|
![]() |
#20101 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Odlična vožnja danas...spust je trajao sa malim pauzama cijelih 20 minuta, za razliku od jučer - sat vremena ![]() Moram malo posložit video pa ću uploadat Dobar dio staze je u katastrofalnom stanju, tragovi guma i bagera valjda su po 80% staze |
![]() |
![]() |
![]() |
#20102 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Barem nije bilo blata ak nis drugo..Da sam osto doma i propustio ovu lijepu vožnju lupo bi se po glavi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20104 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20105 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20106 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Trenutno su mi V2 izvan dosega budžeta, sad istražujem druga polja. O magurama ne znam apsolutno ništa, osim da ih Mic i Murina voze, a ono što sam ih probao stvarno dobro hvataju. Oni imaju Lousie čini mi se. ili marte. kajtijaznam MartaFR bi trebala biti jako dobra kočnica, jel vrijedi tu lovu? Vidim da Gustavi nisu preskupi, a to bi trebale stvarno biti zvjerske kočnice. Jedina mana im je stvarno ogromna težina, zadnja kočnica ko dvije marte. ![]() Mislim kupiti nove kočnice s garancijom pa da sam miran bar tih godinu dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20109 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja se maloprije vratio sa DH utrke na Marjanu, lokalna ekipa se okupila i prvo je bilo malo treninga, onda pola sata zajebancije pa na kraju utrka u 3 etape, mjerilo se vrijeme od vrha do dna (Sedlo-vatrogasni put). Za sada par slika, a sutra videi jer ih ima mnogo, pa dok pospajam to u jedan veliki i uploadam... . . http://s193.photobucket.com/albums/z...view=slideshow . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#20110 |
Avocado
|
Hmmm. čisti slx, ako sam dobro preračunao, bez DDVa je za par 963kn što će reći da imam pravo na povrat poreza bez dodatnih davanja kolko mi se čini. Mogu li naručiti kočnice sebi na kućnu adresu u tom slučaju ili moram kerefeke izvodit sa narudžbom u brežice i to sve skupa? Ima netko voljan da mi na pm to objasni? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20111 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ja i logitech planiramo uzet slx-ice za 15 dana dok plaća dođe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20112 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 04.03.2012. u 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20114 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Još malo i bit će SLX škvadra ![]() Ne možeš naručit doma i pritom ostvarit povrat, papiri se trebaju ovjerit na granici. A pitanje je da li šalju uopće kod nas, a i onda ide carina pošto je paket. Naručiš u poštu, odeš u Brežice pokupiš, otvoriš paket uzmeš papire i potvrdiš na granici. Papire pošalješ njima poštom, a povrat ti uplate na Paypal(uzelo mi nešto više od eura) ili na bankovni račun(provizija 5 eura čini mi se)
![]() |
#20115 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Bajkmanija ne šalje poštom u HR. Kad netko šalje, onda prije kupnje shop makne porez i nema zajebancije sa ovjeravanje papira za povrat.
![]() |
#20116 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
I evo danas si kupio Nakamura Cliff Hanger [pdf] strana 5. Oprema je ista kao na ovom linku, i mislim da je ok kupovina za 1680 kn ![]() ![]() ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 04.03.2012. u 20:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20117 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Mic i ja smo odvozili jučerašnju rutu sa razlikom da smo išli cestom do Hunjeke. Pardon, bio je i kolega sa DB na Voodoo, što je i jučer bio s nama (flo nešto, zaboravih). Sreli ga kraj tunela. Rekao da će se pridružiti i ovdje ![]() Pošto sam se ja noćas uneredio alkoholom, nešto kasnije smo išli, i to autom do tunela (stanu mi oba bajka u auto, zakon!). Vožnja NN (koliko mi muda dopuštaju nakon leta na Dotrščini ![]() ![]() Na usponu smo sreli MIŠA! Najstrašnije biće trenutno na Sljemenu ![]() Inače, ako mi svi nismo skupili boleščinu jučer i danas, Sljeme je apsolutno sigurno. Još pljuckam blato. Slika od jučer: Voltiđi http://www.pohrani.com/f/3k/sR/4SXQNePB/img0659.jpg Slika od danas: Klasična panorama ![]() http://www.pohrani.com/f/23/Tf/Kl4NCxs/img0662.jpg Sad idem baciti oko na video, nadam se da neću zakljucati gledajući jer sam jedva i ovo natipkao. Zatim spavanje do 23 sata ![]() ![]() Edit: Soshy jeli tvoja vilica na 150mm hoda? Baš se vidi manji ATC na mojoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#20118 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Vidim da te još uvijek kara tehniciranje po onom korijenju, tss tss Sve se bojim kako bi se ja proveo po tim kolotrazima s hardtailom. Fuj.
![]() |
![]() |
#20119 | |
Premium
|
Citiraj:
Cijeli taj dio je pošteno izrovan, kao i onaj prvi dio od 1:20 do 2:10 A onaj korijen na 3:00 ću posjeć, samljet i zapalit majke mi, jednom sam ga proletio bez greške, i svaki idući put kad pazim na to se zajebem, moram prestat pazit na taj dio ![]() Ta staza mi je uvijek zabavna, čak i sad ovako razrovana, ne mogu reć da mi se ne sviđa ![]() Sile tebi staza završava ranije, kod tvoje Bukvice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20120 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Potrebno je puno više od neke čačkalice da zaustavi Silu prirode ![]() Sad treba dočekat sljedeći vikend, navodno je par dana svježije, što je super jer zbog krasti po ruci moram nosit duge majice i košulje na poso, pa opet kreće lijepo vrijeme, taman. Kolega Crocus me napalio na staze u Pakracu, to bi trebali nekako iskombinirat za mjesec-dva, neki jednodnevni izlet, vožnje po njihovim stazama i neko krkanje itd.
![]() |
#20124 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() @srale: ja sam za! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20126 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Zelena magistrala je osvojena. Jos malo i mogu na sleme. Hvala nepoznatom biciklisti sa naramčastom jaknom na tempu. Pitanje je dal postoji neki jednostavni nacin zakljucavanja vilice bez one zice? Probao sam okretati pa se samo vrti. RS pike. 2 neo jesi i ti vozio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20127 |
Avocado
|
DiTech, morao bi zamijeniti cijeli motion control cartridge sa onim koji nema poplock. To možeš pitati na dropu ima li tko za zamjenu, a možda postoji i cartridge iz koje druge vilice koji stane u tog pikea 454, vuco će znat najbolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20128 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kod Rock shoxa nema termina "cartridge", vec je on pristuan poglavito kod Marza i Foxa. ![]() Ali da, razlika je unutar MoCo, odnosno ne moze se recimo samo stavit normalan čep na poplock damper. Mozda se i moze, ali onda se mora grunfat po samom damperu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20130 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|