|
![]() |
#21931 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Meni je isto u planu upravo ta kaciga, pa ak si za kombinaciju iz slovenije preko onog frajer kaj ga je crocus spominjao, bumo se dogovorili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21932 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vec vidim da ce Urge postati Teamska kaciga na PCE-u, bas sam jednu narucio iz Bajkmanije...ali ne za sebe, ja trzim obruce, pakne i gumu i trebao bi biti miran sto se bajka tice do kraja sezone, a i duze. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21933 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sutra, Sljeme, noćna, 19.15h tunel ? Sile, imam lampu viška ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21936 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Nisam bio na toj stazi, ali nije preteška kako vele dečki. Nekad ni sama visinska ne znači ništa, ako je većinu vremena blaži uspon, što nije problem. btw čestitke i to je dobar rezultat s obzirom na sve. Što se tiče slika, sve nešto slabo ima, dohvatim se tu i tamo koje slike, kad se dočepam nekog albuma osvanut će tu. Evo galerija, očito nečiji privatni fotograf, ali je ok. Ima par slika mene i lovre, i od 137. slike je famozni zavoj gdje ih je gro roknulo.
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 16.04.2012. u 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21937 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#21940 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21941 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21946 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam bio jucer na nocnoj...ali hodacini ![]() Samo cu napomenuti da se u pon. izlilo dosta kise pa je inace supersuha Bikceviceva poprilicno natopljena, te mi se sklizalo na dosta mjesta (i uzbrdo i nizbrdo). Posto je danas cijeli dan vjetrometina (i sinoc takodjer), za ocekivati je da ce se staze dosta isusiti, ali podloga nece biti niti blizu dobra kao preko vikenda (he he, tko vam je kriv sto ste ostali cucati doma). Inace nevezano za biciklizam, jucer sam na pol sljemena susreo Beogradjanina, koji je 3. put u zivotu u ZGu i kojem je bilo dosadno pa je skoknuo na Sljeme, i to bez rasvjete naravno, tip ne zna staze niti gdje je je okrenut u sumi, sva sreca da sam naisao pa je imao osvjetljenje. Fino smo se napricali, bas mi je smijesan taj njihov naglasak ![]() ![]() Posto sam ja radio aerobni trening, tako sam se zapicio uzbrdo kao da me vragovi gone, lik je pratio jedno vrijeme (10min) i onda kihnuo...pricekao sam ga na Puntijarki, pa nizbrdo laganini zajedno. Inace ova ceona lampa je odlicna, ima regulaciju napona i zoom, na sirokom snopu kad su nove baterije baca 50-60m, a na uskom 100m. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21947 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Gledam sada video na PB-u u kojem voze Kyle Strait i Tyler McCaul i pogledam ja to i vidim da Kyle koristi Fox Knee Guards ![]() Ironije li ![]() GT Bicycles - Kyle Strait And Tyler McCaul - Ep. 1 on pinkbike.com
![]() |
#21949 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Kaj bi kupovo nove kocnice ili rabljene? Ak je novo mislim da za nekih 700kn sa povratom dobijes nove Shimano Deore 596 kocnice skupa sa rotorima u Sloveniji koje koce odlicno. Nik je imao problema sa Elixirima 5 i 3 na dva razlicita bajka pa si i to uzmi u obzir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21951 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Hm.. Ti realno raspolazes sa nekih 500kn za kocnice sta i nije bas neka lova. Radje skupljaj jos jer je sada i najgore vrijeme za kupovinu jer je sezona pa ekipa i ducani precjenjuju vrijednost dijelova |
![]() |
![]() |
![]() |
#21952 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Danas sam napravio nešto što sam mislio da još bar mjesec dana neću moći: praktički dvaput na sljeme otišao. track govori za sebe. Prvi put sam išao sa zubichem/darkosom 10-9 skroz do vrha pa na 57-52 jer je imao dejt kod zubara u 14h. Onda sam na povratku na iličkom placu sreo Lovru, on pito oću se ić vozit, a ja jedva dočekao ![]() Uz 20 minuta odmora doma, nešto klope, izletio opet i uspon opet 10-9 ali samo do Risnjaka. Lovro me fino oprao na nekim dijelovima uspona, ali nisam se dao ![]() Bilo je malo problema sa Lovrinim pogonom, ali sam naučio na njegovoj greški i nosio sa sobom od onog dana pred tunelom kad mu je kurbla ispala ključ za taj šaraf. Dobro da jesam inače bi nosio bajk doma. Devetka dolje, Lovro za mnom, max mu je 56kmph ako se sjećam dobro, meni sitnih 3kmph više, to sve u šumi naravno. Meni je i dalje fascinantno kako ovaj endomondo bilježi da uspona imam cca 1300m, a spusta 1648m, ova druga brojka je točna. Krenuo sam i stao sa istog mjesta i sa iste nadmorske visine. Morat ću probati sportstracker pa vidjeti kako se on ponaša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21954 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sportstracker rula , ima sve kaj trebaš i full je pregledan. Baš mi je super postalo ić na Sljeme , ide ko u četvrtak? U petak ja i Destro vjerojatno opet 2 puta idemo gor-dol , u subotu ako netko ima volje dvaput na lojstek gor-dol , ja bi išao ![]() edit: Jel zna netko jel mogu Shimano cleatovi na ove pedale? Mislim da mogu , al ak netko može 100% potvrdit. http://www.njuskalo.hr/bicikl-pogoni...-oglas-4950838
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 17.04.2012. u 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21955 |
Premium
|
dada, bilo je zabavno sa destrom prema gore.... track možda kasnije stavim ako bu mi se dalo, barem da usporedimo moj i njegov (moj je sniman sportstrackerom) evo i sličke jedne: https://lh6.googleusercontent.com/-L...F39765A32C.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#21958 |
Avocado
|
Pa sigurno su bolje od onih m540 koje frajer prodaje sa izglodanim i napuknutim imbus prihvatom ![]() Kad smo kod SPDa, Crankbrothers je u globalu lošiji od shimana. Imaju puno bolji način ukopčavanja koji je zbog rotirajućih dijelova i glavni minus: razmrda se sve to skupa i smeta prilikom potezanja pedala. Da ne pričam da ih se često mora otvarati i održavati. Kod shimana je to sve zatvoreno i kad crkne - crkne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21960 |
Avocado
|
Uz one naljke što volite, savršeno pašu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|