|
![]() |
#21481 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas smo se upustili u izradu slanih grickalica ili ti varaždinskih klipića ![]() http://www.pohrani.com/f/3A/xY/2ue7uFxv/klipici4.jpg http://www.pohrani.com/f/3S/ul/3fI4iPWz/klipici5.jpg Imamo i slatki desert jer su mi se jele kremšnite, ali ako se rade u normalnom obliku ko će dočekat da se mogu pojest....pa eto onda je ispala verzija u čaši ![]() http://www.pohrani.com/f/D/MR/3cZBARYK/kremsnite2.jpg http://www.pohrani.com/f/3i/uh/3ICmv7Go/kremsnite3.jpg Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 15.01.2011. u 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21482 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
U Zelenjaku ubio krvavicu kapitalku s restanim i zeljem. Poslje me nafukali da odaberem desert i ja se namjerio na tiramisu. Nemrem disat josh uvijek! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21483 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#21485 |
Super Moderators
|
Danas musaka ![]()
![]() |
#21488 |
Super Moderators
|
Zaželio sam se malo poštene hrane "na žlicu" ![]() U jednom loncu se kuha žuljba sa suhim mesom i špekom, u drugom kiselo zelje sa kobasama, kožom od šunke i špekom. Ubil bum se zo zadnji sacpra ![]()
![]() |
#21490 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Da pitam vas, iskusne sladokusce. Koji sir(eve) koristite kad pravite pizzu? Odn. koji se najbolje tope i razvlače? xD
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21491 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nakon cijelog jutra i evo već pola dana lutanja gradom i obavljanja posla, idem se bacit na Maneštru sa fažolom i kupusom, (više volim sa repom), i uz to naravno suho meso, tipa rebarca.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21493 |
Super Moderators
|
![]() |
#21494 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Inace volim kombinaciju 4 sira, uz ovaj gore i ementaler, edamer, gauda. I naravno da mi uvijek jedan fali pa tu uletava gorgonzola. ![]() Nabiyem vas, izgleda cu veceras pizzu Zderat nakon ovog. Poslinio sam tipkovnicu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21495 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
uj, zaboravih kaj sam radio ovaj vikend ![]() daklem, modificiran recept sa kulinarike: na tavu/posudu veliko vrhnje za kuhanje, malo mlijeka i pustiti da prokrčka, nakon toka 300 g ribanog sira (gauda/ementaler pol-pol), dok se sve ne rastopi i onda ugasiti vatru i baciti šaku krušnih mrvica i promiješati. u posudu sa strane staviti srednju piksu (~400g) kuruze, 4 žumanjka, sol, papar, začina po želji... ja stavio onak manju jušnu žlicu origana, malo manje timjana i malo više peršina, sve sušeno. umutiti ovo sa tave (nakon što se malo ohladilo) u tu zamiješanu smjesu kuruze i baciti u namaslačen protvan. na vrh zljevke naribati naribati 300g šunke i onda još jedno 100-200g naribane mješavine sira da pokrije sve. originalno to ide u još veću posodu sa vodom i sve skupa u ror, ali se coustard baš i ne stisne... tak da mislim da može taj cijeli protvan solo nutra (sa nadgledanjem zapečenost). inače sa vodom je neki optimum 1:10-1:20h na 150/160C. da, loše je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21496 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
To vrhnje za kuhanje je predobro ![]() Prefino, a bude gotovo nabrzinu Što se tiče pizze, znači minimum 4 vrste sira ![]()
![]() |
![]() |
#21497 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() ![]() Danas sam skoknuo kod bake na juhicu,sarmicu i jednu kobasu,došlo mi ko budali šamar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21498 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Yebe mi se za smak svijeta 12.12.2012.
![]() |
![]() |
#21499 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#21500 |
driver
|
![]() |
#21501 |
Super Moderators
|
![]() |
#21502 | ||
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Još sam kad skupim sav materijal i počnem proizvoditi pivo. ![]() Ak' i dođe do apokalipse krepal budem pijan i punog želuca. ![]() Citiraj:
Ali u cijeloj toj priči ne vidim Jelcov doprinos.
![]() |
![]() |
#21503 |
Super Moderators
|
![]() |
#21504 |
driver
|
To se podrazumjeva, Ali u cijeloj toj priči ne vidim Jelcov doprinos. Nekak ni ja ne vidim...valjda zbog godina ![]()
![]() |
#21505 |
Guest
|
Kupil od Šipca kikirikija za 12 kuna. Uff, kako volim zaj slani zapečeni. Pifkan mi se samo teleportirao kad sam počeo ovo jest u želudac :P |
![]() |
![]() |
#21506 |
Super Moderators
|
Ja imam skilla kaj se tiče pivčuge-u našem kvartu je uobičajeno barem 2/3 hmelja maznut kmetiji prek grane a 1/3 stavit divljaka kaj slobodno raste-dakle dobil buš objektivnu ocjenu svog piva ![]() Nemam ničega suhog više, ostalo mi je još samo malo smrznute divljači-ak se organ ponudi delat kotlić kod sebe dime lako donesem ![]()
![]() |
#21508 |
Super Moderators
|
LOL, pa ne idem ja sa PAP-ovkom na zajce ko ti ![]() Imam nekaj veprića i nekaj srne ![]() Zajce ne lovim, to je za bogece sa druge strane autoputa ![]()
![]() |
#21509 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21510 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009