|
![]() |
#20761 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Računa si 500kn kotači (polovni, prednji i zadnji; svoje možeš prodati, ali upitna je cijena koju ćeš dobiti) i još minimalno toliko kočnice (bilo entry level hidraulika bilo BB5/7).
![]() |
![]() |
#20762 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Znaci 500kn polovni kotaci za diskove, 500kn diskovi i cca 200kn mongtiranje sve toga bi me izaslo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20764 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Apropo pedala, nisam ih previše prošao; Wellgo neke sa Harom kaj dođu-neizmenjivi pinovi, grip koma, neuništivo DaBomb Napalm Bomb (mislim)-malo bolje al još opet falilo gripa kak se sve divljije vozilo Dmr v8-super grip, dosta oštri pinovi, generalno stvarno dobre pedale Al ovo (kona wah wah) kaj trenutno imam je stvarno neki drugi svijet.... Pedale drže vrhunski, 17mm profil (nevjerojatno kak se niži profil za par mm osjeti), izgled totalni sex ![]() @ Vedran031 možeš mi se javit na pm imam ti super kotače za prodat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20765 |
sto da napisem ?!
|
ima tko zainteresiran za grmu sutra ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20766 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
E mic, gledo sam ja te wah wah dok sam jos konicu vozio (prije cca 3 godine), a kad sam ih probo kod tebe, to me ponovo zapalilo za njih. Sam mi je 480kn trenutno mnogo novaca ![]() Duplo skuplje od MG1 ispadnu, a fakin ih nema ni u oglasniku ni na ebayu ![]()
![]() |
#20769 |
Gear breaker!
|
Ponesite rezervne zracnice ![]()
![]() |
#20770 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20771 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Pozz, moze neka ideja kolko bi mogao traziti za Giant ROOT kocnice, zamjenim ulje prije prodaje. Pakni ima jos dosta, vidi se na fotki. Stare su malo manje od dve godine. Entry hidraulika, imaju snage ak ih se stisne jace. kocnice: http://www.pohrani.com/f/2X/Uv/FKJZA...120resized.jpg http://www.pohrani.com/f/29/WO/1i3vt...131resized.jpg pakne:http://www.pohrani.com/f/1W/nz/3qsBN...126resized.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#20772 |
Gear breaker!
|
Pitanje: kad mjenjam kablove i buzire, trebo bi nove buzire podmazat iznutra. Jel moze wd40 posluziti za to? Ak ne, kaj preporucate?
![]() |
#20773 |
sto da napisem ?!
|
ja bi rekao da je većina novih bužira podmazana iznutra. ako ne, ja sam do sad sve sajle i bužire podmazivao uljem za lanac. tj. uljem koje koristim za podmazivanje lanca ![]() sve šljaka i ide ko podmazano ![]() ![]() ili bi recimo u tvom slučaju (ako nije podmazano), na vrh bužira stavio malo veću količinu masti i kroz nju (mast) profurao sajlu u bužir tako da sajla za sobom povuče tu mast... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20774 |
Gear breaker!
|
Jagwire buziri su, a nece skoditi kapljicu-dvije ulja za lanac staviti na vrh staviti. Btw, ak neko ima viska 203mm prednji i 180mm zadnji adapter za kocnicu, otkupljujem ![]()
![]() |
#20776 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
http://www.rox.hr/hr/robne-marke/36/49-wd40 jedino kolko sam skuzio brzo ishlapi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20778 |
Gear breaker!
|
Takav mi i treba. Za kolko ga das?
![]() |
#20780 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ne treba ti nikakvo ulje ni mast u Jagwire. I sajla je masna, i bužir je podmazan, i sve klizi lijepo, nemoj pretjerivat bezveze. Kupio sam bash jučer, jao kako je sjeo savršeno, taman je 36 zubi, lepi RaceFace crni, joooj. http://www.pohrani.com/?38/Sf/1qX4dJCP/dsc04326.jpg Ja sam završio s slaganjem ![]()
![]() |
#20782 |
Registered User
|
Sve paše, imam stare šarafe koje onaj nezahvalnik Crocus srećom nije htio ![]() Već je to gore, kako sam stan usro s maščobom i posušenim blatom hehehe Sad konačno kad imam bash neće mi se čehla prljat od lanca ![]()
![]() |
#20783 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20784 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20785 |
Registered User
|
![]() Budem ga isprobo uskoro, baš sam se u subotu bio fino nasadio zupčanicima na neko izvaljeno stablo na 20tki. Dečko od kojeg sam ga uzeo, grma_boy s DB-a ima i crni E13 bash do 40zuba (kakav Nik ima čini mi se), za 130kn (skino sam mu cijenu) ak neko treba http://www.pohrani.com/?9/u2/20Szl2FG/dsc04328.jpg meni je to preglomazno pa sam uzo RF.
![]() |
#20786 |
Registered User
|
Opet ja sa svojim lančanicima..sry, al ovo moram podjelit s vama..Kontaktirao sam Bizmark i imam samo riječi pohvale za njih, sve su pokušali da mi nabave lančanik, ali kažu da truvativ u službenoj prodaji ima samo komplete lančanika, i to sram xo, xx ili kaj vec i to za cijenu maloprodajnu u sloveniji od 170 e..Sto bi značilo kod nas 1400 kuna za dva lančanika za 10 brzina ![]() Kad sam ih pitao dal bi ja 9spd lancanik, mogao stavit na 10 spd lanac rekli su da bi islo ali da nije pouzdano, da bi moglo preskakat i sl..Na sheldonbrown-u pise da bi islo. Da probam ugurat onda 9 spd lančanik. jel tolko širi da bi moglo zezat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20789 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Hvaljen Bog raja, Na Sljemenu sam skonto da se bajka i ovdje, pa reko da se upišem (hvala Cuksu i Nicku, SileTzaru) i Vuci koji mi otključa račun da merem čitat i pisat ![]() dosta off-a, sad samo ozbiljno. Ako vidite pokretni servis na Sljemenu, znajte da se Cuks bacio u bizmis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20790 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|