|
![]() |
#20191 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
oh, da ![]() može biti tako skupo ![]() jbt... komad željeza za platiti 500 kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20192 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Žac, kolko je ono za saint nabu osovina, sad mu reci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20195 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
1430 kn ![]() da.... 1430 !!!! zbog starih saint mjenjača koji su se montirali na osovinu i dropout. za taj komad željeza, sve iznad 100 kn je skupo i ne dam !!! niti sam dao. za 500kn ih mogu imati 25, a da sam krkan i divljak, nema šanse da polomim to... ajde, za prednju 20mm bi dao malo više... ali za vulgaris komad željeza sa navojem ne dam 1430, ni 500... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20197 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Na netu sam vidio neku cijenu od 79 eura za osovinu 12mm za ABP kod Dreka Fora je ono - quick change from 135x5 to 142x12 - quick my ass - ako uspiješ kupit osovinu koje nigdje nema za kupit Ima netko preporuku za dobrog tokara? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20198 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Max nisi zadovoljan lyrikom? e da,ono u nedjelju kad smo isli prenapumpo sam vilicu imo sam samo 6cm hoda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20199 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() kak ne bi bio zadovoljan sa viljom. vilja mi je mrak jedino je malo brake dive izrazeniji ali se i to da sredit al mi trenutno ne smeta. Kak opce to sredit? Trebam vise tlaka u vilji ili se to podesava necim drugim? Uglavnom sa podesit mi je ostao jedino zadnji shock kojega moram malo ispustit jer ne iskoristim hod do kraja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20200 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20201 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Hahahaha moramo opet novu kategoriju za tebe, ovo je sad Muriniranje, imaš volju i želju i budan si i nisi pijan ali ti je bajk u kurcu ![]() Gade jedan idi vježbat front pivot kaj će ti zadnja bremza!
![]() |
#20202 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ma bremze su za pice ![]()
![]() |
#20203 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20204 |
Registered User
|
posto si napiso da ti stara vilica je bilo osjetljivija na manje neravnine mislio sam da mozda zalis za starom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20206 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kak ste svi osjetljivi na rad vilje i male neravnine...sto reci, ja sam u nedjelju odvozio pol staze (HPDjku, cuksov drop, siletov skok (bez drveta), tulum sve do iza stupova zicare) sa zalokanom viljom...sve mi nekako cudno kak se bajk ponasao ![]() Otkljucao sam vilju tek na brijegu desno gdje se odvajaju staze nakon stupova zicare (lijevo se ide na gipsa). A kad vec pricate o cijenama - Lever (rucica na volanu za prebacivanje DYAD-a 90/150mm hoda) - 179€+30€ dostava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20207 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@Nik, ti si kao ja. Popnem se skoro skroz do vrha Sljemena sa Torom na 130 mm. Zadnjih parsto metara sam se sjetio da imam u-turn pa da bih mogao spustit hod da mi bude lakse ![]() Isto tako sam jedanput cijelu dotku odvozio sa zalokanom Torom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20208 |
Premium
|
Stvarno su cijene nekih dijelova katastrofa, kužim kad je opravdano tolika cijena - i ova ručica je debelo preskupa Ali kad vidim osovinu pogona, komad željeza, za 1400kn, ili 500kn pa jebemu plače mi se, to je baš primjer di firme deru svoje potrošače Na usponu vidim da svi lokate vilje shockove na propedal điđi miđi, ja valjda jedini to ne radim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20209 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja sam se ovaj vikend do njivica spustio sa zalokanim shockom ![]() Na usponu palim samo propedal i nista drugo, cak ne palim floodgate koji na mojoj vilji sluzi kao zakljucavanje jer pravi lockout nemam |
![]() |
![]() |
![]() |
#20210 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20212 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20213 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20217 |
Registered User
|
Max u toj situaciji samo prebacis guzicu iza sica i deres..tvoj enduro i vraga popije ako ga pustis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20219 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Koje su to ideje, pa odreži ju jebote, džabe ti Thomson ako ne valja kurcu i smeta ti, tak si mogo i vodovodnu cijev nakalemit. Bit će ti lakši bike i imat ćeš više kontrole, GG, ionako taj dio koji trebaš odrezat ni ne vidiš nikad, nije ti bike proziran.
![]() |
#20220 | ||||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Marz je groblje ako se ne može nabaviti cijeli novi cartridge (ispod 100€ nije da ga hebeš) Nemoj mi na Shermana, zbližili smo se nakon što sam pročitao ovoliko interneta o njemu ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() edit: Destro škicni ovaj graf ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 06.03.2012. u 12:31. |
||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|