|
![]() |
#21061 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Mislim da cu onda isprazniti i ovih drugih 60ml unutra pa cu prednji kotac sloziti kada kupim jos mlekeca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21062 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Imam ti ja doma litru Zbregov mlijeka ![]() Sada nes gledam ove shinove i naletio na review od G-Forma. Cijena im je sa dostavom 70$ Danas cu ic do MP da vidim kakvi su 661 rage i 661 riot. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 26.03.2012. u 09:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21064 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Jel netko danas za jednu Strmopec, malo tehniciranja...14-15h na parkingu kod Bikceviceve? Premisljam se dal da idem pjeske na Sljeme ili bajkom...jos vazem pa me se lako nagovori na bajk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21066 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
A i tak ne stignu ovi iz bajkmanije poslati do srijede, tako da otpadam. EDIT: Evo jedan video za krasan pocetak dana ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 26.03.2012. u 11:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21069 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Četvrtak bih ja išao, imam mervera pa bih si za tu lovu uzeo neke rukavice koje bi mi konačno bile moj broj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21070 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Išao bi i ja u četvrtak ujutro, također pokupiti merver, i ako popizdim uzet odvratno preskupe štitnike za koljena. Pa ako se dogovorite tako javite tu. - Kaj destro na kraju ne vraćaš bremzu, radi kak treba sad?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21071 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
jel je moguce da si na voznji prije previse kocio i da su se pakne tak zagrijale da su se stopile i postale tvrde nego inace i nemogu dobro sjest na rotor..mozda da naglo par puta probas jako zakocis i probas potrosit taj sloj..a posto ti je na prednoj kocnici veca sila nego na zadnjoj ona nevibrira nego sam zadnja..jer ima to smisla? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21072 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citao sam o tome da se je mozda napravio taj neki sloj. Budem sutra preksutra probo malo osmirglat pakne pa vidjet dal ce onda raditi EDIT: Al sam zamijenio pakne i rotore i prednje stavio iza, a zadnje naprijed i dalje se problem javlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21075 | ||
|
Citiraj:
Citiraj:
@Sile & Destro - ako uspijem nabavit lovu i dogovorit kupovinu jel bi vam bio problem pokupit Deore pogon u posti na Brezicama (racun bih stavio na ime jednog od vas 2, ovisi koji ce ic i koji bi to mogao uzet)? Btw, napokon sredio saraf kod tokara. Felt je opet u igri, nitko sretniji od mene ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#21076 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
mozda si oba dvoje pakne tak skurio..a na prednjoj imas vecu silu i nije tak osjetljiva ko zadnja kocnica pa se samo na zadnjoj to javlja..probaj odsmisglat prvi sloj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21077 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Nisam bio u protei. Danas furam bajk tamo pa da vide. Malo spikam sa Markom i na prvu niti on nema pojma o cem se radi. @Vuco adapter je original Shimano, a rotor je ravan, kupljen novi i bio sa njime sada na 2 voznje. Garanciju taman imam jos 1mjesec pa mogu dobit novi trokut ![]() Ostaje mi jos sam jedna opcija, a to ej da od Cuksa uzmem zadnji 160rotor pa da probam sa njime i vidjet dal se to desava. Cudno mi je kak je decko od koga sam ga uzo iza imao 203 saw rotor sa elixir R kocnicama i to se nije desavalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21078 |
Premium
|
Stavi svoje kocnice i svoj rotor na cuksov bajk pa onda probaj, tako ces eliminirati/potvrditi da li je do kocnica ili neceg drugog. Ili jos bolje, stavi njegove pakne u svoju kocnicu pa onda probaj...tu ima manje posla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21080 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ma ima negdje luft u ležajima, ili nabi, ili adapter/čeljust nisu dobro pritegnut., nema šta drugo bit. Ako ti vibrira i kad si prednju kočnicu i rotor stavio iza, onda nije ni do pakni ni do rotora ni do kurca palca. Cuks - na mene teško, jer ako idem i uzimam štitnike onda probijam granicu za uvoz... Edit: ajmo kladionica, ja dajem kunu da je problem u nabi ![]()
![]() |
#21082 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ovako, neka bude onda četvrtak ujutro, ja moram do 12 bit na poslu, tak da racunajte 9 najkasnije, ok? Ak uzmem slx komplet nebum mogao prek grane, tak da destro ti uzimas jedan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21083 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
FF kaciga i šinovi?
Elem, Pročačko sam oglase i okvirno znam šta mi treba: veličina kacige L (probao sam Cuksovu 661) i šinovi veličine L isto. Visok sam 185 i imam 90kg. Ima li tko koga i šta ponudit? nije bitno da je novo...samo da imam što prije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21085 | |
|
Citiraj:
Ja si sve nekako mislim il je naba il je celjust kocnice/adapter pa da malo seta kad je vece opterecenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21086 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21087 | |
|
Citiraj:
Moja ti je velicine M. Ako imas vremena zaleti se do ducana probati L model, imas u Markoprojektu u Vlaskoj tako da budes 100% siguran ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21088 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |