|
![]() |
#21812 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Koji...što je to? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21815 |
Premium
|
Ma panjino, znam za očne elemente, nego što je ono na slici!? ![]() Liči na auto, ima čak i Mercedosov znak...ali ne znam što je! edit: @ Milentije: kliknem na link, browser kaže Forbidden... čini mi se da me štiti od oštećenja vida. ![]() edit 2: upisao u gugl GLC Coupe. Kill it with fire... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21818 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() Je to je taj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21820 |
Premium
|
Idem. Ovo mi je pokvarilo dan. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21821 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21824 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije 130 000 ni malo. Baš se igram s konfiguratorima, jer izračunavamo leasing prije nego se odlučimo za auto. Clio Grandtour Dynamique 1.5 dCI 90 ks sa praktički maksimalnom opremom. (od doplata je ostao panoramski krov, raznorazni ukrasni elementi u različitim bojama i uzorcima, 17" kotači, kromirane lajsne oko prozora, i karte kompletne Europe) Znači, auto s automatskom klimom, svim električnim podizačima, parking senzorima i kamerom, 3G povezanim multimedijskim sustavom, senzori za kišu i svjetlo, tempomat i ograničenje brzine... Total: 132 000
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 25.05.2016. u 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21825 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
@Vuco, nema cvrčaka (doduše auto je prešao 350 km pa valjda ne bi ni smjelo biti), malo se čuje ovjes na ležećim pol. i zakrpanom asfaltu), ali to je zbog 17" kotača i ceste po kojoj sam vozio (od Lučkog preko Brezovice do Remetinca), mjesta za glavu naprijed i nazad na mojih 182 cm ima i više nego dovoljno, motor se blago čuje u unutrašnjosti ali nije bučno i neugodno, potegne fino, mjenjač je ok, volan po mom ukusu i navikama prelagan i ne pruža neke povratne informacije, onaj mali LCD na instrument tabli se dobro vidi po suncu (bila je upaljena navigacija) iako malo smiješno izgleda, prednja sjedala su mekša, zadnja klupa malo tvrđa... sve u svemu čist ok i mislim da će karavan (kad dođe na tržište) biti super opcija za obiteljske potrebe. @ 1v@n, mislim da se ta dva auta ne mogu direktno usporediti jer nisu ista klasa auta... primjerenija bi usporedba bila s možda Rapidom/Toledom ili Renault Fluenceom... Fluence nisam vozio, a Rapid/Toledo koje jesam su puno tvrđi i ima manje mjesta u njima, a cijenom su tu negdje (uz manje opreme). Zadnje izmijenjeno od: bertone. 25.05.2016. u 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21826 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Pozdrav ljudi, treba mi pomoć/savjet. Pukao mi je kljuc u bravi od vrata i dio je ostao unutra. Posto mi je to jedini kljuc sta da radim? Radi se o zamjenskom , znaci nema centralno otkljuc-zakljuc na sebi, aauto je kangoo 1998 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21827 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21828 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
5:16 poanta svega ![]()
![]() |
#21830 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Probaj s jačim magnetom to izvaditi van, ak ne ide, Skini skroz bravu van i izvadi taj dio. Odi kod meštra i napravi 2 kopije |
![]() |
![]() |
![]() |
#21831 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
http://www.njuskalo.hr/auti/renault-...oglas-19002143 Zanima me ovako nešto pa ako netko ima ili zna malo pobliže objasniti valja li taj motor ili izbjegavati, te kakav je za održavanj i potrošnju. Vozio sam Lagunu ali s drugom vrstom motora takvu ali 1.9 dci 95ks(malo anemićan motor) i noviji model 2001.god od 88kw- 120ks pa mi je ovaj motor nepoznanica.Ali mi odgovara glede cijene. Ili uzeti benzinca 1.6 16v ili 1.8 16v??? isto me zanima potrošnja i održavanje tih modela. Uzeo bi bolje malo starije vozilo nego nekog Punta,Clia,Corsu 2001/2002god zbog udobnosti i prostranosti do cijene cca 2.000ojra. Hvala na savjetima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21832 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
evo jedno tehničko pitanje, posto sam idiot za te stvari. Čem služi zadnji ispušni lonac? jel samo radi prigušenja buke ili ima još koju svrhu? Hint: vozim Golfa keca i otpao lonac ![]() dobro zvuči, al eto, da vidim kaj se može dogoditi dok to ne zašvasam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21833 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21834 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako imam mjesečnu slovensku vinjetu kupljenu 28.4., je li ona valjana do 28.5. ili kao i kod tjedne jedan dan manje, tj. da je krajnji rok valjanosti 27.5.? Je li to definirano brojem dana ili je uvijek naredni mjesec, isti datum minus jedan? Edit: Mjesečna vinjeta važi jedan mjesec – od trenutka kupnje do kraja dana u sljedećem mjesecu koji ima isti redni broj kao i dan kupnje, odnosno do kraja zadnjeg dana u sljedećem mjesecu ako taj mjesec nema dan s tim rednim brojem. Neki sluzbeni dars dokument nasao, na mobu sam, linkam kasnije. EDIT2: link
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 29.05.2016. u 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21836 | |
Premium
|
Citiraj:
opis oglasa je stvarno ono, što je rađeno od servisa itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21837 |
Guest
|
I cijena je takva. ![]() |
![]() |
![]() |
#21838 |
Premium
|
Dal je dvomaseni pred zamjenom, dal koja dizna već slabije šprica, dal pumup treba reparirati, dal treba mijenjati remenje, natezače i vodenu pumpu, dal treba što na ovjesu mijenjati, kakve su kočnice, dal je trul od iza. CIjena je nikakva, ok, al da li što od navedenog treba slagati Za ovoga je bar nešto napisao da je složeno, ok rega je pred istekom, to je nekih 2500kn, čak kao ima i 80 000km manje http://www.njuskalo.hr/auti/renault-...oglas-18298674 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21839 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Ako imas samo 2000 eura za auto, gledaj bas vozila koja si naveo da ne zelis. Nisu skupi za odrzavanje a benzinci su jeftini i ne trose pretjerano. Sve je to super ovako u teoriji, kupis veliku limuzinu za 1500-2000 eura, ali racunaj da nisu bezveze toliko jeftini ![]()
![]() |
![]() |
#21840 |
Premium
|
Potpisujem, na tim malim autima kvarovi su daleko manji i jeftiniji, pričam o benzincima, u odnosu na ovu Lagunu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|