|
![]() |
#22051 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
danas malo pastice po ovom receptu s tim da svega ide duplo sem kocke za juhu, vrhnje obično za kuhanje 500ml i zelena tjestenina 500g (odličnu otkrio u mercatoru, neki obiteljski obrt, piše s jajima i ne vidi se nikaj nutra... 15kn dođe) + kopar, sušeni jebatga kad nema svježeg... i to dosta kopra, jer kopar i grašak imho idu ko sarma i onda još sarme ![]() ovaj put će ići šunka i nekaj suho zajedno, a gljive ću da kombinujem razne. inače u ovoj prvoj sve-puta-2 verziji smo se podavili doma ko mačići u vodi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22052 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja danas delam srca. Imam ih nekaj preko kile pa bum ih napravil "na žlicu" sa krumpačem...onak ni pregusto ni prerijetko, krumpač na osmine i bude ko bog. Sinoć sam se gadno zajebal sa kasnom večerom-bil sam dovlekel sa dima ![]() Pa sam si složil sir i vrhnje, raženi a na masti ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22053 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#22055 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Vikend a žderiše utihnule? ![]() Danas sam bio ostavljen na cjedilu doma kaj se tiče ručka pa sam s još dva u istoj situaciji ošo u Baskjeru u Šubićevoj i mogu reć da sam ostao ugodno iznenađen. Roko sam neku piletinu u tjestenini i u umaku od vrganja,za prste polizat i obilata porcija. Ova dvojica su rokali slična stvari i svi bili zadovoljni. Izgleda da i vlasnici čitaju kritike po netu.... Za večeru imam svježeg kruha,svježe mortadele i tommy majoneza..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22056 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Zločesta sam, znam ![]() ![]() http://www.pohrani.com/f/1m/ag/331lU0s0/001.jpg http://www.pohrani.com/f/3k/Nq/4Cn5uiFJ/005.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#22057 |
Super Moderators
|
Sam ga toviš ![]()
![]() |
#22058 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22059 |
Super Moderators
|
Je, rebra mu se vide jadnom ![]() Ja sam danas srčeka od jučer, nema smisla bacat ![]()
![]() |
#22060 |
Registered User
|
Mora malo ojačat ![]() Ja danas sendvič-pizzu (tak se zvala u jednoj pizzeriji kaj smo znali za gablec naručivat s posla). Dakle preklopljena pizza, klasika kečap, origano, sir, salama, kiseli krastavci i majoneza....mmmmmljac |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22062 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Neznate vi kako je meni. Stavlja na net samo lijepe slike, ali ja moram jest i ružne stvari. Tak vam je to u braku. Sve je stvar dogovora i kompromisa. Ako nebudeš sve pojeo onda .....
![]() |
#22063 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jučer je pao morski ćuko za ručak. ![]() ![]() Totalno opuštanje uz pravu klopu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22064 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Za doručak bila šunka s jajima Ručak, juha, pohana piletina u pivi, prilog krumpiri, pečeno povrće, salata. Za večeru ćemo vidjet još |
![]() |
![]() |
![]() |
#22065 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22066 |
Super Moderators
|
Pol piceka (domaći "grahorasti"), mladi krumpač, paradajz-šalata ![]()
![]() |
#22067 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
To se zove,okinuo sam susjedovog nerasta iz protuavionca....al slučajno,sam je proletio ispred nišana ![]() Danas je mama bila inventivna pa je spekla hrpu mrtvog mesa i krumpira. Naveče si razmišljam neš naručit il otić u drašku da probam onaj american hot dog.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22069 |
Moderator
|
daklem od petka uber tjestenina u kojoj se ubijamo već 2 vikenda, da ponovim ovo je orginalni recept, a modifikacije idu kako slijedi: ![]() - to je ta mercator tjestenina, mrak stvarno i cifra razina barille + kupujmo hrvacko ![]() ![]() - maslaca dosta, malo ulja da ne zagori, 500g šampinjona, 100g svježih šitaka, biber samo i onda kad zamiriše kuhinja zaplite pljugu i pijaču u ruku ![]() ![]() - 150g šunke, 150g hamburgera ![]() - 400g piksa graška, imho bonduele jerbo ispadnu puno finiji i mekaniji na kraju od rivala, dosta kopra, razmrviti jednu kocku kokošje juhe (paziti sa soljenjem prije ovog koraka jer kocka fino zasoli) ![]() - 2dcl vode, kad lagano ispari i kocka se fino primi svuda, 1-2dcl belog vina ![]() - kad ode alkohol, 500ml vrhnja za kuhanje i pustiti još par minuta ![]() - taaaa daaaa... mrak klopica, probajte ne bute požalili ![]() znači to je bio petak navečer, ali jučer popodne malo ozbiljnije nastupam ![]() ![]() - merkator mesnica, 1.5kg tražio malo deblje nek nareže pa je ispalo svega... tražio t-bone jer me jelc nayebo, mesar nije znao kako, zašto i protiv koga je t-bone, morao je zvat kolegu da mu objasnimo ramstek/biftek/t-slovo... facepalm ![]() - ćevapi na prvu, najtopliju, rešetku i onda od početka lagano da se prže i samo guram prema nutra da dobije još minimalnu koricu i ispadnu za prste polizat... naravno okretanje konstatno se tak podrazumijeva, u žaru 8 mladih i nasoljenih krumpira u foliji ![]() - vratina u marinadi od prije koju stranicu, a za rebarca sam zamiješao kaj sam našao doma - kečap u ulje, dosta crvenog tabasca, žlica slatke crvene paprike, biber i sol... ispalo je odlično... slatkasto/ljuti zapečeni glaze i božanstvena prasetina nutra ![]() ![]() - za kraj na najlakšoj vatri debela vratina laganini da ostane malo pink u sredini težak život ovaj vikend uglavnom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22070 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#22071 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() Danas - piletina, mlinci, salata i kolač. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22072 | |
Registered User
|
Citiraj:
Bude recept danas kad dođem doma. Nego oš ti da mene srce strefi....ovaj tvoj kolač izgleda fenomenalno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22073 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Syss, imam filing da ces biti veci od mene prije pola godine ako ovako nastavis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22075 |
Super Moderators
|
Ja dovlekel danas novi t-bone ![]() Ova nova runda je za****c...dosta tanje rezano a bilo je komada i ispod pola kile kaj je onak...bezveze.
![]() |
#22077 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Samo klopaj, ali se pazi. Ja sam upravo odlezao 10 dana u bolnici, a sutra odoh na drugu turu od 15 dana, a da seciranje i ne spominjem. Naravno, sve uzrokovano viskom kila. Ali, kako je bolnicka hrana izrazito losa, upravo se vracam u zivot svinjskim butom i krumpirom iz rerne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22078 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ovaj T-bone je 8 bani mislim po kili. Sad mi je žao kaj nisam zel goveđu pečenicu po 80 za kilu...oko 1.80 je bila a ako se fino napaca i ispeče slično je ko biftek..konj...
![]() |
![]() |
#22079 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ma nisam uopće uprasen toliko koliko se priča po ulici... 185-7cm i 102-104kg, tako da sam daleko od zabrinjavanja ![]() pa k je to cifra za tbone imho, tj. dao bi toliko para za finu komadinu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22080 |
Super Moderators
|
|
|
Oglas
|