|
![]() |
#2161 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ovo s POSTOM može svejedno biti dosta krvoločno ![]() Kako je danas petak pa postim: Picture prije ručka. Lijepe dražesne životinjice ni neznaju što ih čeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
Premium
|
Nije likove slabijih živaca
A ovako su završili svoj bijedan život. Možete amo zamišljati što se dogodilo između:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#2163 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Re: Nije likove slabijih živaca
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
ja nemam strpljenja za skampe. ja ga zgrizem odmah s ljuskom i pokusam ispiti meso iznutra i tako mi uvijek svaki skamp propadne. jednom sam gledao rodaka kako je prvo ocistio 30 skampi poreda na tanjuru i onda ih jeo s majonezom jednog po jednog. tko ima zivaca za tako nesto ako ja nemogu zgrabit ih zlicom po 10 usta bezveze...
![]() |
#2165 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Nije likove slabijih živaca
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 | |
Premium
|
Re: Re: Nije likove slabijih živaca
Citiraj:
![]() Rekla je bodulka da je to prva ovogodišnja berba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 | |
Premium
|
Re: Re: Nije likove slabijih živaca
Citiraj:
www.iridis.com/igor/Suza/Med/med_recept05.html pa u kombinaciji sa širokim zelenim rezancima (Barilla Tagliatelle con Spinaci) i blitvom na lešo (prekuhana pa prelivena maslacem s češnjakom) pa sve još sa 3 g starim parmezanom Padano (struganim ne ribanim) od svega je ostala prazna butelja vina i ovo iscicanih ljušturica. I prsti su se lizali.. Upravo sam se vratio s Pohorja a kuhinja još uvijek slatko miriši po mediteranu ![]() BTW Ujutro sam pojeo tri Mercator Hiper Štručke i dva krofa a na povratku Fajitas Carne u mex restoranu Takos u Europa Centru + 2x0,5 laško premium, mala union, i 2x0,5 Veltins ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Nije likove slabijih živaca
Citiraj:
Recept se sada nalazi na Coolinarki www.coolinarika.com/recept/skampi_na_buzaru/ s time da vegetu neupotrebljavam ni u bunilu, jučer nisam stavio peršin (jer je pod 18 cm snijega), ide skoro na pol manje vina (ostatak sam i onako popio) a duplo više češnjaka, umjesto paradajza koji je s momentalno bljutav jer je uvozn,i uzeo sam podravkine konzervirane pelate. Još bi i lovora ali ga trenutno nemam, (susjed u Selcu je žbukao fasadu pa je moj domaći bio prašan a poslije sam zaboravio ubrati). ...jesam picajzla... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
kome se trebam javit da postanem clan kluba žderonja ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2171 |
Faraon
|
dobar! divlji ovan odnosno muflon sa njokama. vrlo vrlo mekano meso i vrlo ukusan toc koji poprimi malo snazan miris po nasem ovnu ali zato je to takav specijalitet : goood :
![]() |
#2172 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Re: Re: Nije likove slabijih živaca
Citiraj:
![]() Kora prst debela, ni mirisa ni okusa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Premium
|
Nikad nisam kupovao paradajz na tržnici. To je bio doma veliki grijeh. Moja baka je sama uzgajala. Najljepše plodove je odabirala u jesen, pa ih spremala u staklenke, zimi sušila sjeme pa ih sadila u čašice jogurta, kada bi proklijali, u rano proljeće, presađivala u nispete (to je niski staklenik) pa je to svakodnevno trebalo prekrivati noću radi mraza a danju provjetravati da se ne upare pod suncem i stalno zalijevati. Kada bi narasli desetak centimetara prorjeđivali su se i presađivali uz kolce. Plodovi bi sazrjeli tek u kolovozu, mnogo muke ali taj miris i okus domaćih paradajza je nešto savršeno. U rano jutro rosom okupan paradajz, friški bijeli kruh i jaja na oko, čaša mlijeka ... Sretno djetinjstvo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2174 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() da probam ![]() well danas sam za rucak imo finu juhu od gljiva, vecinom šampinjoni, onako gusta fino, jedno 2 puna tanjura, onda je dosla divlja, mlada srna, neki dan je mrknuta, onako skroz mekano, a opet ima okus divljine ![]() ![]() ![]() inace voli žderat, vidi se na meni ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2176 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Re: Re: Re: Re: Nije likove slabijih živaca
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2177 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja obavezno, barem paradajz i papriku. U stvari-najčešće samo popikam sjeme i onda mučki ostavim ženi posao oko zaljevanja i luftanja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Stigla domača rebrica. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2179 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2180 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa već bi se moglo polako počet sa paprikom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Uuu kako sam se zgazio u paprikašu sad. uffff jedva disem co'ece. Jos su bili domaci rezanci (sam sam ih pravio ![]() ![]() ![]() ![]() Nemam cigara jedino mi to kvari dozivljaj.
![]() |
#2182 |
Premium
|
Ove iz tegle nisu baš za filanje (sarma bez zelja), ali daju aromu varivima (čušpajz, cušpajz). Kupio sam danas jutarnji sa prvim djelom Panianovog riječnika informatičkog pa sam sav u prijevodima. Bačena lova jer ga je vrijeme pregazilo a zašmrkan Zewina maramica je još uvijek kvalitetnija nego ovih 336 stranica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() da vam tak tuj nema mitzeka , te vam je zate ke je mitzek zapel vu nanosu snjega dok je pokušaval opljendrati moje kobase s potkrovlja vikendice , zdej moramo čekati prolječe da se snjeg otopi i mitzek oslobodi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2185 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() same me je napal nekakof Jeti dok sem se probijal prema tvojoj Vukojebini.....pa sem da se odbranim potrošil preveč špeksija i klobasof pa sam sad vu kazni.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2186 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Nemam više niti jednoga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Faraon
|
nakon 12h igranja wowa cujte dorucak kralja koji sam spremao cijelu noc ![]() ![]()
![]() |
#2188 |
Premium
|
Pravi gosparski gablec za u pol sedam. ![]() Jasa u to vrijeme mljacko čokolino da smirim kiselinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...jucer sam igrala kanter , tj dva sata sam se pokusavala spojit na server <_< i na kraju opet nisam mogla.... ![]() ...i onda sam od jada isla jesti kekse s kokosom ![]() ... a sad evo doruckujem tost s medom i pijem bijelu kavu i svrljam po forumu.... ![]() e....decki..kak' vama nije muka od toga sto jedete....:confused: ![]()
![]() |
#2190 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Moram priznat da sam medove, džemove i slične stvarčice uvijek više volio jest sa finim svježim kruhom...i margarinom ili maslacom. ![]() Nego žemskinjo, na kojem ti to serveru igraš? Da vidim kako ti ide (zapravo da vidim kako meni ide budući da CS Source nisam igrao eonima). Ček...igraš valjda CS Source, a ne originalni CS? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|