|
![]() |
#182 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
upravo sam ju narucio iz linksa, nadam se da se nisam zeznuo...ovdje je samo spomenuta, ali nitko nista ne prica o njoj... zasto svi uzimaju skuplju Asusicu PQ5 E ili Deluxe, kad ova nudi 2x16PCIe, 2 mrezne i wireless, sve za 889kn...link dal ju je neko vec kupio, a da posjecuje ovaj forum? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#184 | |
Peachwize=mudra breskva
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Znam da sam mogao,što sam i napravio..ali ako već neko kaže "daj pogledajte" onda je logično,bar meni,da se stavi neki link. ![]() Bilo kako bilo,imam neku odbojnost prema asrocku i nebi ju stavio u kućište da je zlatna. Možda griješim ali jbg. |
|
![]() |
![]() |
#185 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Previše je to love. |
![]() |
![]() |
#186 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Što se tiče cijene, ha košta ... al to više nije Asrock sa VIA ili ULI čipsetom. |
||
![]() |
![]() |
#188 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
To bi trebalo bit uber kombinacija. P45+DDR3,zakon. |
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
Ej nisam bash u toku zadnje vrijeme, malo citam forum ali trebam vasu strucnu pomoc. Dakle, skupilo se nesto para preko ljeta pa da malo osvjezimo pilu... Mislio sam uzeti neki proc do 800 kn, tipa E7200 i neku maticnu tipa P5q e/deluxe, nemam pojma koju, do nekih 1000 kn (+-100). E sad, dal mjenjati ovo, dal uzet samo proc, samo maticnu ili sta napraviti? Pls pomozite.. ovo bi sve kupovao oko 1.8. ali sad se raspitujem tako da znam kaj prodavati...plocu mijenjam zato sto ne radi najbolej sa ballistixima, a sad cu uzet mushkin 4 gb rama, pa bi htio biti siguran da nece biti problema po tom pitanju.... i da, na nju bi isla i 4870/gtx260 ili tak nest, to josh moram pitat pod NVIDIA/ATI forumima.... fala na pomoci...pozz @Razer-evo šefe...samo mi nemoj sad i ti lockati ![]() |
![]() |
#190 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne kuzim zasto bi mijenjao postojecu maticu i proc? Postoji neki poseban razlog ili su ti samo dosadili? I za sto ti treba nabrijana memorija? Kingmax 800 MHz je sve sto ti treba, sve ostalo je porez na budalastine ili alat za ganjanje SuperPi-a. Moj ti je savjet zaboraviti na to, postediti se troska, rastavljanja, sastavljanja i taj visak para uloziti u graficku (ako se bas zelis igrati), bolji monitor, kurve ili nesto deseto...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Guest
|
Stvar je u igranju, mislil sam svakak uzeti novi proc...e sad, necu onda mijenjat plocu ako mi netko moze reci da moja p35 nece imat problema sa mushkinom kao sa ballistixima trenutno? @SU, za igranje su vec u planu nove sluske i podloga, monitor mislim da nemoram mjenjati? a sve cu to staviti u anteca P182b, jer mi je dosadio i vec me polagano iritira ovaj Light Show. ![]() |
![]() |
#192 |
Banned
|
Ploča ti sigurno nebi trebala imat problema,i bezveze bi bilo da mijenjaš.Procesor ajde nekako se može opravdat. |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
oke, onda mozete mi sad tu reci koji proc da uzmem? da ne postam u drugu temu... |
![]() |
#194 |
Banned
|
Pa napisao sam ti tamo.E7200 je ok.Koliko para imaš na raspolaganju?Možda da upecaš polovni E8200 ili 400 tu na tržnici. |
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
I ja sam razimšljao za 7200, do nekih 800-900 kn...to ce ic do nekih 3.5 GHz? |
![]() |
#196 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#197 |
Banned
|
nema potrebe mijenjat postojecu gigabyteicu, to je odlicna ploca procesor? ajd ok ako hoces drzat proc na vecem taktu (nekih 3.5-3.6GHz), ali ako ga mislis isto drzat na 3-3.2GHz onda nema smisla ako ti je komp namijenjen za igranje onda bi ja na tvojem mjestu prvo ubo neku 4850 radeonku, a ako mislis da ti 4850 bude "prespora" onda uzmi 4870, no ja osobno nebih jer mi je to preskupo, uvijek ciljam na grafu od cca 1000-1200kn, ostalo je sve ekspresno pusenje love ovo za polovni E8200/8400 nije losa ideja |
![]() |
![]() |
#198 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Iči če to ko dve pee**e ![]() otprilike 18/7 bez ikakvih problema na 1.4V proc je odličan za tu lovu, a max što sam ga potjero je 4.3GHz tako da to ideeeeeee ko sam vrag. Trenutno radi na 3.2GHz radi vanjskih uvijeta ali čim prođe ide na staru frekv... U ADM-u ravno 805KN |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
ako cu uzimat onda cu uzet novo...jel ima puno razlike na nekih 3,6 GHz izmedu 7200 i 8200/8400 ? |
![]() |
#200 |
Banned
|
koja je razlika izmedju novoga ili polovnoga boljega staroga 3-4 mjeseca sa garancijom? hmm, let me think... novo se ne isplati kupovat jer cim ga izneses iz ducana popusio si 20-25%, a kupnjom polovnog ne gubis nista, a dobivas bolji proc nije li logicno koja je opcija bolja i isplativija? |
![]() |
![]() |
#201 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#202 |
Banned
|
za sebe nisam nove stvari iz ducana uzimao vec par godina, polovno ftw ![]() ako se moze odbit porez na firmu onda je oke, ali ako uzimas hardver kao fizicka osoba tj. obican smrtnik onda nema smisla daj zamisli situaciju: uzmes novu 8800GT prije mjesec-dva-tri za 1200-1400kn i sad ti vrijedi 700-750kn, uff ^^ |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
ok, onda cu ostaviti plocu, uzet polovnog ili novog ako ne nadem...sad josh jedno pitanje, rami ce bit mushkin 2x2gb XP, oce li bit sve opk, mislim dal ce ploca imat probleme ko sad s balistixima? i sonic tower je ok ja taj proc? |
![]() |
#204 |
Banned
|
Nebi trebalo bit nikakvih problema s tom memom,makar ja nisam čuo.A i sa ballistixima se problem manifestirao ne na svim,ali na znatnom broju ploča,i to mahom sa D9GMH čipovljem,ovi novi jednostrani ballistixi afaik nemaju tih problema. A sonic je ok,stara kljusina ali dobro odrađuje svoj posao.Kada ga već imaš,ne kupuj novi. |
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
e da, oce li mozda do 1.8. izaci kakvi novi intelovi procesori? |
![]() |
#207 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Glede Sonica radi ko švicarski sat i gore 1x120mm Silent Blade i temp. pod kontrolom 41-43 idle, a load max 54-56 mislim daje to OK. Imam upareno sve E7200 ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#209 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
prije sam ima i balistixe i st 2*1, oba su radila ok dok su bila samo dva modula (oc preko 1200), a 4*1 jako tesko, cl4 nikako, cl5 do 880 |
|
![]() |
![]() |
#210 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Gigabyte EP35-DS4 890kn Gigabyte EX38-DS5 1249kn ASUS P5Q-E 1076kn trebal bi malu pomoc, dakle htio bi preci na intel, pa me zanima, od ove tri gore ploce koju bi se najvise isplatilo uzeti? nije problem 300kn razlike ako vrijedi tih novaca, tj da ce se dugorocno gledano isplatiti, jer ne mislim mjenjati plocu godinu i pol do dvije... znam da je p35 ok, ali ove druge dvije imaju pci-e 2.0, znam da sada to mozda i nije vazno, ali kroz neko vrijeme... komp je uglavnom za multimediju, filmovi, muzika, raranje itd, igrice tu i tam, ovisi kad me uhvati, ali nista previse... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|