesa, pa na to crveni luk, mrkva narezana na kolutice i jos drugo povrce po zelji...pa opet red mesa, pa povrca...ma kraju sve to posipas sa zlicom vegete i zalijes s bijelim vinom i vodom...poklopis i stavis peci jedno 2 sata.... ...uz to pire krumpir i neka salata...to cu danas kuhati... ![]()
![]() |
#2209 |
ono ispred konpjuktora
|
nenenenene. nisi skužila esenciju žderonja. to je kakti privatni klub na PCE forumu. nemre svako bit žderonja i prvo se mora dokazati na meetingu žderonja. kriteriji za ulazak u žderonje, a time i svojevrsna dozvola za postanje na ovom threadu, su određeni Statutom Žderonja koji je donešen dana gospodnjeg... nemam pojma kojeg. hmm.... nemam primjerak ovdje... mitzek, ajd mi pošlji da ne trabunjam bezveze ubuduće. uglavnom, Gospodin Predsjednik će to, siguran sam, mnogo bolje objasniti.
![]() |
#2210 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Što se tiće slika, nemoj se ni truditi. U photoshopu ja od sebe napravim žensko pa ti to ovdje nije neki dokaz. Glede lazanja.... Ja sam od pizzerije dobio čestitku za Božić i novu godinu. Kao jedini gost koji ju je dobio. Toliko sam lazanja utamanio. Strogo rečeno, niti Horza niti ja nismo Žderonje ali smo tu zbog svojih zasluga u promicanju ideje. Horza bi prije mogao u klub "Mali anorektičar sa bulimijom".
![]() |
![]() |
#2211 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
ajd da me nis videl kak žderem... ali ovo... shame on you! moli se beren da kaže mišljenje o ovim izjavama.
![]() |
![]() |
#2212 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
Možda ja nisam prava osoba za takve procjene budući da ja se hranim samo kad sam stvarno gladan. I vrlo malo "trošim". ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Prigorec po defaultu
|
![]() zate sam ja kak pravi Zderonja furt vu uberturazi..... stalne mi krulji i zavija kak sirena naseg dobrovoljnog DVD-a.. Tata Jeltz sve pozdravlja, trenutno rjesava nerjesivu enigmu oko modema, bracketa i sl pizdarija.....pa heto, pozdrav u njegovo i-me... @Flare-ja sem stari Zdero, i kulike me nos ne vara, opet se jen hemarfrodit prispodobil na Zderonjama, a kak oni pri nami obicno v loncu za cobanac zavrsavaju.. predlazem doticnom "liku" da svoje kikiriki fore vise ne prodaje ovdje jer smo mi vise manje bazdareni za puajceke, janjceke, i ostale ..ke, pa shodno tome mislim da Zderonje bas i ne interesira kvazi jelovnik jedne kvazi "curice".... posljednja opomena...Horza , nabrusi parklje... ![]() elem, Jeltz veli da bi bilo red vise, treba i par novih inicijacija potegnuti, oteti Paskea sa zice jel bu uskoro svi rudnici zlata presusili vu Prigorju..(vezano za WOW online, ne ![]() Rak bu slozil jos 22 stara kompa, jel ocito da nis pazil kad je bil zadnji put pri meni Amdejac bu dobil promociju kod gos[pona Haramine za uspjehe u anti piratskom i antihackerskom djelovanju, Jeltz bu me presisal u obujmu Trebuha, Hojzi buju keckice jios duze narasle.. ameni, meni buju uskoro premala vrata na hramu Zderonja..... ![]() Isus je valjda uskrsnul jopet, Vga je postal sef na Ljinks forumu valjda, BD i njegovi Trolovi su se zgubili u zametenom Dubcu, Mental je odsjecen u DS, pa ljudi moji jel to il nije vrijeme da se spet najdeme i proslavime ponovni susret nakon duuge i ladne (ne Zuje!) zime.....?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 | |
Feldwebel
|
Re: hiihiii...
Citiraj:
Što je da je. Valja se organizirati kakav meeting sa sjednicom. Već sam zaboravil kako baka kuha, a i keti mi malo fali.
![]() |
![]() |
#2215 |
Prigorec po defaultu
|
![]() staro Zabadalo..... neznam kak ti, al ja sam saf tugaljiv, i Keti lije suze za nama... vlece me na cesti za rukave, veli, dajte najte-dojdite nam nazaj, Babicu su sumovi i vododerina na hercu primili od zalosti kaj vas nema... pa kak nebi clovek se smiloval i probal isprtiti put do naseg Hrama??? @ ostali.. svi ste dobrodosli..bar dok mi ne pocnete repete prek reda iskati... ![]() Gabarite i ostale zahebancije bume male , al same male smanjili , tak da i simpatizeri i ostali pridruzeni aka Hojza, Vga i sl.. ipak dobe malenu samsicu da se pridruze Bratstvu onak ..full time. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ok, kad je nakraju meeting? ovaj sad cetvrtak/petak ili iduci? i da ak treba neke donacije srediti dajte javite jel svaki put neke zbrda zdola ispadne
![]() |
#2218 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: hiihiii...
Citiraj:
![]() Odmah sam si od silne sreće kaj opet imam net napravil ogromni sendvić od pol sremske, kiselih krastavaca i majoneze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
A kad bu bil meeting na kraju? Morti bi bolje pasala subota da se mogu doć natjecat v klopanju jer sam u petak popodne u školi, a nakon škole sam sve sam ne gladan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Moderator
|
Glede okupljanja već sam se čul sa debe... ![]() A glede primitka Flare u Žderonje mora imati cca 100 kg ili veliki želudac i isplahnjivati želudac vjutro z mrzlom žujom (naravno cool jer nismo mi alkoholičari) mjesto kavice. Tak da se želudac malo razradi do gableca. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|