|
![]() |
#20371 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20372 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
za to je ispečena ! ![]() ![]() također radim brdo propusta prije vožnje na što nisam ponosan. mene je u zadnje vrijeme počeo ručni zglob gnjaviti. bio je napuknut itd. pa me sad nakon intenzivnije vožnje zna boliti, ali samo kad se oslonim na njega. i to sijeva ![]() osobno ne podnosim terapije i ne mogu biti miran i poštivati propisano. nosio sam longetu koju sam saam skinuo i sl. izludi me mirovanje i rađe bi da me boli nego da moram biti prikovan i miran. istrpim, priviknem se pa ne kužim više ![]() ![]() Čuks se boji pa se redovno dezinficira ![]() i to detaljno ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20373 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Kada ste se već dotaknuli profića, ne rade đabe oni torzo u teretani (ruke, ramena). Sada potraži specijalistu da to proba riješiti, a za ubuduće minimalno što možeš raditi su sklekovi da si pojačaš tetive i "stabilizatore" ruku i ramena.
![]() |
![]() |
#20374 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
![]() Ako hoces s nekim popricati oko ramena i privatnika, imam frenda koji je prije pola godine slomio kljucnu kost tako da je prosao rehabilitaciju ramena. On je isao u Medikol i ima samo rijeci hvale o njima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20376 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Necu u detalje, ali glavni termin je rotatorna manseta..Imah probleme sa tim, nakon odredenog mirovanja krenuo sam sam u rehab. Evo malo prouči, sve bu ti ubrzo jasno. A za vježbe ti je dovoljna jamnica od 1,5 litre napunjena vodom, i zracnica. Cilj je na jacanju misica ramena koji cine rotatornu mansetu. Linkovi ti svi uglavnom isto govore, imao sam u pdf-u jos jednu bolju knjigu koja je odlicno opisivala problematiku ali ne mogu je naci. www.hzf.hr/fizioinfo_casopis/Fizioinfo2_2009.pdf http://www.dieselcrew.com/how-to-shoulder-rehab http://www.t-nation.com/free_online_...AA-mcd01.hydra |
![]() |
![]() |
![]() |
#20377 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Destoj malo te boli rame i odmah takva panika...Budi musko jednom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20378 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Na kraju je popis literature i jedan od autora (Z. Cipcic) je imao ordinaciju u mojoj ulici (do pretprosle godine), dosta je nogometasa islo kod njega, kazu da je odlican. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20379 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Dečki natežite zračnice da ojačate ramena, moja su bila u banani pa sam radio vježbe sa svim i svačim, najviše su mi pomogle one gume koje se rastežu Sa tim sam mogao najbolje pogoditi rame, statičke vježbe sam radio, nategneš gumu do određene napetosti i držiš |
![]() |
![]() |
![]() |
#20380 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Je Alane, pogodio si, ramena su mi valjda najslabiji dio, na tome sam počeo raditi tek nedavno. Uvijek su me ramena zezala kod bencha i sklekova jer me ne bole niti prsa niti tricepsi već samo ramena, pa nikad nisam mogao puno dizanja napraviti. Jedno vrijeme kad sam išao u teretanu se stanje drastično poboljšalo, no sjedenje za knjigom i kompom uz totalno opuštene ramene mišiće i ode masa. Danas mi je već dosta bolje, rame ne boli samo od sebe ![]() Jack fala, čitam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20381 |
Registered User
|
Napokon sam je nasao, podulja je ali i najbolja ![]() ![]() http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...guUq_Fb6JDVjRw |
![]() |
![]() |
![]() |
#20382 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Znam da sam na PB-u vidio jedan video frajera koji objašnjava vježbe za cijelo tjelo potrebne za svakoga a tako i za bicikliste! Evo njegov sajt ili kaj god http://www.bikejames.com/page/2/ I evo taj video gdje radi vježbe za ramena!
![]() |
#20383 | ||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Btw, nikad se nisam zagrijavao prije bilo kakve voznje jer meni je voznja zagrijavanje ![]() Krenem polako, i za par min sam vec fino zagrijan. Citiraj:
Nikoga jedna rakijica nece ubit. Živio Željac ![]() To ti ja preventive radi, bolje sprijecit nego lijecit ![]() A sad malo na temu. Ako si hocete razjacat malo ramena, prsa, ruke i to, nista nije problem. Sve to mozete raditi doma i uopce se ne morate truditi trazit izgovor da se to ne moze doma odradit, da se mora teretana upisat i sl gluposti. Dovoljno je pola sata-sat dnevno vjezbat i rezultati ce se vidjet ubrzo. Ja sam to znao prije spavanja radit. Dakle, od vjezbi mozete radit sklekove (uske, siroke, na jednoj ruci, itd), trbusnjake (sklopke, sa prekrizenim nogama,...), cucnjeve, leznjake. Eventualno si nabavite jos sipku za zgibove i par bucica. I to je to. To vam sve stane u sobu/stan i mozete vjezbat kad hocete i kako hocete. Samo treba improvizirat. Ja sam recimo na kadi radio vjezbe za triceps. Sve se moze kad se hoce ![]() EDIT: Isto tako mozete raditi i stoj na rukama, glavi, itd. Kod tog je bitno da ste bar malo odmorni/naspavani jer ipak treba pazit na ravnotezu ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20384 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20386 |
sto da napisem ?!
|
destrova x6-ica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20389 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Hehe, that's life! ![]() Zivot mi je na relaciji posao-trening. Doma dodjem samo prespavat. Jedva cekam zavrsetak iduceg tjedna. Onda ce bit vremena za voznjice i malo uzivancije. Konacno cu opet raditi od 09-17h,a ne po cijele dane kao u zadnjih par mjeseci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20390 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Da krenemo sastavljat PCE bike od nule imao bi sigurno sljedeće dijelove: 1. Wellgo MG-1 pedale 2. Shimano SLX nove ili XT stare bremze 3. Schwalbe gume - Nic, Albert ili Shark 4. Phenom sic PCE trendseteri ![]()
![]() |
#20392 |
Registered User
|
Momci koliko mogu trazit za svoje kocnice sa pripadajucim rotorima i adapterima i 9 mj. jos garancije? KOliko sam skuzio slx su 1300 kn komplet u slov. sa povratom poreza? http://www.specialized.com/us/en/bc/...Id=0&gold_ses= |
![]() |
![]() |
![]() |
#20393 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja sam svoje Elixire R jucer prodao za 800 bez rotora i adaptera, ti za svoje mozes za pocetak trazit 1200kn pa vidjet dal ce netko htjet uzet pa lako kasnije pocnes spustat cijenu. Mislim da ti se vise isplati prodat sve u kompletu pa onda uzet nove SLXice. SLX sa rotorima i adapterima te tolko ispadnu, i preporuka je da ides na 180/180 rotore Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 09.03.2012. u 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20397 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() 1200kn bi trebao dobiti, a novi set SLXica s XT rotorima i adapterima kad odbijes porez je 170€. Samo sto ima pun kufer Avida u oglasima pa ih sad treba frknuti. Kocnice p+z ne spustaj ispod 800kn Rotore nedaj ispod 100kn/ kom. a adaptere po 50kn/kom (rotore i adaptere je lako prodati jer se traze) Ja bi za pocetak stavio 1300kn za komplet ![]() Idu bez problema SLXice na G3 rotore pa ih ne moras mijenjati (ja sam ih promijenio). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20398 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ovi moji adapteri odgovaraju na slx? ako odgovaraju onda bum stavil 1000 kocnice podlozno dogovorima ![]() A samo slx bez rotora su? Ak uspijem prodat pridruzit cu se klubu, ovi avidi mi ne uljevaju sigurnost, nakon odracivanja ponovno mi se kod rucica priblizava volanu previse, ne bih volio dozivjet ponovno propadanje i pumpanje da izvucem zivu glavu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20400 |
Registered User
|
Ok, znaci adapteri, rotori i kocnice sve za 1300 da stavim i ispod 1200 da nejdem sa cijenom? Napravite trgovca od mene ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|