|
![]() |
#20912 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20913 | |||
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Valerian koliko je hypean je debelo razočaranje godine. Nisam niš posebno ni očekivao, a dobio sam doživljaj debelo ispod toga. Onaj klinjo koji se pravi tough je nevjerojatno iritantan, a kad je Cara Delevingne highlight filma, znaš koliko je sve ostalo loše. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 22.08.2017. u 14:44. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20914 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čim je tu bio uplaten Luc Beson, to ne može ličiti na nešto dobro. Njegovi dani su odavno prošli. A počeo je tako dobro (The Big Blue, Taxi, Leon, Fifth Element,...). Sada samo štanca filmove bez radnje, glave i repa.
![]() |
#20915 |
Premium
|
Dunkirk - upravo stigao iz Cinestara. Po meni odličan. Neke scene za naježit se, stvarno nakon dugo vremena dobar ratni film. Zvuk odličan, radnja i plot odličan + Tom Hardy. 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20917 |
Premium
|
Uh, meni taj novi bourne nikako nije sjeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20919 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U odnosu na prethodnike iz serijala, Jason Bourne je slab. Slabiji od njega je bio samo prethodnik sa Jeremy Rennerom. Inače, filmovi nemaju nikakve veze sa radnjom iz knjiga. Jedina poveznica je ime glavnog lika. '7 veličanstvenih' je u odnosu na original debelo lošiji. Tamo su ipak glumile veće face (i onda i sada). Istini za volju, pravi original je '7 samuraja', ali njega je malotko gledao. btw, šta bi se od novijih filmova, izašlih u zadnjih godinu dana, dalo sada nabaviti u pristojnoj kvaliteti?
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 24.08.2017. u 13:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20920 |
Premium
|
Ono što sam gledao a da je vrijedno spomena zadnjih godinu dana je: Get Out The lost City of Z Logan Guardians of the Galaxy vol.2 Gifted John Wick 2 Naglasak na Gifted, ostalo je mlako, ali jedino vrijedno spomena. Imaš još i: Mumiju Power Rangers Novi brzi i žestoki Kong Ghost in the Shell Wonder Woman Alien ... Ali ova druga grupa je baš za mozak na pašu, pogledati i to je to. Naveo sam sve filmove koji se mogu nabaviti u BR ili BRRip. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20921 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Starship Troopers: Traitor of Mars CGI animirani film smješten s istim likovima unutar istog timeline-a. Samo za ljubitelje starship troopers serijala sa još većim over the top prenemaganjem, Metal gear solid glavnim likom bez jednog oka s povezom preko njega, neobrijanim i s hrpom ožiljaka po licu, scene kao iz loših CGI isječaka novijih dijelova Resident evil game serijala, ultra-over-the-top akcijskim scenama i nepotrebnim junačenjem, u potpunosti netaktičnom borbom, nepotrebnim ulascima u konflikte, 100%-tnim predviđanjem koji će likovi i kojim redoslijedom stradati od kukaca.....a kukaca ima jako puno u filmu, standardna priča kojoj se čim počne već nadzire kraj......... .....meni je bio ok kao žvaka za mozak ![]()
![]() |
#20922 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
the fault in our stars - imam ga od kada je izašao i nikako ga pogledat i odbijam te se odupirem jer je teška tematika i ajde neki dan vidim da će biti na rtl-u u subotu i reko ajde to je znak valjda da ga pogledam. ne, nemojte ga gledat za ime svega što je sveto... pa lassie je čaj od kamilice za ovo. strašno nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20923 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
7 samuraja je remek djelo a ovo dalje nije ni blizu. Ovdje se uglavnom piše o novim filmovima no mislim da ima starije ekipe kojima 7 samuraja nije nešto za što su samo čuli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20924 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Potpis, Seven Samurai (1954) klasik legendarnog Akira Kurosawe, obavezna "lektira" za pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20925 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali je dobar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20926 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
36 Quai des Orfčvres - sinoć pogledao, francuski krimić. Odličan film, svaka preporuka. Fućkaš Hollywood uz Europu |
![]() |
![]() |
![]() |
#20927 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father Još jedan film koji treba zaobić, osim ako baš imate želju osjećat se kao da vas je probavio kombajn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20928 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Preporuka i od mene.
![]() |
Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father
Još jedan film koji treba zaobić, osim ako baš imate želju osjećat se kao da vas je probavio kombajn. |
![]() |
#20934 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20935 |