|
![]() |
#21031 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21032 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21033 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21034 |
Super Moderators
|
Kaj ja znam...valjda bude čobanac, malo ligni i malo pohanog uz neki prilog. Pitala baka a ja reko da me boli ćuna kad se niste ništa dogovorili ![]()
![]() |
#21040 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21041 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jel zna tko kakva je situacija na cesatama, ruta cca Britanac-Baka? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21042 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Alo ždere, di ste. Poslije, naravno, idete svi čoporativno na koncert ![]() ![]() Zato ste se i dogovorili za danas. Ja danas: varivo sa keljom i krupirom uz lagani dodatak kuhane svinjske suhe dimljene glavurde. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21043 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Zdere se nazderale,djukele jos peru po routeu ziher,ja vas pozdravljam z birtije u kvartu ma gdjegod bili i ma kolko pijani bili ![]() Btw,starija ergela me ubila s ljevaonama i cinkom lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#21044 |
ECC Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Jebelem ti već me sad boli glava od tolke pive ![]() Dobre žderonje al mi je amdija sve poždero sunce mu jebelem dlakavo ![]()
![]() |
#21049 |
Super Moderators
|
Amdija židove prokleti, Žderal si a curi nisi htel ni burek kupit...strašno ![]()
![]() |
#21052 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja krenul jos jucer nadobudan na čevape, dodem do frendice, čevosi na stol, a ja zinut nemrem...damn ![]() Najtužniji pogled u životu je to bio...smrc |
![]() |
![]() |
![]() |
#21053 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21056 |
Super Moderators
|
Ovo sa dolaskom na Ždere u 15.00 i nije bila neka ideja-ispal sam iz konde od viroze a do jela su mi već bile oči ko sarme ![]() Jedino me razveselilo kaj je Amdija čupavom zapalio žnirance i (opet ![]() ![]()
![]() |
#21058 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
essss tatarski jebote sad mi sline cure.... sreca da neznam di zivis nacrto bi se kod tebe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21059 |
Super Moderators
|
Ja bum za večeru laganiju hranu za oporavak-sir, vrhnje, malo domaćeg špeka i nekakve domaće kruščiće sa sezamom gore kaj je žena napravila ![]()
![]() |
#21060 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ufff nisi to trebao napisat ubio bi sad za to ![]() Još onako ljuti aaaaa.. U Citiraj:
![]() Mislim da ću morat starcima reć da moramo u mađarsku na tatarski, imamo tam restač gdje dođemo samo to jest ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|