|
![]() |
#21362 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
jabe se tebi kad si na ferijama ![]() racunaj onda u utorak, start oko 10-11h? ja sutra vjerojatno idem gore pjeske ak nebu prelose vrijeme, ne stignem vam se pridruziti na bajku jer je doslo do promjene plana i stizem tek oko 13h u zg, jbg... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21365 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Je ja ću se potrudit doć sutra do 12, ak vidim da ne bu izvedivo javim navrijeme. Nisam preumoran nego ne znam hoće li me neka obaveza sjebat. Gledam Endomondo track kojeg je logitek stavio, pa po tome ima dobrih 20ak km od tunela okolo-naokolo do Hunjke. Fina je to ruta. A ovo s prašinom je bilo čupavo, onaj DH dečec kaj mi se ubacio u putanju je digo pun kurac prašine, i da nije bio u ljubičastom nekom uočljivom dresu ne bi vidio da se zaletio na skok, ovak sam samo to zaobišao inače bi me fino lansiralo tko zna gdje ![]() Po tim bezveznim kanalima moš se samo razbit ili ko ja gumu zbušit, ali vrijedi kad jednom uletiš u one borove na singlicu.
![]() |
#21366 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ljepa voznja ljudi, ja osto danas doma ucit, a na kraju si udesio zglob na ljevoj ruci na skakanju ![]()
![]() |
#21367 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Možete mi preporučiti gume za mog Bouldera? Više se ne osjećam sigurno na ovim stock, danas po Maksimiru kočim i po šljunku, travi, zemlji... Cijelo vrijeme mi bježi, a ne znam može li biti do ičega osim guma. Možda sam ostario ![]() Samo da nisu preskupe, makar nemam ni predodžbu koliko dobre/loše/osrednje koštaju. Vozim se uglavnom po cesti i Maksimiru, na Sljemenu sam bio tek par puta.
![]() |
#21368 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
10 je sigurno prekasno po ljeti,kad ti u pol 11 opici 27 stupnjeva nije ti svejedno..8,pol 9 je najbolje..a danas kad sam iso ujutro u 8 je bilo super,ima svega par ljudi i uzivas u miru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21369 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo track cijele vožnje. http://www.endomondo.com/workouts/pTqyAyUgnbs Ja neznam jel da idem il ne sutra... Taman bic opro! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21370 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Buraz i ja smo danas išli novim djelom do gore, nakon prvog križanja Lojsteka sa cestom, otišli na nju i onda 2. zavoj u desno ima odvajanje na šumski put, što je zapravo makadam kojeg prelazi 57-ica. Prvo je išao dolje i bilo je malo frkovito jesmo li pogodili, ali GPS je pokazao da je sve ok. Kasnije se malo penjali, ima par težih djelova jer je rastresito kamenje kao podloga. Spojili se na stazu 55 prema Brestovcu i prvi puta vidjeli zapravo to sve. Ovo su slike Brestovca: https://picasaweb.google.com/Vucomai...36636029033586 https://picasaweb.google.com/Vucomai...36640844591634 https://picasaweb.google.com/Vucomai...36669412071858 Kasnije su nas vatrogasci malo zajebali sa putanjom i došli smo na onaj ravni strmi dio 52jke. Puno je lakše tamo dolje ići ![]() Uglavnom, osim na par djielova od par metara, danas je bio uspon bez umora. Išli smo do vrha gdje smo u zlatnom medi popili točeni radler (do jaja) i pojeli grah sa odličnom kobasicom: https://picasaweb.google.com/Vucomai...36825537285810 https://picasaweb.google.com/Vucomai...36819826021474 Imali smo i šou, prošla nas je cijela vojska Republike Hrvatske valjda ![]() https://picasaweb.google.com/Vucomai...36904428831762 https://picasaweb.google.com/Vucomai...36962991970802 Gore je onda došao Jed2i i kasnije Mic i Destroyer. Kad smo se spuštali, pokazao sam burazu početak staze 1, odnosno Mrcine. Trebam donji dio spojiti sa nečim i to će biti jebačka staza. Spojili se sa ekipom sa Bidrovca i lagano dolje. Buraz i ja smo skrenuli na Gipsovu stazu, koja je bila malo zatrpana sa granjem, ali malo smo pomogli DH ekipi i očistili taj dio staze. Kasnije na prvi greben i onda malo drugačijom stazom na Lonjščinu se spustili. Gledali jel ima koga kod Dione, pa kad nismo nikoga tamo vidjeli, rekoh burazu, možda su na Mihaljevcu, ali niti tamo nikoga nije bilo pa smo doma otišli. Danas je bio super dan za vožnju. Poklopilo mi se (a i burazu) dobro raspoloženje, dobra volja, osjećaj na bajku (pogotovo uzbrdo) tako da samo došao doma skoro pa bez umora. Sutra bi trebao biti oko 10h tunel, ide jedan dečko sa dropbike-a iz Sarajeva, pa da mu pokažem neku stazu na Sljemenu. Nit sam ne znam koju bih mu pokazao... EDIT: Bez ikakvog podjebavanja, dobri su shinovi od Sileta. Dečko je šmeker i po' ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21371 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Evo ga u prirodnom okruženju. Koliko inače prođete km tim rutama gdje idete, 50-ak? Trenutno sam u komi sa kondicijom ali za koji tjedan bih se možda i mogao uspet na Sljeme (ima li gore točenog Radlera ili samo u limenci ili uopće nema?) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21372 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Vuco lijepe slike, evo i ja sam nakon zimskkog sna krenuo na vožnje prije 4 dana. Za divno čudo nije bilo upale mišiča, valjda što sam radio na građevini. Kad se već javljam da mi netko odgovori na dva pitanjca. Prvo, dao majstoru da mi promjeni srednji zupčanik, na prednjem pogonu, a on stavio komplet sva tri marke Biorithm. Vozim tako, a zupčanik mi nekako stalno šeta gore-dole. Danas tek primjetim da su sva tri zupčanika elipsasti. Zna li ko koja je svrha toga, i da neću imati kakve posljedice tokom vožnji. Drugo pitanjce, dobio od kolege duge i kratke bike hlače. Na ovim kratkim ima jedan šav 2-3 cm koji bi trebalo ušiti. Kakav je postupak da se to ušije, mislim na vrstu konca, pošto je to sve rastezljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21373 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21374 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Nekima treba cca 1h samo do tunela, a ak je start u 8 ![]() ![]() Nema tog Sileta ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21375 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21376 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljudi, malo vam je snijega napadalo gore http://zilion.org/vidikovac/slika.jpg a i -4 je trenutno! Pripremite zimsku obleku i gume ![]() P.S. i 4cm snijega
![]() |
#21377 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
najs..juces proljece i suncanje a danas bi moglo proc i sankanje..sretno vam danas na sljemenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21379 |
Moderator
|
Ah, prokleta kišica ujutro + ove hladnoće. Nemogu si naći trenirku za zimu, tako da mi je otpala na kraju vožnja. Još su mi se doma vrata pokvarila, nemrem nit iz kuće izać kako spada ![]()
![]() |
#21382 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ništa, morat ću ići na jednu noćnu ovaj tjedan, jer tko će čekati opet vikend ![]()
![]() |
![]() |
#21384 |
Moderator
|
Ma ne bunim se ja. Dobro je meni. Samo mi je malo žao kad imam 2 dana za vožnju, pa je jedan usran. A jučer je bilo brutalno sve ![]() A kome ću kukati nego Vama ovdje ![]() ![]()
![]() |
#21386 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Morat cu i ja krenut barem jednom tjedno na nocnu. Skompletiro sam rasvijetu i spreman sam. Sam kaj bi prvo otiso do maximira il dotke da vidim kak to funkcionira. Vani je mrak, snijeg i sunce ![]() Ajmooooooooo Sileeeeeeeeee!!! Ne rise. Jbga taman si bio 4ti nemoj nas sada sjebat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21388 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |