Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.08.2017., 23:47   #20911
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Atomic Blonde

od kad sam ime pročitao znao sam da će bit u kurcu film, ženske valjaju, muzika je gg, al pojma nemam o čem se radi u filmu

preskočit
Staro 22.08.2017., 10:29   #20912
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor ONeill Pregled postova
Krampus ... zvuči mi poznato. Jel' to onaj horror koji je zapravo parodija horror žanra?
Ako je to onda sam gledao
Je
Mommistake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.08.2017., 14:39   #20913
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Danas rezervirao The Dark Tower u Cinestaru, kad ono, pogledam IMDB i piše razočarenje godine... Ok, preskačem
Pa i je i nije. Film skroz okej počne, traje, sve ide i odjednom završi u par minuta. Premalo su objasnili cijelu radnju i mrvicu je ofrlje napravljen, ali daleko od razočaranaja godine.

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Pogledao Dunkirk. Čuo sam samo pozitivne komentare, no očito sam previše očekivao. U globalu dobar film s dobrom glazbenom podlogom i scenama od kojih se naježiš, ali ništa posebno.
Taj sam film više shvatio kao jednostavno dva sata doživljaja rata i strke, nisam očekivao neku radnju - to sam i dobio. Da me netko pitao, a da nisam ništa znao o događaju, ne bih mu vjerovao da je tamo bilo 300+k ljudi, po filmu bih rekao max 30k. Super da nije koristio CGI, ali opet ne valja ići u ekstreme. Moglo se to fino, suptilno doradit kroz par kadrova.

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Pogledao Atomic Blonde ovaj vikend...stvarno ugodno iznenadjenje...Soundtrack mi je vrh vrhova...atmosfera mi je isto super...ono Berlin i ugođaj opcenito...Šarlize mi je brutala kao i njena frendica )))
Definitvno se isplati pogledati...
Jes, super je film, super su uklopili glazbu i odlično su dočarali vibe i doživljaj. Možda opet fali mrvicu težine i razrade u scenariju, ali skroz okej je.

Citiraj:
Autor Princ288 Pregled postova
Pogledao valeriana neki dan - 4/10 i to na temelju vizualnog dijela, inace, prica tupava, predugo traje film, neke stvari ful slicne starwarsima
Valerian koliko je hypean je debelo razočaranje godine. Nisam niš posebno ni očekivao, a dobio sam doživljaj debelo ispod toga. Onaj klinjo koji se pravi tough je nevjerojatno iritantan, a kad je Cara Delevingne highlight filma, znaš koliko je sve ostalo loše.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 22.08.2017. u 14:44.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2017., 15:42   #20914
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Čim je tu bio uplaten Luc Beson, to ne može ličiti na nešto dobro. Njegovi dani su odavno prošli. A počeo je tako dobro (The Big Blue, Taxi, Leon, Fifth Element,...). Sada samo štanca filmove bez radnje, glave i repa.
Staro 24.08.2017., 00:11   #20915
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Dunkirk - upravo stigao iz Cinestara.

Po meni odličan. Neke scene za naježit se, stvarno nakon dugo vremena dobar ratni film. Zvuk odličan, radnja i plot odličan + Tom Hardy.

8/10
Staro 24.08.2017., 12:23   #20916
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
genius - odličan

jason bourne - odličan

the magnificent seven - odličan

naravno svaki u svojoj kategoriji, a recimo mrzim westerne postojano cijeli život.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2017., 12:28   #20917
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Uh, meni taj novi bourne nikako nije sjeo.
Staro 24.08.2017., 12:31   #20918
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

za go-poslijepodnevno izležavanje mi sjeo ko budali šamar... ali priznajem da nisam baš relevantan u tom sektoru pošto rijetko takve filmove gledam.
Staro 24.08.2017., 12:56   #20919
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
U odnosu na prethodnike iz serijala, Jason Bourne je slab. Slabiji od njega je bio samo prethodnik sa Jeremy Rennerom.
Inače, filmovi nemaju nikakve veze sa radnjom iz knjiga. Jedina poveznica je ime glavnog lika.

'7 veličanstvenih' je u odnosu na original debelo lošiji. Tamo su ipak glumile veće face (i onda i sada). Istini za volju, pravi original je '7 samuraja', ali njega je malotko gledao.

btw, šta bi se od novijih filmova, izašlih u zadnjih godinu dana, dalo sada nabaviti u pristojnoj kvaliteti?

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 24.08.2017. u 13:01.
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2017., 15:23   #20920
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Ono što sam gledao a da je vrijedno spomena zadnjih godinu dana je:
Get Out
The lost City of Z
Logan
Guardians of the Galaxy vol.2
Gifted
John Wick 2

Naglasak na Gifted, ostalo je mlako, ali jedino vrijedno spomena.

Imaš još i:
Mumiju
Power Rangers
Novi brzi i žestoki
Kong
Ghost in the Shell
Wonder Woman
Alien
...

Ali ova druga grupa je baš za mozak na pašu, pogledati i to je to.
Naveo sam sve filmove koji se mogu nabaviti u BR ili BRRip.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.08.2017., 15:26   #20921
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Starship Troopers: Traitor of Mars

CGI animirani film smješten s istim likovima unutar istog timeline-a. Samo za ljubitelje starship troopers serijala sa još većim over the top prenemaganjem, Metal gear solid glavnim likom bez jednog oka s povezom preko njega, neobrijanim i s hrpom ožiljaka po licu, scene kao iz loših CGI isječaka novijih dijelova Resident evil game serijala, ultra-over-the-top akcijskim scenama i nepotrebnim junačenjem, u potpunosti netaktičnom borbom, nepotrebnim ulascima u konflikte, 100%-tnim predviđanjem koji će likovi i kojim redoslijedom stradati od kukaca.....a kukaca ima jako puno u filmu, standardna priča kojoj se čim počne već nadzire kraj.........

.....meni je bio ok kao žvaka za mozak
Staro 25.08.2017., 00:24   #20922
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

the fault in our stars - imam ga od kada je izašao i nikako ga pogledat i odbijam te se odupirem jer je teška tematika i ajde neki dan vidim da će biti na rtl-u u subotu i reko ajde to je znak valjda da ga pogledam.

ne, nemojte ga gledat za ime svega što je sveto... pa lassie je čaj od kamilice za ovo.

strašno nešto.
Staro 25.08.2017., 01:00   #20923
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
'7 veličanstvenih' je u odnosu na original debelo lošiji. Tamo su ipak glumile veće face (i onda i sada). Istini za volju, pravi original je '7 samuraja', ali njega je malotko gledao.

7 samuraja je remek djelo a ovo dalje nije ni blizu. Ovdje se uglavnom piše o novim filmovima no mislim da ima starije ekipe kojima 7 samuraja nije nešto za što su samo čuli.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2017., 09:50   #20924
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Potpis, Seven Samurai (1954) klasik legendarnog Akira Kurosawe, obavezna "lektira" za pogledati.
MIK je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2017., 09:54   #20925
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
the fault in our stars - imam ga od kada je izašao i nikako ga pogledat i odbijam te se odupirem jer je teška tematika i ajde neki dan vidim da će biti na rtl-u u subotu i reko ajde to je znak valjda da ga pogledam.

ne, nemojte ga gledat za ime svega što je sveto... pa lassie je čaj od kamilice za ovo.

strašno nešto.
Hebo me pas, nisam jedan od onih koji se plače, ali ovo mi je teško palo.

Ali je dobar.
Staro 25.08.2017., 09:56   #20926
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
36 Quai des Orfčvres - sinoć pogledao, francuski krimić. Odličan film, svaka preporuka. Fućkaš Hollywood uz Europu
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2017., 11:48   #20927
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father

Još jedan film koji treba zaobić, osim ako baš imate želju osjećat se kao da vas je probavio kombajn.
nub je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2017., 12:40   #20928
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006

Gledao sam ga ima već dosta pa se ne sjećam više točno, ali znam da mi je imao jedan dio gdje me malko prosralo.
Nešto su se pentrali po onom muzeju/domu od Anne Frank ili tako nešto, pa su se u nekom trenu poljubili a svi su počeli pljeskati.
Ono... proljev me uhvatio

Ali osim takvih par sitnica mi je film jako dobro sjeo.

-->
Citiraj:

strašno nešto.
Je, dobar je film
Preporuka i od mene.

Gledao sam ga ima već dosta pa se ne sjećam više točno, ali znam da mi je imao jedan dio gdje me malko prosralo.
Nešto su se pentrali po onom muzeju/domu od Anne Frank ili tako nešto, pa su se u nekom trenu poljubili a svi su počeli pljeskati.

Igorr je online   Reply With Quote
Staro 25.08.2017., 16:14   #20929
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

da, ona se jedva popela do gore sa onim svojim aparatusom za disanje i to su se prvi put poljubili i onda su svi zapljeskali i to je bilo onak... meh... bezze, klasika.

ALI kad je skupio onog svog već slijepog frenda i nju u crkvu da čuje oproštajne govore za sprovod, mislim da sam za sam taj čin znao kako neće dobro završiti po mene, pa ovaj kaže da kad mu za nekoliko godina dođu i ponude neke robotske oči da vidi ponovo i da će ih ovaj poslat u pizdu materinu jer ne želi vidjet svijet u kojem nema njegovog najboljeg frenda... ma samo sam tražio šeksovo zvonce iz sabora da zvonim i da kažem DAJTE VIŠE LJUDI i to još nije bilo dosta nego je još i njen govor trebalo odslušat, a i sam kraj kad leži i "okey" - opet zvonce

-->
Citiraj:
Autor nub Pregled postova

Još jedan film koji treba zaobić, osim ako baš imate želju osjećat se kao da vas je probavio kombajn.
nemoj mi ni davat ideje

Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Je, dobar je film
Preporuka i od mene.

da, ona se jedva popela do gore sa onim svojim aparatusom za disanje i to su se prvi put poljubili i onda su svi zapljeskali i to je bilo onak... meh... bezze, klasika.

ALI kad je skupio onog svog već slijepog frenda i nju u crkvu da čuje oproštajne govore za sprovod, mislim da sam za sam taj čin znao kako neće dobro završiti po mene, pa ovaj kaže da kad mu za nekoliko godina dođu i ponude neke robotske oči da vidi ponovo i da će ih ovaj poslat u pizdu materinu jer ne želi vidjet svijet u kojem nema njegovog najboljeg frenda... ma samo sam tražio šeksovo zvonce iz sabora da zvonim i da kažem DAJTE VIŠE LJUDI i to još nije bilo dosta nego je još i njen govor trebalo odslušat, a i sam kraj kad leži i "okey" - opet zvonce

Zadnje izmijenjeno od: syss. 25.08.2017. u 16:22.
Staro 25.08.2017., 16:18   #20930
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Pogledo Baywatch. Koji je to trash film, al u onom dobrom smislu. Taman za pogledat prije spavanja. Par fora i par sisica.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2017., 19:56   #20931
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Jest, bilo je "zvonce" trenutaka
I lijepo i tužno i sretno u isto vrijeme... zafrkana kombinacija.
-->
Citiraj:

Jest, bilo je "zvonce" trenutaka
I lijepo i tužno i sretno u isto vrijeme... zafrkana kombinacija.
Igorr je online   Reply With Quote
Staro 26.08.2017., 00:11   #20932
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ma dobro to sam si sad priuštio solo doma na go i mir neko vrijeme, makar me gore ova preporuka kolege nub-a opasno zove, pa da završim go i odem u vražju mater do kraja
Staro 26.08.2017., 00:59   #20933
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Capture

ako me nema sutra, umro sam od tuge
Staro 26.08.2017., 16:53   #20934
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Citiraj:
Autor nub Pregled postova

znaš kad si nekom dužan pivu za savjet sa foruma... e sad si ti meni dužan pivu sunce ti tvoje
Staro 26.08.2017., 17:54   #20935
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
http://www.imdb.com/title/tt2331047/

neloš film, preporuka.
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2017., 18:53   #20936
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
znaš kad si nekom dužan pivu za savjet sa foruma... e sad si ti meni dužan pivu sunce ti tvoje
Jesam lepo rekao da ne treba gledat
nub je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2017., 19:22   #20937
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

jako neugodno te neudobno iskustvo... majko mila kakav težak doc.

ali dobro svi još stignu naletit na minu na rtl-u uskoro
Staro 26.08.2017., 19:40   #20938
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Syss može link na to o čemu pričaš?

@mob
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2017., 20:15   #20939
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

za 10min na rtl.
Staro 26.08.2017., 20:29   #20940
Newmie
Premium

Citiraj:
jako neugodno te neudobno iskustvo... majko mila kakav težak doc.

ali dobro svi još stignu naletit na minu na rtl-u uskoro
Jako težak film.
Hvala što si podsjetio, taman sam stigao upaliti.
Newmie je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno