|
|||||||||||
|
|
#21061 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ajde napiši koju nakon tjedan dva korištenja, ja imam KD-55xf9005 i očekujem da će uskoro krepati, pa razmišljam isto o 65" OLEDU (LG C5 ili Samsung S90F). |
|
|
|
|
|
#21062 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
I ja ga imam i ne vidim znakove krepavanja, planiram uzeti isto 77C5 ili 77C6 ove godine pa ovaj staviti u spavaću.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#21063 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Glupo pitanje ali ja osobno ni nemam televizor pa ne znam. Baki svojoj bi uzeo novi televizor jeftinjava ali me zanima bi li joj titlovi bili manji ako uzmem 4k umjesto 1080 kakav ima sada. Gleda programe preko a1 prijamnika preko neta. Hvala.
|
|
|
#21065 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
A samo 43" stane u taj ormar koji ima i relativno blizu sjedi i leži. Zato jer je samo 43" me zanimalo jesu li manji titlovi na 4k automatski. Ne znam ni koju rezoluciju ima ta a1 TV iskreno. hvala.
|
|
|
#21066 |
|
Premium
|
Koliko znam full hd telke su u pravilu 40" a 4k 43" tako da ce titlovi biti veci na 4k tv-u zbog vece diagonale. Sve da je ista diagonala titlovi bi treali biti isti jer 4 k samo napravi downscale . Ukoiko je i to malo mozes uvjek uključiti overscan pa titlovi budu veci |
|
|
|
|
|
#21067 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#21068 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Veličina titla/slike na TV nema razlike ako su rezolucije SD, HD, FHD i UHD . |
|
|
|
|
|
|
#21070 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Trebalo bi biti 2+3 iako to Pevex ne ističe ili? https://www.hgspot.hr/qled-tv-tcl-65...roid-google-tv
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#21071 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
ljudi, prije nego skroz popizdim , molim info. hisense tv, odnosno vidaa, se može to gofno spojit na lokalnu mrežu bez interneta? ima li ikakva aplikacija koja bi mi omogućila bilo kakav oblik pristupa file serveru (mogu i dlna dignut, nije bed) i jednostavno gledat bez da tv ima ikakav pristup netu? spojio sam lan kabel, ručno upisao IP i nakon čekiranja pristupa netu javlja fail, i neće se spojit. imam xiaomi box, nije to problem. imam i mini pc , ni to nije problem. zanima me ima li to smeće od videe ikakav file browser ili dlna client a da može radit na mreži bez neta? |
|
|
|
|
|
#21072 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
https://www.whathifi.com/tv-home-cin...ure-bravia-tvs zanimljivo tcl kupuje sony home entertainment... |
|
|
|
|
|
#21073 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Bok svima Dali valja sta ovaj QLED TV TCL 50C61KS https://www.pevex.hr/qled-tv-tcl-50c...le-tv-mini-led ili da nesto drugo gledam. Mora biti 50 inca. |
|
|
|
|
|
#21075 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#21076 |
|
Premium
|
|
|
|
#21077 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Jedno pitanje/problemčić: Više puta mi kod paljenja TV (LG C4) ugasi Soundbar (LG S40T) i prebaci na zvuk TV-a, zbog čega? Al to je samo ponekad i isključivo kod paljenja TV-a... Soundbar je spojen prek Bluetootha. Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#21078 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#21079 |
|
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
|
|
|
|
|
#21080 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ha ne znam, iskreno volio bih vidjeti na svoje oči Dolby Vision vs HDR10+ na istom tv-u da vidim kolika je razlika, ako je ima uopće. Ali to je nemoguće jer ako TV ima i jedno i drugo gurnit će Dolby kao primarno. Meni je zanimljiv npr. S90F makar nema Dolby, odbija me više što pri jačem svijetlu gurne crnu prema ljubičastoj nijansi. LG (C5) me opet odbija jer su opet maknuli DTS. I dalje sam na CX, ali jednostavno vidim da mu fali svijetline u Dolby/HDR, možda je jednostavno kroz 5 godina i svijetlina panela degradirala. Najviše u detaljima u sjenama. |
|
|
|
|
|
#21081 | |
|
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#21082 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2018
|
Evo da i ja okačim ovdje prinovu…Lg C5 65” idealan za prijevoz u Ford Fokusu…soundbar LG Sg10t. Nova struja (tičnice) u pozadini, nova vanjska antena, Vogel TVM 1613 nosač…iza TVa sve složeno, povezano elektro vezicama, crnim, SDD 2TB prikačen velcro čičkom…uglavnom svima sam pojeo živce za vikend sa mojom OKP instalacijom ali ja ne mogu drugačije i sad to ne diram dok ne zamjenim sve. Razmak TV i sounbara cca 1,5cm…tek toliko da se na sredini ne vidi napajanje i hdmi jer ga pokriva signalni modul za daljinac od tv-a… (još jedan dokaz OKPa). Slika i zvuk su odlični za moje pojmove a završiti ću projekt kupnjom još dva zadnja zvučnika LG SPT8 pa da dobijem 5.1…preporuka TVa ide i na brz odaziv bilo čega što se radi na tv… softver i procesor to odrađuju na jednoj višoj razini od prosjeka. Zadovoljan! ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#21083 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
I ja sam ga uzeo, odličan TV! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#21085 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
A mene nešto ubolo za LG oled c1 55" zamjenim ovom grdosijom https://www.elipso.hr/audio__video/t...ri/TCL-98C79K/ 98" mini led .. jel ima tko TCL mini led ? |
|
|
|
|
|
#21086 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#21087 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#21088 |
|
Registered User
|
Hatch je u pitanju…da je karavan u pitanju ne bi se krchio sa ovom info…samo pripazi…sjedala ful naprijed i pod 90, onda jedan zub unatrag taman da se uvučeš u sic i onda laganini…i ako stisneš trubu zbog manjeg prostora za manevar ruku nema beda…sad ozbiljno…Elipso i stan su unutar 1km tako da sam riskirao ali da stane stane! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#21089 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Iako nema tu šta, sve se već zna, za dan TCL bolji, za movie night Oled. Mana TCL-u je presvijetao Dolby sadržaj, bolje rečeno ispran i ne možeš to baš pravilno uštimati ni sa povećanjem game i smanjenjem svijetline. Sa HDR10 i 10+ nema problema i izgledaju dosta dobro i u mraku samo što ako pustiš neki sadržaj koji ima više metadata pustit će Dolby primarno osim ako nemaš Apple 4K TV pa si sam odabereš koju vrstu HDR-a da pušta. O tom problemu sa Dolbyem imaš na recenziji na YouTube kod ovog našeg recenzenta - Tv calibration by Darko. Ja bih isto promijenio CX kako sam pisao gore, i imam zapravo trileme. 65" Samsung S90F ili 65" Lg C5, ili 75" baš taj C7K. Nisam siguran da li bi mi veće zadovoljstvo bilo bolja kvaliteta slike na 65" ili veći osjećaj imerzije sa 75" uz nešto žrtve oko kvalitete slike. |
|
|
|
|
|
|
#21090 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ja želim veči tv .. valjda da kompenziram .. khm ... a i android me vuče, to sad sam imao fire i amiko box u hdmi Baš sam mjerio slikao i crtao .. 55 vs 98" grdosija je ovaj .. pa to če gledat tv i susjed preko ulice |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|