|
![]() |
#21781 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Za ove bicikloilijade neznam, ali kontam da je ovo na stranicama kluba poziv za našu raju da se saletimo do Svete Zemlje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21782 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Sad sam se sjetio kako je kod Medvedgrada Irvin zatražio kratku pauzu za ćenifu, a Onyx se narihtao u pozu mislio da je ćenifa neki sleng za slikanje ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21783 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Hahahahhahahahhahahahahah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21784 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21785 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ma ne zamjeram ništa, skoro sam se upišao od smijeha ![]()
![]() |
#21786 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21787 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sutra kaze prognoza da bi se sredinom dana a posebno poslijepodne primirilo s padanjem i razvedrilo. Ako se ovo obistini opalio bi jednu laganini voznjicu, start kod tunela u 16h...laganim dvopedlajem idem garant, neeema zurbe ni forsanja jer bi mi sutra bio 4. dan "trenkanja" za redom bez odmora - tako da sutra u revijalnom tonu ![]() Takodjer ako se obistini prognoza preko vikeda imamo potop. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21789 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21790 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Dečki, tko prvi njegovo, do 30. travnja još imam kod za 1$ popusta za narudžbu sa discobrakesa: P988 Nije puno, al meni ne treba, sad sam našo papir na stolu, malo pospremam svoju sobnu radionu. Vilja je sređena, radi ko zmaj čak i bolje neg prije jer je Zmija "izbacio" ekstra rupe koje su bile u onom pipcu i sad ima fini otpor zadnji cm hoda. I rebound se čuje ko da zokija imam, ne foxa ![]() Daniel, pitao si me jel se vozim što, vozim se vozim, puno više nego se čini, bar 3 puta tjedno odem u šumu. Osim zadnjih par dana kad je vilja bila kod Zmije. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21792 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Imam jedan mali ruksak za bajk...taman za voznjicu po gradu, ne osjetis ga. Nema kopci po sebi, u glavnom pretincu im dva odjeljiva pretinca, dva vanjska pretinca. Pa ak netko zeli dam ga...Lovro ima prednost ![]() https://picasaweb.google.com/1092629...69938871/Torba |
![]() |
![]() |
![]() |
#21794 |
Premium
|
Moze 16:30...a moze i kasnije jer mi je danas iskrsnula jedna totalno nepredvidjena obveza i moram potegnuti do Moslavine i nazad. SMSni me na 095-90-40-938 tak da imam tvoj broj u slucaju da kasnim pa da ti se mogu javiti na vrijeme...ali do 16:30 bi trebao stici...makar dovezao bajk na krovu auta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21802 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Nije smece od bicikla neg je katastrofa koja ceka da se desi ![]() Sve te shore, stryke, six, empire, atomic, team dh i slicne treba rastopit i radit nove rame da neko ne pogine kad mu pukne pod guzicom
![]() |
#21805 | ||
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#21807 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
nisu veprovi, vampiri su bili u igri ![]() odradili lagani uspon, spust 18-20, ja produzio na dotku, a Nik doma. odradio sam najdulju voznju na prednjem kotacu ikad na sljemenu ![]() ![]() direkt na glavu ruknuo u zemlju, kaciga i shinovi odradili svoje pa nemam ni ogrebotinu, al mi se cini da cu imati sranje sa vratom. moguca trzajna ozljeda jer sam bas kacigom pogodio zemlju, a i rame me zeza. ujutro ak se probudim ukocen idem na traumu po ovratnik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21808 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
@Sile ma bergi je uletio kao med u mljeko... čisto slučajno sam imao zašteđeno pare sastrane, no nebitno... zavrijedio sam kad sam 3 mjeseci bio na dajmondbacku ![]() ja sam kažem da bi puno prije kupio onog NS-a sa vilicom i kočnicama koji nemaju budučnost, pa ih u roku mjesec, dva, rješio i kupio nekaj bolje, nego nerko koji nema ništa dobro na sebi. Edit @blue_fatality: A ništa onda, ja sam na zapadu... Mislio sam da ak bumo skup tamo da si pomognemo u odabiru veličine i kroja... Zadnje izmijenjeno od: zubich. 12.04.2012. u 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21809 |
Premium
|
Odvozili laganini Leustek. Nema blata niti u tragovima, nevjerojatno, izgleda da nije bilo kise, ili je palo minimalno, tek je iznad izvora onaj vrsni dio vlazniji, i to samo lisce. Dolje standard 18-20, i ja doma cestom a Adax na Dotku. Pukla zbica i to na usponu, maltene sam samo sjedio na bajku i ziing! Za vikend ce kotac biti slozen, na svu srecu ne treba ga centrirati pa i nije neki problem. Sutra narucujem EX 721 obruce, jer ocigledno da su zbice zamorene u manje od godinu dana, pa kad idu nove zbice ide i jaci obruc. [edit] ...dok ja natipkam s jednim prstom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21810 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Decki da vas pitam,cisto informativno,da imate izbor kupit bicikl do nekih 6-7 tkn,polovni naravno,,full suspension,sto bi uzeli,malo gledam za tu cijenu idu,koja kuna manje-vise(u slo) Kona coilair Trek fuel 8 Specialized pitch Giant reign 2 To su sve modeli iz 2009-10-11.imate li jos nesto za preporucit u tom cjenono Rangu i od ovih nabrojanih koji bi bio ok?
"Covjek je star koliko i zena koju osjeca!" C.Sheen Zadnje izmijenjeno od: Jakesevic. 13.04.2012. u 00:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|