|
![]() |
#20731 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Life 2017 cist u redu SCi FI, bolji nego neki prijasnji. Lost City of Z isto cist u redu film za pogledat. Je slazem se da malo ide sporije to sve skupa, ali ok za pogledat. Od zadnjih koje sam gledao me se dojmio Ghost in the Shell - http://www.imdb.com/title/tt1219827/ Malo previse efecata ali isto OK za pogledat. Nesto specijalno revolucionarno nisam gledao vec duze vrijeme. Najblize je bio Lost City of Z ali se nije pokazao takvim. A Fate of furios, coma ziva nadams e da vise to nece snimat. EDIT: Joj sram me bilo, kako sam mogao zaboraviti na OKJA, http://www.imdb.com/title/tt3967856/ Ako vas interesira prehrana i problematika prehrane ovaj film na jako jedinstven nacin prikazuje danasnje drustvo. Naravno mora te zanimat tema, ako te ne zanima onda ce to biti samo film djevojcice sa svojom velikom fantazi zivotinjom... Ali meni je ovaj film top u zadnjih nekoliko godina, i jos imam pod todolist napisati jako detaljan review za jedan site... P.s. inace nevolim ovakve fantazi ekscentricne filmove, ali ovo je remek djelo. Gledao sam film s prstom na shutdown, i da prve scene filma nisu na neki cudan ancin zanimljive brzo bi i pretisnuo, ali vjerojatno i pozalio sto nisam odgledao do kraja.
![]() Zadnje izmijenjeno od: dada-as. 11.07.2017. u 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20732 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Mumiju odgledao do 40te minute onda izbrisao... SHIT FILM Alien Covenan, da nisu onaj dosadni uvod dali bio bi bolji I BTW TREBAM POMOC OKO FILMA Nije pre star, mozda 2005+, radnja 3 ili 4 nekih lab-tehnicara zarobljeni u podzemnom bunkeru valjda zbog radijacije ali kad izadju sve biva ok.i nailaze na neko sitno naselje tipa bar do bara, pa mini motel... A ljudi koji su tam Cudno.se ponasaju (radnja filma je u mraku)
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20734 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Life - Iskreno, ne znam razlog zbog kojeg ovaj film ima tako relativno nisku ocjenu. Zasluzuje vecu ocjenu, IMO.
Pored Prometeja i Alien: Covenant-a ovaj film to definitivno zasluzuje. Isto tako ne vidim razlog zbog kojeg ga se usporeduje sa Alien serijalom. Napet, zanimljiv sci-fi horror sa solidnom pricom, vrlo dobrom glumom, te jednim od najboljih twistova na kraju, barem sto se ovog zanra tice, a Boga mi i trule holivudske kasete prepune svakakvih isprdaka od filmova. Cijelo vrijeme je prisutna nekakva tenzija, doslovno sam sjedio, bio prikovan za fotelju i samo sam zelio gledati jos.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 12.07.2017. u 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20735 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt3774790/?ref_=nv_sr_1
![]() |
![]() |
#20736 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Aaa fala, to je to ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#20738 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pogledao Power Rangerse, bolje mi sjeo od Aliena. Nisam niš očekivao, na kraju ispalo ok. Teen film, uspomene iz djetinjstva na crtiće i ovo ![]() Pa neki forumaši se ekšli potrude olakšati drugim forumašima, taman to bio i cinestar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20740 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja sam taj Power Rangers film preskocio bez previse razmisljanja. jesam li pogrijesio, vidim neki tu pisu da je ok za pogledat... Pa sad mi nije jasno, jel film za starije, mislim ono za ljude u tridesetima? To mi zvuci ko onaj zadnji Knjiga o jun gli obrisao nakon 10 minuta, nebi to ni malom djetetu dao da gleda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20741 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
To je još donekle bilo gledivo. Wonder Woman s druge strane me natjerao da se ozljedim. Krinđ je bio preopak. Nisam previše ni očekivao od vagine s tacnom i bičem s obzirom na izvorni materijal, al u ovom slučaju su me zajebali samoprozvani internetski kritičari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20742 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Daleko od toga da su Power rangersi dobar film, htio sam reći da je bolji film od Aliena. Štobse reklo omjer uloženo dobiveno mi je na strani rangersa. Citiraj:
Znam neke cure koje su išle dvaput u kino gledat. Ženska emancipacija bla bla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20743 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni je Power Rangers bija jedva gledljiv iako nisam ima nikakva očekivanja dok mi je WW skroz dobar i upada u bolju polovicu superhero filmova u novije vrijeme.
![]() |
#20744 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
To jednostavno nije tocno ni moguce da su power rangersi bolji od aliena. Film je smece za djecu do 12 godina |
![]() |
![]() |
![]() |
#20745 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Priča je loša, gluma posebice (na mahove djeluje previše isforsirano), svaki trenutak je klišej i predvidiv. Tu je naravno i bespotreban slowmo i preforsirani efekti (karakteristični za DC filmove u zadnje vrijeme). Cjelokupan dojam je doslovno kao da je film rađen isključivo za djecu. Jedini "superhero" filmovi s kojima se može usporediti su oni tipa BVS, Suicide Squad i X-Men failovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20746 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Gleda sinoć novog King Konga. Ovaj film opasno vrijeđa inteligenciju. Ne moram uopće opisivat o kojim scenama je riječ. Pozitivno u filmu je sam King Kong, i način na koji su snimljene tučnjave, to stvarno dobro izgleda, iako standardno se protive zdravom razumu i zakonima fizike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20747 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Stvarno ne znam kakvu pamet tražiš u takvim filmovima? To je SF smeće napravljeno da ti oduzme 2 sata života, kao i ostali nabrojani filmovi u prošlim postovima... Power rangersi, wonder women... Ako ideš takve filmove gledati onda valjda u startu trebaš znati da je mozak za takve fimove nepotreban, pa je samim time nepotrebno ih i analizirati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20748 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Slažem se sa svime šta si napisa. Ali ovdje se pretjeralo ipak malo previse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20749 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Slažem se s Panasonicom,sama tema filma,majmun veličine lansirne lampe za Soyuz vrijeđa inteligenciju. Ko ide to gledati ako se nije pomirio sa time pobogu? Htio bi pitat šta ti ostalo u tome filmu vrijeđa inteligenciju ali sve me strah odgovra ![]() Od starijih bacio oko na Collateral...jebački film ![]() Law Abidin Citizen malo manje al svejedno solidan film. Zadnje izmijenjeno od: trouble. 16.07.2017. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20757 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
Alien: Covenant - 7/10.
Osobno sam uzivao u filmu, nije mi bio dosadan i naporan, te je prica solidna. Gluma na mjestu, osim par pojedinaca, koji kao da su glumili eto tek toliko. Ima tu par rupa u prici koje su malo nejasne i nedorecene, ali sve u svemu vrlo solidan Alien film. |
Alien: Covenant- 7/10
Jednako dobar/loš kao i prethodnik Prometheus. Da nema onih patetičnih cviljenja i cmizdrenja, bio bi ocjenu bolji. Doduše, da nema Fassbendera, bio bi i 2 ocjene lošiji. Genijalno je odglumio u oba filma. Stvarno njemu kapa dolje, izuzetan glumac (ne znam koji k mu treba truljenje u ovim ispdrcima od X-mena). Priča je dobra, sad barem znamo neke stvari o Alienima koje nismo prije znali (barem po pričama iz filmova). Ono što me jako smeta u priči je to I za kraj, ne kužim foru... što Ridley Scott ima neki fetiš na žito? Žito u Gladijajatoru, žito u Kraljevstvu Nebeskom, žito sad u Alien Convenant... |
![]() |
#20759 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20760 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006