|
![]() |
#2131 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() to se u panasonicu drze onoga "God bless America and no one else" stari pv80 san poklonija ocu ![]() e sad san mislija uzest nesto novo pa me zanima sta je pametno i dobro za SD, satelitski program i vecinon mkv i dvd s naglaskon na 720p mkv px80? ili x10? mozda najbolje da mi samo reces koliko je x10 bolji od px80 i dali opravdava razliku u cijeni za mkv i sd sadrzaj ili neki fullhd jer je cijenon dosta nizak recimo py80 ili nesto slicno. bitno da ima digitalni reciver
FJAKA = psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo vidim u Protisu 37X10 za 4818 kn, najjeftinija što sam je ja do sada našao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2134 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Obišao sam dućane i shoping centre, ali nigdje ni TX32LE8P, niti LG32PG6000... ![]() http://www.grundig-intermedia.hr/index.php?cat=279 ..ali ipak ne bi kupio neko full smeće s kojim ću biti potpuno nezadovoljan zbog 1000kn razlike... pa ako netko ima (loša) iskustva s spomenutim tv-om bio bi mu zahvalan da mi kaže.. ![]() edit: našao odgovor na forumu, ali me mogu pobrisat komentar. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Pun hvale na edukaciji i volji pisaca, a još uvijek neznalica nakon pročitanih ni sam ne znam koliko postova. Dakle za najobičnije gledanje TV-a preko antene riblja kost na balkonu u nedostatku veeeelikih CRT televizora shvatih da je izbor TH-37PV8P = 3.999,00 kn i onda naiđem na TH-37PX8ESA = 3.999,99 kn Potvrdite mi molim vas izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2137 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Premium
|
Našao sam TX32LE8P, ali skužio da ima kontrast 3500?? Da li se radi o drukčijem označavanju (native ili dinamički), ili taj tv ima zaista tako nizak kontrast? Čak i dok sam ga gledao u ducanu crna mi je djelovala blijedo, čak je i spomenuti grundig vision 6 djelovao mnogo bolje, a najbolji je bio LG 32LG2100 iako znam da je to (možda) do podešavanja pa sam odluku ostavio za sutra ujutro, trebao bi ga sutra uzet jer u petak idem na otok s autom pa da ga usput odnesem. Plaćam pivu za (ispravan) odgovor: ![]() a) Sony KDL-32V4200 -3700kn b) LG 32LG2100 - 3400kn c) Panasonic TX-32LX80P - 3300kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
hdtelevizija.com editor
Datum registracije: Jun 2008
|
Ma svi su ti modeli tu negdje, entry leveli. Prije kupovine obavezno uzmi daljinac i poigraj se sa postavkama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2142 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
moze link na neku balkansku WD TV temu ili ukoliko imate cudo da podjelite iskustva. (npr. gdje se spominje prijevod sucelja, podrsha za subtitle (Č;Ć;Ž ....)) ako nije greda da se nabaci i par slika. nani ajde napravite rivju toga. (ziher ga mozete odnekud dobiti na testiranje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
hdtelevizija.com editor
|
Naravno, sklopio sam ugovor sa www.plus.ba kod mene i imaju WD TV pa ču uzeti tog malca na testiranje. Stvar je što sad testiram Panasonic G10, od iduče srijede X10 i S10, a nakon toga V10. Čim završim Panasonic plazma line-up, odradit ču i par recenzija HD i blu-ray playera. Što se tiče tema imaš na ovom linku http://forum.hardwarebase.net/viewto...fec799ba76d5a8 dosta toga rečenog, dakle za Č,Ć i istal naša slova samo skini psoljednji firmware;
![]() |
#2144 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Kada mozemo ocekivati recenziju za G10 , i gde Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
hdtelevizija.com editor
|
Bit ce gotova u utorak-srijedu. Na www.hdtelevizija.com
![]() |
#2146 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Vidim svi ovdje pricaju o Panasonicu, koji je usput "the tv". Ali mene zanima da li je Samsung izbacio neke nove plazmice za ovu godinu?Što se nudi? Sljedeci mjesec bi trebao uzeti tv, koji mora biti Samsung i usto plazma, velicina od 37 do 42".Cijenom do nekih 5k-5,5k kn. Ogranicen sam na Samsung zbog povoljne cijene koju mogu dobiti. TIA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
hdtelevizija.com editor
|
Naravno, kao i Panasonic i Samsung kotisti nove NeoPDP module ali samo u seriji 6 i 8. Ono sta ti mozes uzeti za svoju lovu je 42B450 2009 model koji koristi 600Hz subfield i glavni je konkurent Panasonicovom X10 modelu. Probat cu da ga dobijem u srijedu na recenziju i da ga uporedim direktno sa x10-kom posto su to cjenovno 2 najatraktivnije plazme na ex-yu prostorima.
![]() |
#2148 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Hvala Nani! Nisu mi jasni ti NeoPDP paneli, predstavljali su se kao "jeftini" paneli, a na kraju se ugrađuju samo u skuplje modele. Ako ga dobiješ u srijedu to bi bilo idealno, jer stvarno ne nalazim ništa previše o njemu. BTW: znaš li možda koja mu je točna cijena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2150 | |
hdtelevizija.com editor
|
Citiraj:
Njegova 50" verzija kosta 1650e, pricam o cijenama u BiH, mada ni u Hrvatskoj nisu puno vece, 5% u prosjeku. Po mnogim stvarima je bolji od Kure koji kosta od 2300 do 2500e. Dakle 70% skuplji. Ovde ne pricam o nadolazecem V10, koji je high-end vec o G10 koji je pozicioniran u visoki midrange segment!
![]() |
![]() |
#2151 |
Premium
|
Nani ajd kad budesh radio rivju x10 napisi postavke kada ga kalibrirash |
![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
bok decki ![]() ovako, zanima me koje jos plazme osim panasonica valjaju? trebam kupit nesto sto jeftinije to bolje a opet da valja...recimo do max 4k kn, tu sam ciljo panije 37/42 pv8 i slicne na akcijama ali trenutno ih nema bas...po oglasnicima se vrte svakakvi, phillips, quadro, grunding i slicni pa ja neznam dal ista od toga valja... znaci trebala bi bit plazmica 37/42" i da nije bas (puno) losija od panija pv8(0)... jer gledam oglase ko kreten kad nemam pojma kaj valja osim navedenih panasonica... thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
Registered User
|
Sta je bilo sa recenzijom za g10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
Registered User
|
Ok hvala na brzinu odgovora ! Cekam je od utorka, koje je tvoje prvo mislenje za 42g10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2158 |
Premium
|
evo ja sam svoju 42x10 postavio. vrlo zadovoljan. (boje su off, ali kada proce tih prvi 200-ak sati onda cu se pobrinuti za to) da li je moguce imati analogne i dvb kanale na jednoj listi ?(npr. hrt1,2,nova i rtl budu 1,2,3,4, a nakon njih 5,6,7,8 ... idu analogno recimo ftv, bht, @, obn ....) kako najlakse podesiti dvb-t? signal mi je na granici (cesto steka), imam rotamax(pokretna) antenu s pojacalom koja me stvarno odlicno sluzi vec nekoliko godina. (signal mi definitivno dolazi s neka od slijedeca tri odasiljaca: Slavonski Brod - Košarevac, Slunj ili Papuk, ali problem je sto se na svakom DVB-T nalazi na kanalu 23), pa mi je tesko utvrditi s kojega mi dolazi signal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2159 | ||
hdtelevizija.com editor
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2160 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Da li kupiti plazmu koja je radila u dućanu ? Radi se o novoj plazmi koja je u dućanu oko 4-5 dana i radila je dok i dućan, no vjerujem da su sve postavke bile na maximumu. E sad, prema preporukama dobro je prvih 200 sati podesiti postavke na 50%, te me zanima da li je takvu plazmu dobro kupiti ili baš i ne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|