|
![]() |
#2011 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Kupovao sam te s linka (AAA) i AA od 2000 mAh, samo te dvije vrste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2012 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
e to, super. 2000mah će bit odlično ako ne budu fake |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2013 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
poz. dali je moguce promjeniti feedback nakon sto sam ga jednom stavio? naime jucer mi stigla jedna zarulja. E27, ona sa senzorom za kretnju i probao je, radila je i navecer im stavio dobar feedback. medutim zarulja vise ne radi. detektor "proradi" valjda svaki 100-ti put kad su kretnje. na prekidac kad palim/gasim isto rijetko kad proradi. probat cu selleru poslat PM, ali pretpostavljam da ce me odrezat, ako uopce prica eng i shvati sta mu pisem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2014 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
"You never know what is enough unless you know what is more than enough." - William Blake Zadnje izmijenjeno od: Beetlejuice. 08.02.2013. u 16:45. Razlog: Ispravak netočnog navoda |
![]() |
![]() |
![]() |
#2015 | |
Banned
|
![]() Citiraj:
Sve i jedan zna ENG, bar nesto... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2016 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2017 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Znaci ja ne znam sto sam stisnuo,nisam htio kupiti ovaj oznaceni item,u biti transakcija mi prosla preko Paypala iako nisam potvrdio niti ista,stisnuo jesam da kupim,ali mi se samo onaj prvi prozor na ebayu stvorio gdje me dalje mora proslijediti do Paypala da potvrdim transakciju,ali toga uopce nije bilo nego kasnije skuzim da se pojavilo i da sam kupio. Sto je cudno,seller ne shippa nego mi stoji krajem da mogu prodati item wtf ? zasto bi kupio item od sellera kojeg cu prodati kasnije preko sellera ? http://www.pohrani.com/f/1Y/xa/1Me4C...ez-naslova.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2018 | |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Evo da obnovimo temu o superjeftinim tabletima. Javili mi prijatelji da su dobili tracking number, a jučer dvojica da su pošiljke stigle. Kad su otvorili paket unutra je bio par čarapa na kojima piše Adidas ![]() ![]() ![]() Obzirom da im je ebay odmah samoinicijativno vratio novac dobro su prošli jer su dobili čarape besplatno. Malo lošije su prošli oni koji su naručili iste tablete, isto im je vraćen novac ali su umjesto čarapa dobili privjeske za ključeve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2020 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
probao sam poslat PM i sad cekam, al vjerovatno ce me odje. ako to napravi, dolazim u napast da narucim opet i oderem mu neg feedback. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2021 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Prekjučer stigao grijač za akvarij nakon dva i pol mjeseca! Refund dobio odavno, a selleru se nisam ni javljao jer je kutija izgledala kao da je pala iz aviona i onda su slonovi igrali nogomet s njom. Naravno, grijač polomljen ![]() Jedino ne razumijem di je bio taj paket čitavo vrijeme...
![]() |
#2022 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
19.09.2012. kupio neku LED sijalicu, stigla prije par dana, 5.02.2013. Uglavnom, sve kupljeno u famoznom 9. mjesecu je stiglo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2023 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2026 |
Guest
|
bok, imam jedno pitanje, naručio sam više itema s ebay-a i sve prije kineske nove godine, i sad tu ajmo reći nastaje jedan čudan problem. npr... od jednog sellera sam kupio dva itema, jedan sam kupio u ponedeljak, drugi u utorak i tako je seller poslao i označio shipped za te iteme i naravno vremenski razmak u slanju je jedan dan isto kao i kod kupovine. stime da je item koji je poslan dan kasnije već došao, dok prvi item nije ??? pa me zanima dali je takva situcaija moguća ? tj. dali je to moguće da item koji je navodno poslan prije još nije došao ? hvala |
![]() |
![]() |
#2027 | ||
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jep, ja sam naručila dvije stvari oko 13.1., kaže da je shippano 17., jedan paket stigao, drugog još čekam... -.- Nego, mene zanima, znam da se leće ne smiju naručivat preko neta više jer ih ne daju uvozit, al jel to vrijedi i za leće u boji i effects leće? Dal one spadaju u istu kategoriju kao i obične presciption leće ili ne?
![]() |
#2029 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Kako Ameri/Englezi zovu vreće za spremanje guma izvan sezone? Tire bags i wheel bags ne daje baš neke rezultate...
![]() |
#2031 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#2033 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
To bu ti zajebancija žešča. Zato što je staklo zalijepljeno za ekran. Ima tutorijala na youtubeu kak to zamjenit, al uključuje grijanje fenom te polagano odvajanje touchscreena od lcd-a. Kod moje žene isti problem, al ko što veliš, i dalje radi a nije velika pukotina. Nisam se htio s tim zezat pošto još šljaka normalno. U samsung servisu ti se mjenja zajedno staklo s ekranom, al je cifra povelika. Ak buš se igrao s tim, javi kak je prošlo.
![]() |
#2034 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zelim si za rodendan naruciti trenerku sa kapuljacom ( fancy ![]() ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2036 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Jedno pitanje vezano uz USPS First Class pošiljku. Znam da First Class ima tracking samo do izlaska iz SAD-a, ali ne znam što bi trebalo pisati kada je pošiljka napustila SAD-a. Meni već skoro dva tjedna stoji: Citiraj:
Hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2037 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Vjerojatno samo malo kasni zbog vremena il slično.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2038 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Podosta toga vec naruceno s ebay-a ali evo sad uzeta 2 hdd caddya (sata i pata). Placeno: 31.1.2013. dosle danas, znaci 19.2.2013. Eto 3 tjedna, rade bez greske za sad.
![]() |
#2040 |
Neradnik
|
Evo meni danas stigla bat iz usa za psp umjesto xbox. Ni kabal nije lik poslao. Sta sad raditi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|