|
![]() |
#21662 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja si razmišljam da ne bi bilo loše možda sutra popodne tipa 4-5 popodne odvesti nešto kratko, tipa Dubravkin put ili Strmopeć. Danas mi je bilo super na vožnji, a onda opet ide radni tjedan pa me to malo demoralizira ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21664 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Može i tako Vuco, možemo se i za Strmopeć dogovorit. Moja baza su Šestine, tako da ja sigurno idem u brdo, naravno ne ide mi se solo jer mi je a) dosadno b) panika da se negdje ne saspem ko čkapi. Recimo Diona-Lonjščina-greben-Strmopeć bi bio fini krugić. I dalje stoji poziv za sutra oko 10, pa ako itko želi nek se izjasni.
![]() |
#21665 | ||||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Sto se tice guma, da, promjenio sam ih, ali sam vozio na tim novima s kojima bas i nisam zadovoljan, a lanac je novi koji sam od Zlaye kupio. Sta's kad se sranja desavaju. Citiraj:
Citiraj:
To bih isto trebao doci voziti ako sve bude ok tako da bi se trebali vidjet ![]() Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#21666 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Cuks ova šugava kiša nikako da odjebe. Ja ostajem u toplom krevetu i abortam Sljeme sutra. Ići ćemo ko ljudi u ponedjeljak, ionako sutra sigurno ni Lugarnica ne radi, ne da mi se ništa na silu. A i popio sam par pivi dok sam gledao kako Lazio drobi Napoli pa mi se ne da ![]()
![]() |
#21667 |
|
Hehe. Maloprije sam dosao sa mise mokar ko mis. Kisa me oprala, a isao sam sa bajkom ![]() Nema frke. Ja sutra mozda malo odlunjam sam gore, vidjet cu jos kad cu se dic pa ak popodne bude lijepo vrijeme/bez padalina mozda cu se i zaletit. Ako nista bar na tu Strmopec, nisam nikad jos bio gore. Btw, svima koji slave zelim sretan Uskrs! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21668 |
sto da napisem ?!
|
sve najbolje svima koji slave ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21670 |
|
Zeljac, jesi konacno slozio svoje kljuse? ![]() Daj koju fotku da vidim kako napreduje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21673 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
glavica, risnjak, grafičar, svi rade samo vikendom u pravilu. E sad, vrijedi za sve, i lugarnicu, moguće je da radi u ponedjeljak jer je blagdan i očekuje se ljudi gore. Zubich, ostavi mi u pm broj moba, ja ti često vozim tu po zapadnoj strani. Ovi istočnjaci me nisu vidjeli već 4 tjedna jer se samo tu vozim ![]() U ponedjeljak ću popodne najvjerojatnije na vožnju ići jer ujutro moram po ostatke foxa kojem sam ujebao cartridge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21675 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Sretan Uskrs svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21676 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Sretan vaskrs drugovi!
![]() |
#21681 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
to si namjerno stavio onak sic?za sta ce bit taj bajk?koju disciplinu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21682 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
da na drive strani nema spacera, zupčanik bi vrlo vjerojatno lamatao po rami. sic je stavljen otprilike jer ga još nema svrhe detaljno pritezati i poštelavati. u ostalom, ni nemogu ga poštelati kako mi odgovara. taj će bajk biti za divljačenje po gradu, grmu i tu i tamo spust niz sljeme. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21685 |
sto da napisem ?!
|
hmmmh... imaš ti praf... i na oko mi malo drive strana bježi unutra (kad gledam sa stražnje strane i zamišljam lanac) budem si sad sredio adapter za single speed pa ću razvući lanac i vidjeti. ako ne bude išlo... broj imam pa ću te daviti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21686 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Nema frke, alat mi više netreba jer sam si sredio pogon. Imao sam SS složen na xlr8r-u i morao sam imati na pogonu sve standardno, jer su ss kitovi namjenjeni da rade sa srednjom šajbom i chainlineom od 51mm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21688 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
http://world-cleanup-zelena-cistka.b...je-otpada.html http://www.jasam.hr/uskoro-krece-naj...zelena-cistka/ Baš bilo na radiju, ebiga WP nije podržan no probat ću ručno. ![]()
![]() |
![]() |
#21689 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21690 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ne znam kak vi, ali danas sam se tako nazdrao mlade janjetine i teletine (vrhunski pripremljeno), kolaca i jos kojecega da mi je zlo i da ne mogu disati, a najradije bi jos u sebe utrpao, al´ nema mjesta, svi kapacitetri popunjeni ![]() Jedva cekam sutrasnju voznju, da dodjem malo k sebi od danasnjeg zderila. Pedale sam upravo postelao da iskapcaju po mom ukusu, sad treba vidjeti kak to radi u praksi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|