|
![]() |
#21752 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Max je stigo za nesto manje od 15min do doma ![]() Nisam bas previse kocio ali nije ona niti vibrirala ![]() Vidjet cemo na Sljemenu za vikend ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21754 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Maxx nije pravilno stiskao ručicu.
![]() |
#21756 |
Why So Serious?
|
Ovisi pod kojim kutem ti je prst prilikom stiskanja ručice.
![]() |
#21758 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A to smo na Sljemenu u ponedjeljak apsolvirali koji je način - pravilan način ! BTW, kupio Continental Rubber Queen 2.2 za 140kn. Teška 920g, i umjesto da bude široka pun kufer, isprve na kotaču je uža od WTB-a Exiwolf 2.1 ![]() Koji fail, nadam se da će se nakon prve vožnje raširiti, jer to je kao prava 2.35" guma. My ass... ![]()
![]() |
#21759 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Zbog upaljene tetive desnog kaziprsta nisam mogao stiskati rucicu pod kutem od -69 stupnjeva nego sam stiskao pod kutem od -45 stupnjeva, a kod pritiskanja rucice pod tim kutem dolazi do pomicanja servo wave klipa u rucici i on nepravilno ulazi u cilindar i onda mineralno ulje pod krivim kutem ulazi u celjust kocnice i zato mi klipovi zadnje kocnice nisu izlazili pod pravim kutem nego su bili malo otklonuti u lijevu stranu i radi toga otklona mi je cijeli bajk vibrirao. Da nije bilo Vuce, Onyxa, Rockya, sublera, kutomjera i catie nikada ne bi mogli to saznati. Zato sam sada poslao email R&D odjelu u Shimano da na sljedecem modelu to isprave jer je rijesenje banalno. A rijesenje problema je da prije nego ce se kocnica stiskati vise od nekoliko puta uzastopce prst mora gurnut u guzicu od mjesanke pit bulla i shih tzu staru 13mjeseci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21760 |
Moderator
|
Hahahah, Rocky ti je zajahao ruku i promijenio odmah cijelu filozofiju vožnje i kočenja ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21761 |
Why So Serious?
|
![]() |
#21763 |
Why So Serious?
|
Obzirom da se problem nije pojavljivao prilikom servisa i nažalost nikako nismo mogli natjerati problem da se pojavi, pribjegli smo brainstormingu i teoretski pokušali doći do riješenja dotičnog problema metodom "Što bi bilo kad bi bilo?" Da li je problem otklonjen, znat ćemo tek za vikend prilikom terenskog testiranja vozila pri ekstremnim uvijetima u obroncima iznad grada jer takve uvijete nismo u mogućnosti postići na trenutnoj lokaciji. No, da, smije držat kočnicu cijelim putem.
![]() |
#21764 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Nadam se da je problem rijesen jerbo ga nisam mogao reproducirati na putu do i od Vuce do mene doma. vidjet cemo na sljedecoj voznji Bome se ovi Endurasi fino navoze. Sauze d'Oulx onboard with Julian Oswald from Superenduro TV on Vimeo. EDIT: Fora kut kamere Sestri Levante Ps1 onboard with Davide Sottocornola from Superenduro TV on Vimeo. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 10.04.2012. u 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21765 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Ova brtva gore za kompresiju je crna, ona dolje je roza. Eto samo nek se zna, imaš loš monitor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21766 |
Why So Serious?
|
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 11.04.2012. u 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21770 | |
Moderator
|
Citiraj:
Kad je već dolazio do mene, taj oduran zvuk je nestao. Samo kaj veli Max da se pojavljuje random. Stavili smo kako je Max htio - po dvije gumice između adaptera i rame i dvije gumice između adaptera i čeljusti. Ako vibracije dolaze od tamo, to bi trebalo srediti problem.
![]() |
![]() |
#21773 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Meni je staza 69 u magli... znam samo da mi je bilo nakon toga tesko sjesti na bajk... max i sile me uvjeravaju da me sic nazuljao... ali zasto nije nikada prije.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21774 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
http://car.blogs.com/.a/6a00d83455ae...6693970c-500wi a može biti i da je to sjedalo namijenjeno za neko drugo tržište. U DSG-u je bilo tih siceva s srebrnim, žutim, i maskirnim detaljima, tako da se ne moraš ravnat prema WTB službenoj stranici. Prema svemu navedenom odgovara originalu - težina, izgled, opis itd.
![]() |
![]() |
#21776 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Domy1 sta ako ce biti kise u nedjelju?hoce se odrzat utrka?kolko vidim po prognozi vrijeme nece bit bajno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21777 |
SCSI Freak, deda :P
|
danas savrseno vreme za voznju ![]() ![]() bijah i ja na promeni ulja kod drugara zmije, cudo jedno, ko da imam drugi bajk, vilica radi ko violina, radila je i prije super al sad ovo je fakat zverski ![]() jedna kvazi umetnicka od danas ![]() ![]() i jedna vulgaris ![]()
![]() |
#21779 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Lijepo izgledaju ovi 819 obruci...kolko ima kila bajk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21780 |
SCSI Freak, deda :P
|
ima li mozda zainteresiranih za strukle u kumorvcu kad se malo stabilizira vreme? 25kn su i cisto su solidne... ima i drugih stvari za jesti, ali prema old skul HRB tradiciji uvek smo jeli strukle... ja mogu ponudit kod mene parking za aute ili mozete doci vlakom do mene ili cak do harmice, tko nemre odvozit od zagreba... edit: ja mogu posudit jedne maxxis detonator i jedne kende kopija smart sama... http://www.kendatire.com/media/99942...ii-k942_zm.jpg slicne ovima s centralnim grebenom i detonatorice ![]() nisam ga dugo vec vagal, ima ispod 15kg ovisno o kotacima...
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 11.04.2012. u 15:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|