|
![]() |
#21722 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
A ne , bilo je prejebeno , sjebala me i kočnica ali i prokleti ogromni zupčanik kojim sam zapeo i koji me hitio u zrak. Pao sam tolko mekano da mi se nije dalo dizat ![]() ![]() Staza mi je najbolja do sada , prvi dio mi i nije nešto napet , vjerojatno zbog tog kaj smo stajali svako malo pa se nemreš ufurat... Jedva čekam subotu , opet ista staza ! Nego , sad bum si naručio ovu kamericu prek ibeja http://www.ebay.com/itm/New-808-Mini...cc4bf2f4b#shId tak da će ona ići na neko egzotično mjesto snimat , može na vilicu , može ispod sica , bilo gdje. I jel valja ova lampa , koristio bi je za grad i makadame , ponekad šuma(ne Sljeme) http://www.ebay.com/itm/UltraFire-WF...item35bb239f5c
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21723 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Prvo moram imati na umu da sam ukopcan, onda moram pratiti sto stvara vozac ispred mene, a tek onda se mogu posvetiti svojoj voznji, putanji, kako sto proci=qrac od voznje. Meni je singlica odlicna, ali treba ju malo pocistiti, ne treba motorka, treba doci jedno 4-5 krsnih momaka i primiti se posla...a one strcke kod stijenskog skoka cu posmicati sto posto jer ravno na njih doletis kad se pusti niz drop, dok oni gdje je Lovrix aterirao ne treba dirati. ...a cuks, samo cekam dan kad te ni sreca, ni stitnici ni nista nece spasiti od gipsa i loma, onda se mozda opametis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21725 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
I nebih htio da se to desi jer znam da nebi bilo dobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21726 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
@Lovrixx imam ja tu kamericu, ako hočeš probat posudim ti je pa se igraj... inače je tako loša da za nikakve vožnje nije dobra... jako uski kut gledanja, jako slab refreshrate, ma sve je u kujcu... na youtube-u možeš vidjeti video, i možda ne izgleda loše, ali znaj jednu stvar, a to je da ima 10 različitih verzija te kamerice i da samo trojka (znači serija kamera sa oznakom 3) je ona dobra serija, ali teško da ćeš ju naći, nema ih više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21727 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ma već sljedeći put kad ćemo ići tamo, a pogotovo ako se teren posuši proći ćemo sve to puno fluidnije i sa manje zastajkivanja. Možda je i dobro da je malo u neredu staza, evo recimo gdje je to stablo se dolazi u finoj brzini na usponu, ali taman tamo je fina stepenica dolje preko korijena, i odmah kontranagib ulijevo. Sad znam da je to tamo, ali da sam se danas tamo zaletio bome bi se vrlo neugodno iznenadio...
![]() |
#21730 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Ima li ko od vas da dođe na biciklijadu Krašić 2012.06.'05. Vidim da moj klub ima u planu dešavanja posjetiti istu, kao i prošle godine. Navodno je staza zahtjevna, pa bih možda došao kao posmatrač sa klubom "Japod" Bihać. Inače osim ove biciklijade planirana je biciklijada u Otočcu, kao i pohod na vrh gola Plješevica sve u RH. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21731 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Jel netko možda sutra za noćnu jer kako vidim - srijeda, četvrtak, petak i subota kiša ![]() Išlo bi se slow-mo i možda 9-tka dolje.
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 09.04.2012. u 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21732 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21733 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
19h tunel ili sitno kasnije (19.30h najkasnije). Ova vaša vremena nisu "noćna" ![]()
![]() |
#21735 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() Edit: Sad sam procitao na dropu danasnju turu koju ste odvozili, mogu rec da mi se cini interesantno i nadam se da bumo je uskoro odvozili, pogotovo ovu stazu od pantovcaka pa na dubravkin put. Taman da ubijemo onaj dosadan spust do centra medveščakom. Zadnje izmijenjeno od: JackZg. 10.04.2012. u 00:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21736 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21738 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Ej Lovro, nabavi i meni jednu! ![]() Kad se već pada, onda bi ja svakako izabro "LovriXX style", a ako ima i Cuks neki patent neka se javi i drugi put vozi ispred mene. Učim od najboljih. Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 10.04.2012. u 11:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21739 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Da, sada sam pročitao na dropu kuda ste išli i čini se kao bolja alternativa od onog izrondanog makarama do ceste, ali onaj dio od ceste do klupica mi je super i da nema penjanja, tak da..... Faca (nos) je skoro skroz zarastao, na kosti mislim, vanjski dio je zarastao, imam ožiljak na vrhu (sad izgledam kao pravi izbacivač) i ovog akrobata sam izabrao baš radi mog pada (hebi ga, nije bilo nijednog koji preskače mačku ili koji ljubi pod facom ![]() Još uvijek sam u lovu na goggle!
![]() |
![]() |
#21740 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Destroj jer se vozis sta?Kak ti se svida FOX s obzirom da ga imas par mjeseci...jesi zadovoljan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21743 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
jeboga, a bas si mislim da nije valjda to tvoj fox ![]()
![]() |
#21744 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kad god vidim nešto narančasto u gradu na mikrosekundu pomislim da nije to šonjo, a kad ono sjetim se onda da ti ipak svako drugo sljeme slomiš nešto i da ti je trenutno ruka u banani. bolje vilja nego bilo što na tijelu. Kladim se da bi sve dao da ti rama kreka sljedeći put a da se ti ne sjebeš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21745 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ma Shoshy uglavi kotače u stalke i onda se ziba na bajku doma, ko klinci kad ubace medu u konjića ispred NAMA-e, još upali VOD na Pinkbike-u i sav se uživi ![]() Skoro ko ić se zaistač vozit, skoro ![]()
![]() |
#21749 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
jel ovo čemu za te novce, znači to meni treba za vozikanje sad po ljeti? http://www.dealextreme.com/p/2012-ca...ize-xxl-122668 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21750 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
Oglas
|
|