|
![]() |
#2132 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Da li postoji neka dobra aplikacija za pronalazak izgubljenog mobitela? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2133 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Vec izgubljenog moba ili ovako? Ako ovako onda Cerberus https://play.google.com/store/apps/d...erm%3Dcerberus |
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Ako si ga već izgubio, probaj https://play.google.com/store/apps/d...YnMucGxhbmIiXQ.. odličan alat. Ja ga testirao tek tako da vidim kako ide, i u roku par minuta mi sve stiglo na mail. Još mi je i pogodio sobu di se nalazi! ![]() ![]()
![]() |
#2135 |
Registered User
|
Hvala vam. Nisam ga hvala Bogu izgubio nego cisto informativno. Za plan b mi pise da nije kompatibilan za moj uređaj.. inače koristim galaxy s3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2137 |
Registered User
|
To sam tek sad vidia.. Znači da svi noviji mobiteli to ne mogu instalirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Isprobaj sada, sada je OK. Prošla verzija je bila kriminalna, i meni je bila najveći pijanac baterije:=) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2141 | ||
Fresh Juice
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Guest
|
de bubajte 5-star aplikacije koje znate(ne neke tipa biblija ![]() evo par mojih koje znam/imam instalirano: titanium backup airdroid greenify mobi calculator realcalc plus smart voice recorder wakelock detector stweaks solid explorer(unlocker) myfitnesspal osmos hd world of goo triangle away zet karta wallpapers and backgrounds hd Zadnje izmijenjeno od: trpi. 18.04.2013. u 22:54. |
![]() |
![]() |
#2143 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Tapatalk (vrijedi svake lipe) SofaScore (app za praćenje sportskih rezultata) OfficeSuite Pro (otvara dokumente, editira on the go) HAK (prometne informacije, cijene goriva, cestarine, velika baza točki interesa koje prikazuje na mapama - bankomati, poštanski uredi, benzinske crpke, hoteli, kiosci, banke...) HZnet (raspored vlakova) Accuweather (vremenska prognoza) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2146 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Slažem se za tapatalk Među mojim nezaobilaznim su: Chrome Zet karta, hžnet, Hak, zg taxi - takozvani prijevozni set Titanium backup Smart keyboard pro Bsplayer Hc-ktool Gsam battery monitor Shazam Erste mbanking Hr vrijeme
![]() |
#2148 |
Guest
|
mislio sam na ciste 5-star apps, ali dobro moze i ovako ![]() |
![]() |
![]() |
#2150 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
Praćenje (lociranje) android mobitela
Vidim na internetu da postoji mnogo aplikacija s kojima je moguće locirati određeni android mobitel kao šta su npr. " SeekDroid", " PhoneLocator" " PlanB" itd. U uputstvima piše da pronalazi izgubljen (ili ukraden) mobitel ali mi nije jasno kako ga on pronalazi ako npr. na mobitelu nije bio uključen GPS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Koja je aplikacija dobra za pristup računalo preko moba? znači nešto tipa ovog što sam na ajfonu koristio - https://itunes.apple.com/us/app/logm...479229407?mt=8 naišao sam na OVO
![]() |
#2152 |
Fresh Juice
|
Teamviewer i Slashtop 2 su najbolje https://play.google.com/store/apps/d...+remote+access |
![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Moje aplikacije, svakodnevno korištene: K9 mail + K9 widget - staromodan ali odličan mail client Evernote mVijesti Tapatalk JuiceSSH Widgets: Organizer widget - bez toga nijedan android nemože proći kod mene ![]() Spomenuti K9 mail widget - prikazuje nove mailove MinimalisticText widget - vrijeme, datum, mem/cpu potrošnja, ip/ssid i druge korisne informacije Evernote widget Ostale aplikacije povremeno korištene: Teamveiwer Mireo viaGPS WifiAnalyzer Dropbox ... ima toga još al ovo su najkorisnije i meni najpotrebnije. Teško je top 5 napraviti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Registered User
|
Kako mogu biti siguran da mi netko ne spijunira pozive i poruke odnosno da li uopce postoji takva aplikacija? Zadnje izmijenjeno od: dallape140. 21.04.2013. u 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/...vanje-mobitela
![]() |
![]() |
#2157 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Moj top 10: (pa i vise) Nova launcher prime (uz Apex, imho najkompletniji/najbolji launcher) Solid explorer (najbolji file explorer/manager tocka, mnogi koji su probali ovaj app ce se sloziti) QuickPic (galerija koja ima dosta korisnih funkcija, po brzini i kvaliteti upravljanja slikama je godinama isprid regularne droid galerije) MXplayer Pro (odlican player koji vrti sve zive kodeke + subtitlove, uz mogucnost hw rendanja slike/zvuka) Kii keyboard (jako dobra tipkara, krcata korisnim opcijama i mogucnostima) Opera Mobile (sve je poznato...) Facebook (nuzno zlo ![]() Alarm clock extreme (odlican alarm app, godinama me dobro sluzi) Beweather Pro (solidan weather app, koristim ga cisto radi dobrog i konfigurabilnog widgeta) Di radio STweaks Cpu spy Temple Run 2 (prakticki jedina igra koju znam zaigrati na mobu, u zadnje vrime rijetko jer imam rekord od 45km ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2158 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Swype za 0,99$ http://www.gadgeterija.net/2013/04/2...d-korisnicima/ Da ne bi slučajno tko propustio. ![]() Ja koristim SwiftKey i zadovoljan sam, ali reko ako se ikada predomislim da me čeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|