|
![]() |
#22021 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Manje je gorka od Guinnessa, a gorča od Tomislava. Fino se osjeti aroma hmelja i malo ostaje okus prepečenog ječma. Boja tamnosmeđa, a na svjetlu vuče na tamnocrveno. Pjena gusta, teška i masna. Nakon ispijene čaše pjena se drži po stjenkama. Alkohola od 6% do 7%. Nemogu vjerovat da mi je uspjelo od prve. ![]() Još imam u vrenju jednu tamnu malo gorču od ove i jednu svijetlu pivu. ![]()
![]() |
#22022 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Pogledaj si NG Megafactories: Heineken da dobiješ još više elana i da vidimo čija je pjena bolja ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22023 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22024 |
Moderator
|
![]() |
#22026 |
Guest
|
Ne znam. Tomislav na svojoj strani IMO ima samo količinu alkohola, a za uživanciju mi tak svejedno za to. Hoću da bude fini pifkan, a ja bum prije hodal na mjesecu nego kaj bu Tomislav bio finiji od guinnessa! :P Od domaćih moram reći da mi je trenutačni kralj Vukovarsko. Jel ga netko našao možda za kupit negdje? Vrutak? |
![]() |
![]() |
#22027 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22028 |
Guest
|
Sutra bum si na putu na job fino ubrao jednu ladnu dok čekam. Gorjanska veliš. super! Baš me cijene zanimaju! Tak da više ne moram ići do tomata ili summita u ilici EDIT: Opa, pa valjda ih ima pet puta više sada nego kaj je bilo kad sam zadnji put gledao http://www.vukovarsko.com/vukovarsko_gdje_popiti.asp još jedna birtija na kraju moje ulice! ![]() |
![]() |
![]() |
#22030 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Suha hrana danas-malo sira, zigorske "sapunjare", raženi, fefači i rajčica ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22031 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Veceras tekma, znaci jede se pizza. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#22032 |
Super Moderators
|
J**i se matori, sad se i meni priŽderala pizza ![]()
![]() |
#22036 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Točeni Guinness mi je savrsenstvo, a poanta i je u pjeni gustoj kao slag. Onaj flasirani ne valja. Rekao bih da je to piva koju ili volis ili ne volis. Ožujsko psenicno je vjerojatno nastalo mijesnjem kakvog praska sa ozujskim, u svakom slucaju psenice nije vidjelo. Dobra je kad je mrzla jer nema okusa, a onaj mutni izgled koji ima u boci daje dojam da ne pijes bas pisaku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22037 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#22038 |
Super Moderators
|
Ja dogovorio domaću pizzu za sutra ![]()
![]() |
#22040 |
Super Moderators
|
Uf, danas pizza ![]() Nikakvo picanjenje, zdravoseljačko-domaća. Rajčica, dvije vrste sira, šunka, šarf kobase, zigorska sapunjara, domaća šunka, fefači i masline. Gore još malo parmezana pomješanog sa crvenom paprikom i kiselim vrhnjem ![]() Je malo prenatrpana ali sam se grdo zaželio pizze pa pretjerao... Spremna za pećnicu: ![]()
![]() |
#22042 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22043 |
Guest
|
@Jelc Ma nema kaj biti pretrpana. Kak voliš tak treba biti! Meni ovo taman zgleda. Ja bi još eventualno pretkraj umjesto ovog vrhnja sa paprikom hitio ajvar! :P Najbolja mi ekipa kaj ima svoje "teorije" na pizzu ide ovo, ne ide ovo itd... Neš ti nauke od ciganskog jela! Ide ono kaj voliš i finito :P |
![]() |
![]() |
#22045 |
Moderator
|
Neznam kako nazvati hranu koju sam radio pa ću opisati postupak. Inspiracija mi je bila pohani luk. Napravio sam tijesto (gušći tajk) od glatkog brašna, prstohvat soli, mrva ljute paprike, prašak za pecivo, mineralna. U njega sam umočio šnite špeka, šunku za pizzu i sir gaudu i pohao u fritezi u vrućem ulju. Usvinjio sam se i sad degustiram Paulaner Hefe-Weisbier dunkel, po domaći crno pšenično pivo.
![]() |
#22046 |
Super Moderators
|
Nisam slikal gotovu pizzu jer sam imal pametnijeg posla ![]() Fino je ispala, taman. Ubil sam se ko zadnji sacpra ![]()
![]() |
#22048 |
Super Moderators
|
![]() |
#22050 |
Super Moderators
|
|
|