Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.04.2026., 12:37   #181
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Tichma Pregled postova
Ekipa trebam preporuke
Slazem si setup za gramofon, planiram uzeti neki pro-ject vjerojatno debut evo 2 i sad trazim preporuku za ostatak setupa. Budget mi je 1.5k eur.
Osim slusanja ploca htio bi iskoristiti zvucnike za slusati muziku koja nije s ploce pa me zanima jel ima neka dobra opcija za pojacalo koji ima phono preamp i bluetooth (cambridge audio neki)? Jel to ima smisla ili da uzimam odvojeno komponente, cilj mi je smanjiti broj stvar koje djete moze dohvatiti na komodi
Sto se tice zvucnika koje su ok opcije za bookshelf da ulaze u taj budget nakon troska pojacala?
Možda čitav sistem za cijenu tog debut evo 2?

https://theaudiophileman.com/stereo-...om-pro-ject-2/
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2026., 15:45   #182
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Citiraj:
Autor Tichma Pregled postova
Ekipa trebam preporuke
Slazem si setup za gramofon, planiram uzeti neki pro-ject vjerojatno debut evo 2 i sad trazim preporuku za ostatak setupa. Budget mi je 1.5k eur.
Osim slusanja ploca htio bi iskoristiti zvucnike za slusati muziku koja nije s ploce pa me zanima jel ima neka dobra opcija za pojacalo koji ima phono preamp i bluetooth (cambridge audio neki)? Jel to ima smisla ili da uzimam odvojeno komponente, cilj mi je smanjiti broj stvar koje djete moze dohvatiti na komodi
Sto se tice zvucnika koje su ok opcije za bookshelf da ulaze u taj budget nakon troska pojacala?
Pozdrav kolega.

Ovo ovdje je baš specifična tema samo za gramofone, ne i za HiFi kao sustav (sa pojačalom i zvučnicima), pa mislim da budete imali više sreće OVDJE, u temi o HiFi-u.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno