|
![]() |
#2191 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
to mi nije jasno, na apple app storeu ima stvarno kamera aplikacija koje su daleko bolje od stock, više mogućnosti, a da na playstoreu nema nešto bolje od Sense, ili barem istih mogućnosti. tipa, odabir scena, panorama, itd. ovo pitam jer ću stavit vanilla AOSP rom, a on ima stock android kameru koja je bazična da ne može bit bazičnija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima nekej u toj Sense kameri. Meni su fotke uvijek bolje s njom (Desire HD). Vjerojatno je do frameworka i njihove dodatne obrade slike. Nemreš baš tak uspoređivat, pogledaj na playstore i traži kameru koju uspoređuješ s AOSP kamerom. Sense kamera nije "stock", zapravo i je, ali samo ako imaš HTC.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2193 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Stavi Camera Zoom Fx ili camera 360 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2195 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2196 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
imam jedan problemcic, mozda je to i normalno, neznam.. evo jedna slika http://i.imgur.com/pxsDy1l.png na njoj je recimo whatsapp, koji kad se klikne pokazuje da se koristio 2 minute, a ubiti koristio sam ga 40ak minuta, tako za još par aplikacija isto ispada da uopce ne koristim mobitel jer krivo prikazuje statse, neznam jel to android ili nexus 4 issue, anyone?
![]() |
#2197 |
49%winner
|
Krivo čitaš statistiku. Whatsapp je tako mali potrošač da je njegov udio potrošnje u ovih 56min koliko ti je mob na bateriji svega 6%. Znači od 9% koliko si potrošio baterije, Whatsapp je mogao potrošiti niti 1% tog iznosa - sâm! To komotno možeš ignorirati. Drugo, CPU time nije mjerilo potrošnje baterije. Bitniji je keep awake time koji ti u slučaju Whatsappa isto iznosi vrlo malo ili nimalo. Od ovih 56min ekran ti je uzeo kao što kažeš 40ak min, a on je i po statistici i po praksi najveći gutač struje. Negdje u ovim temama sam pisao romane o ovoj statistici, a zaključak je da ljudi očekuju drukčiji prikaz ili krivo čitaju pravi prikaz stanja. tl;dr, skini betterbatterystats.
![]() |
![]() |
#2198 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
evo kako je kad se ode na whatsapp - http://i.imgur.com/IalAlHm.png donekle razumijem to što si napisao, no ako sam ja po whatsappu se dopisivao 30min, zasto ne pise 30 min nigdje ![]()
![]() |
#2199 |
49%winner
|
Jer OS ne broji to vrijeme. Skini neki tool koji broji koliko je pojedini app bio u foregroundu, backgroundu, inactive modu (ako postoji, nemam preporuke)... Iskreno, te brojke mogu poslužiti čisto za tebe da vidiš koliko si koristio neki app. Potrošnju time ne možeš mjeriti niti povlačiti paralele jer u pozadini ti se npr. može vrtiti media skener i pojest 5% baterije u 5min, a ti si npr. tih 5-10min časkao s pičonima u whatsapp grupnom četu pa ćeš reći "hej, whatsapp mi je pojeo bateriju" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2200 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
dala bi se itekako vidim ![]() dobro, bitno da nije neki ''problem'' ako je to normalno, tako je kako je, kuzim u sustini o cemu se radi, ali nemaju ti statsi onda smisla bas je ne prikazuju nista korisno, osim tih 2-3 minute koje je whatsapp koristio cpu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2201 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Trebao bi preporuku neke navigacije, bez streamanja mapa, da ima glasovnu navigaciju i da je točna i pouzdana za HR. Volio bi i da lijepo izgleda na 720p ![]() Za sada naginjem prema Mireo Don't Panic zbog Zuhre i Pervana (xD), ali volio bi čuti vaša iskustva/preporuke iz prve ruke. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2202 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
iGO Primo radi kod mene bez problema već dugo. Imaš za njega karte lokalnih providera koje su nešto preciznije od defaultnih.
![]() |
#2204 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Koristim Mireo i karta za HR je odlična. Jednom mi je strvorila problem dolje u dalmaciji, ali je bilo zbog nove ceste. Istu rutu poslao njima i oni s nadogradnjom riješili problem. Planiram još kupiti i BIH i meni dovoljno. Za BIH sam bio koristio Igo i 2 vrste mapi i sve su biloe loše, krive puteve pokazivale, slale me u nepoznato, doslovno katastrofa. E da, ima li netko ideju zašto mi Mireo u njihovom storu prikazuje cijene u Funtama, a ne eurima ili pak kunama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
+1 za Mireo Radi na svim rezama, dobra je, Pervan mi je već malo naporan pošto sam prešao jedno 30 sati vožnje sa njime, ali još zna ubaciti neku dobru. ![]() iGO i Mireo koriste iste karte (TomTom) osim što na obje možeš kupiti i lokalne za istočnu europu koje su uvijek bolje i preciznije. Dobivaš sve nove nadogradnje karti, ali možeš promjeniti maksimalno 5 uređaja, barem su meni tako poslali email. Mireo je naša firma, ali koliko sam uočio, imaju otvorenu firmu u Londonu preko koje prodaju na marketu (HR developeri ne mogu prodavati aplikacije na marketu), zato je i cijena izražena u funtama. Bila je na akciji Mireo do nove godine. Kupio cijelu zapadnu i istočnu europu 31.12.2012 u 23:45 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Hvala na preporukama. To su 2 glasa za Mireo + moje naginjanje prema njima, tak da bum to uzeo. Sviđa mi se što je app besplatan, a samo se karta jednom plati nakon čega si miran. EDIT: Što se desi kad radim Hard Reset mobitela (to radim 2-3x godišnje), da li mi se te mape vežu na moj acc pa ih samo besplatno ponovno skinem ili...? Zadnje izmijenjeno od: Bartuc. 05.05.2013. u 11:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
49%winner
|
Hard resetam mob jednom mjesečno, sve šljaka. Karte se vežu za account, ako obrišeš karte i licence s kartice samo upališ app i skineš kupljene karte. Ma sve radi što se toga tiče.
![]() |
![]() |
#2209 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Imam problem kao na prošloj stranici, nestala mi je google play aplikacija. Uređaj je Samsung Galaxy Tab 2 7.0 i na njemu je CM 10.1. Probao sam je instalirati ponovo preko recoverya i brisat cache ali nikako da je vratim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2210 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
LG Optimus E400, imam problem instalirat aplikacije na njega. U pitanju su samo neke aplikacije. Cyanogenmod 9-20130324 Nisam instalirao google play i instaliram preko PC sa APK Installer-om v3.0. Također sam pokušao instalirat sa kartice na mobitelu i također nisam uspio (Apk Installer, Easy Installer). GPS Essentials, HAK aplikaciju, Open GPS Tracker 1.3.5 bilo je još nekih ali nisam upamtio. Nadopunim popis kad se sjetim. Uključena je opcija: Unknown sources: allow installation of non-market apps Andorid debugging Da li netko ima ideju šta bi moglo biti? Zadnje izmijenjeno od: bosanac. 05.05.2013. u 15:29. Razlog: Zbrkana slova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
ja sam riješio problem tako što sam instalirao službeni software za mobitel te preko njega pokrenuo software update. probaj i ti, vjerujem da samsung ima isto nešto tako skriveno u svom software-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
zašto se chrome beta nemože naž preko play storea, niti preko stranice https://play.google.com/store tek kad u google ukucam chrome beta android, onda mi ga izbaci :S
![]() |
#2215 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#2220 |
Xulos :)
|
Neznam dal je bilo ali CUBIE MESSENGER, najjaca chat app ikad ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|