|
![]() |
#21332 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21334 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Reno bi uzeo pobjedu da je ravnopravan snagom jer pobjeđuje u dijelu "driving purity". Audi S3 - brz ali i razočaravajući i bezličan osjećaj vožnje - ovo me uopće ne čudi, oni su oduvijek kaskali u tom dijelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21335 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
a opet da ima jači motor kak bi to prenio samo na fwd? naravno moguće je, samo je pitanje za koju cijenu. merca ne bi ni stavio u hothach kategoriju jer je nenormalno preskup... to nije hothach više nego ono porše-area novaca, da ne spominjem rabljeno okruženje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21336 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Iako otočani vole dublji reski zvuk, lako je ušao Megane u tu kategoriju sa Akrapović mufflerom Možda 2017 izađe novi 2,5 TFSI - aluminijskim blokom, koji će bit osjetno lakši, pa valjda skinu "understeer" s popisa serijske opreme.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21337 | |
Registered User
|
Citiraj:
Da, pitanje je cijene za reno. A i S3 je preskup (mislim da košta kao i merc kojeg bih ipak prije uzeo). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21338 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#21340 |
Registered User
|
Teslin kombi za obitelj protiv ferarija |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21342 |
Registered User
|
haha, da a tek izraz lica vozača ferarija kad vidi da ga prestiže cijela obitelj ![]() al najjače u videu kad prikazuju kontrolnu tablu - ferrari se razmeće zvukom i nekim smiješnim okretajima i bojama, a ovaj u tesli pikne touch srcreen i kao u star treku - warp 10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21344 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() sto se dizela tice, najjaci kojeg sam dobio je bio s klasa 2011 450 cdi, a solidno vrijeme smo bili poravnani ^^ sto se zvuka tice, cuje se gore od clia 1.2, ubijen je skroz dok recimo s5 galami solidno a ista je masina, tako da samo jednom odvojili auspuh na selini iza katalizatora i srednjeg lonca, zvuk je bio strava, nije nista rondalo i td ali mi je krenilo ici na zivce nakon 3 dana pa sam vratio,,, zato mi ni na CBR-u nije akrapovic nego serijala, nakon nekog vremena ide na qurac, barem meni ![]() Zadnje izmijenjeno od: HONDA type R. 02.05.2016. u 12:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21345 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Jel ima ovdje preneraženih mehaničara ![]() http://knowmoredaily.com/385/proengineultra/kr/ Pomladite svoj motor!!!! ![]() ![]() ![]() http://letsbuystuff.com/385/proengineultra/kr/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#21346 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Za sada nemam bas nekog uspijeha makar potraga traje par godina ali cilj nam je naci Karmann Ghiu u sto boljem stanju. To je jedan od automobila mojih snova ![]() Kad tada cu ga naci makar sve sto vrijedi u europi je ekstremno skupo tako da sve vise njih uvozi iz Amerike. Ovako nesto mi je cilj sloziti i nadam se da to bude uskoro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21347 |
Guest
|
izgleda kao pas jazavicar |
![]() |
![]() |
#21348 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Prekrašan ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#21350 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
http://www.diseno-art.com/images_6/P...6_V6_coupe.jpg Meni je ovo jedan od ljepsih auti.evo jos malo pa ce mj biti 20 godina al i dalje mi je predivan |
![]() |
![]() |
![]() |
#21352 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Katastrofa... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21354 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
287 kuna, kolega. Uzeo sam odmah 4, za nedaj Bože ![]() Ima još jedan sjajan izum koji se stavlja u upaljač, probat ću iskopat negdje. Ukratko, pegla napon i spušta potrošnju goriva za 50% ![]() EDIT: Ahh, evo ga: Fuel Shark Saver
![]() |
#21355 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#21356 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
da, da... 405 sorkač. pazi to su bile početne ratne godine i mogli smo ići na more (od familijskih vikendica) jedino na krk bikoz jelte... rat. stari vozio opel rekorda dizlo sa "turbo" grbom pošto se bavio taxijem i to je bilo tada ono fajn kolo, stara fićeka i dolazi nam familija iz francuske sa 405 mi16... majko isusova pa staršip enterprajz nije bio ni približna pojava kao ovo. zamolio sam ih da me jednostavno provozaju po otoku bikoz rejskar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21358 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Isprike ako je ovo bilo već u temi, ja sam ostao malo je reć bez riječi i oduševljen. Zvijeri bez roka trajanja, pogotovo F40... F40 vs F50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21359 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni je jedino žao što je Ferrari počeo nakon toga raditi nakaradne aute (čast izuzecima). Nijedan moderni Ferrari neće imati status ovakvih legendi kao što su F40 i F50.
![]() |
#21360 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ajde vrli znalci da vas pokušam iskoristit.... Dakle radi se o ford focusu, 2001.g., 1.8 TDDI. Vozim se s posla i zasvijetli mi lampica od akumulatora. Poigram se malo prekidačima, prvo sam ugasio svjetla (to mi je bio jedini ozbiljni potrošač, grijanje i grijači šajbe bili ugašeni, brisači i radio također), na to mi se upalila lampica od abs-a, pa ponovo upalim svjetla, upali mi se lampica od ručne. Onda sam ostavio prekidače na miru (pogasio sve što mogu) i sljedećih 6-7 km koliko sam imao do doma mi se palila-gasila čitava kontrolna tabla. Kad sam stigao doma, ugasim auto, pričakam min, dam kontakt, lampice sve gore (to je ok dok palim auto), ugasi se grijač, pokušam upalit auto, samo klik se čuje ispod haube, i to je to. Izmjerio sam napon akumulatora dok je auto ugašen, pokazalo je 12.15V. Može li to bit samo do akumulatora, ili da se ne nadam "lakom" rješenju? Inače, aumulator je kupljen prije nekih 2 i pol godine, taman mu je prije par mjeseci istekla garancija. Neki Beren, "bez održavanja". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|