|
![]() |
#2011 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2012 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ja mislim da je i znam da su cijeli taj dan u mraku (il nekej slično). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2013 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2014 |
Headbangig Grunf!
|
znas ono nism ni ja vise najmaldji stel bi ja tebe videt s 2005 godina na grbi i cijeli zviot samo moras cuda raditi... Pih nezahvalci ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2015 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2017 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ko bu tipkal kad mu je puna škemba hrane i ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2018 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() uff, i ono malo karaktera kaj sam imal , oko klope sam zgubil...sve sam počistil na ,ispod,pokraj stola.,škrinje ,frižidera..ma sve...treba malčice cajta da se vratimo u normalu... a i moral sam odžalovat Rakov harač po garaži...(dobro je , nije našel tajno skrovište, a kak je vuhal okolo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw, Baka je povečala porcije za Žderonje, tek tulike da se zna... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2020 | ||
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: meni je cuker skočil do neba, pa sem male prištopal...
Citiraj:
Citiraj:
To treba VELIKIM SLOVIMA Baka je povečala porcije za Žderonje
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#2021 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() i to sam odma moral cijeli ovaj tjedan PROVJERAVAT!: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : ![]() btw, koliko me košta (u HW) tvoj obilazak...dobro si i prošel kaj ti se je Juniorka smilovala-uopće ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2022 |
Feldwebel
|
Jel te puno koštalo. Dal si mi malo plastike, par bajtova, nešto kablova i jedan krivi. Sva sreća da djeca nisu na tebe. A koliko je mene koštalo? Dva kompleta planinarske opreme, dva para gojzerica, dvije vreće za spavanje, nekoliko sendvića, 3-4 pive, lanci za snjeg i još ponešto.
![]() |
#2023 |
Headbangig Grunf!
|
A tebi Mitzek je tak teško palo to kaj si moral celi tjedan provjeravat informaciju. ![]() ![]() RAK zaboravil si masku s kisikom za te nadmorske visine. pročulo se da se mitzek intenzivno pripremao na tvoj dolazak ![]() BTW. Fala mitzek na posudbi sam reci kad da ti vrnem, pa da mi usput dopelaš Duha9, morat ću se ja uvjerit u tu informaciju .... : nuts :
![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
JDM
|
E uništio sam se danas. Najdraža hrana: teleča jetrica sa ćešnjakom i prilog zelje na salatu. Burp. Ja i stari eliminirali kilu i sitno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2025 |
Super Moderators
|
Uff...nisu teleća loša, najbolja su na roštilju...noć prije u mlijeko, pa na roštilj...mljac ![]() A za prilog klobuci šampinjona isto na roštilju, u škulju gdije je bila peteljka se stavi kap ulja i soli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2026 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2027 |
Premium
|
e ljudi vi niste svjesni kolko ja mogu pojest.... par nas frendova ljeti odemu u sumu.... tamo rostiljamo i locemo.... jedva cekam ljeto.... sve smo si napravili....klupe,stol,loziste.... ma sve.... prva liga.... tam odemo i najedemo se i napijemo do smrti.... jedva cekam ljeto.... budem to jednom prilikom posliko.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nisam ni grama skinul. ![]() Lijep pozdrav do daljnjega dok ne složim internet (komp ne pamti cokie), a i ispisala se je poruka fatal error, sistem halted, windows must restarted. Tak da mi do daljnjega radi na antibioticima. U pauzi između ručka i večere bum se i s tim pozabavil jer me muči problem kobase, špekec i šunkica. ![]() ![]()
![]() |
#2029 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2030 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
ovako sam jedan put ja imao eksplodirati. prijatelj kaze napravit cu pancerote ekipi. za one koji nisu odavle ![]() ![]()
![]() |
#2031 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2033 | |
Faraon
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2034 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2035 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
cisto da se i ja prikljucim vama zderonjama... jucer bilo kolektivno samoubojstvo u cevapima obilato zalito stellom pa posle u birc na svirku... pa jos tomislava par komada na one velike cevape... a bila ekipa nas desetak... i svaki je glavu luka zatukel... tak smo lepo dishali... eh...
![]() |
#2036 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
e, danas sam kuhal malo finiju večeru. pečeni svinjski but (šnicli) umak od šampinjona (home made na bazi vrhnja) tortellini sa svježim sirom i špinatom (oni iz duća jer mi se neda mjesit tijesto). e, kak je to meni bilo dobro!!! sad baš rješavamo pelješki plavac i baš je super kombinacija...
![]() |
#2037 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2038 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ili samo ne jedeš svinjetinu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2039 |
Faraon
|
kako god okrenes zelena je ![]()
![]() |
#2040 |
PC Ekspert šerif
|
Što to ćutim? Žensko čeljade međ' forumašima? Što je to sa današnjim svijetom? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|