|
![]() |
#21422 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jeste se smrzli danas? Mene sunce kroz prozor prevarilo, pa sam išao samo u jednoj dryfit majici, proljetni setup ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21423 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja nisam. Na Lugarnici je termometar pokazivao +3°C, meni se cinilo da laze. Kod tunela je bilo na suncu oko 10°C. Meni je bio odlican dan za voznju, snijeg je dao onaj poseban stih, pogotovo kad je sunce probijalo kroz krosnje...vidjet cete ne filmicu. Jedino cega je falilo je zelena vegetacija (dosta mi je ovog smedjila), jos tjedan-dva i imat cemo i to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21430 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Uzivao je. Sam kaj nije htio priznat ![]() Cool video |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21433 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#21437 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21438 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Ak se kaj promijeni, javim ![]()
![]() |
![]() |
#21441 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja tek idem doma, a veli buraz da se doma napetost osjeca u zraku ![]() Problem je kaj je danas jedini suncani dan ovaj tjedan, tak da cu stvarno morat do vikenda cekat voznju... Al vrata se moraju srediti, jebiga...
![]() |
#21444 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
To je bilo prošlog ljeta na usporci na cvijetnom trgu predstavljeno, ima i manji "gradski" izrod ovog brdskog. Probah ga malo, ali teško je đubre, i tada sam rekao da se na tome nebi usudio spustiti niz sljeme iako je vilja neka Santurova sa 38mm nogama ako se nevaram.
![]() |
#21445 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
nisam čitao iznad, ali me zanima da li ide netko sutra na sljeme? oko 10, ili 11h... sve jedno mi je! ful laganini, tipa sat i pol koliko mi treba da ne umrem do gore, a dole možemo bilo gdje samo da je laganini, jer mi se neda brzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21446 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Jel zna tko di bih mogao ne preskupo nabavit volan i lulu za bmx? Rego sam se na bmx.hr, i ima neki trznjak, ali su sve djeca debili, ja njemu daj broj racuna, oni meni daj face, i sl.. Vec se sa cetiri covjeka nisam uspio dogovorit, tj jesam, ali onda neispostuju (nadjemo se za vikend - pa nema odgovora vise, pa saljem ti u pon, pa umre i sl...), pa nemam vise zivaca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21447 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Braćo biciklisti iz ZG-a, evo sutra jedne hvale vrijedne akcije, bilo bi se dobro odazvati ![]() http://www.facebook.com/events/405561686121521/ Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21448 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21449 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Jel zna tko gdje kupit šta manje, lakše, tanje prednje svjetlo bijele ili crne boje, da svijetli bijelo naravno? Gledam po ovim dućanima ali ništa, a na Enduru sam imao ovakvo i sad ga više ne mogu naći: http://www.pohrani.com/f/3W/Oq/2xu2U...1103130938.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|