|
![]() |
#20071 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Nadam se da neću tako skoro prodavati auto, ne da mi se prolazit kroz to sve ponovo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20072 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() Citiraj:
he he da si samo cuo spike za moj clio kad sam prodavao... sad isto za ovaj od sogorice kaj prodajem, sve do jednog ekipa iz snova ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20075 |
Guest
|
zasto je svaka nova s klasa crne boje? |
![]() |
![]() |
#20078 |
Guest
|
zato sto je bolje postaviti nego nastaviti zivjeti u neznanju ![]() ali stvarno kud bas crnu, valjda najdosadnija boja, ako cemo o nekoj kao diskreciji / neupecatljivosti ili ozbiljnosti koju treba predstavljati, bzvz, auto je ruzniji... da je pearl bijela, totalno druga prica evo jos jedno blesavo pitanje, jeste li primjetili kako u posljednje vrijeme na benzinskim crpkama nude razne gluposti prije placanja, jeste li za cokoladicu, za svjetiljku... zna li netko jesu li prodavaci dobili direktivu odozgora da uvaljaju jos sta mogu potrosacima, ili mozda dobili neku slobodu postaviti tako nesto na svoju ruku pa kunu-dvije sebi u dzep? |
![]() |
![]() |
#20079 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#20080 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ja također nebi odabrao crnu prilikom kupnje novog vozila, al isto tako bi mi i bijela bila zadnji izbor. No čemu uopće razbijat glavu time zašto je netko odabrao boju koju je odabrao?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20081 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
koliko ja znam i u manualnom je poželjno promijeniti ulje. kod mene nitko ne želi promijeniti ulje osim ovlaštenog servisa koji trazi 7200 kuna, od toga je 6500 ulje , a jedan je sat rada, drugi se ne usude i nitko nije radio na takvom modelu. inace kad bi htjeli, cijena bi bila oko 3200 kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20084 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Zamisli onda moje radno mjesto kad mi hrpa takvih dolazi dnevno... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20086 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#20087 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
moze neka preporuka za auto do 5k eura to ce biti prvi auto pa ne zelim uzimat nis skupo da mi ne bude zao kad ga budem lupao po parkinzima vecinom se ce vozit jedna osoba, kratke relacije 15km do posla, i tako nazad, tako da dizel otpada prvi izbori su mi honda jazz radi pouzdanosti i clio 3 radi dijelova i jeftinih servisa mozete slobodno staviti linkove tu ako se smije, ako ne moze meni na PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#20088 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Znači manji auto do 5000eura, benzinac. Grande Punto/Opel Corsa, blizanci na istoj platformi. Kod Grandea 1.4 16V koji ide jako dobro, ili ak ti to nije bitno, 1.4 8V, ili kod novijij je to 1.2 8V, nit neide niti troši Na tim kratkim relacijama, veći auto i motori će ti trošiti dosta |
![]() |
![]() |
![]() |
#20089 |
Guest
|
Imaš i recimo Ford Fiestu 5.gen. Daju se naći i dizelaši i benzinci za dosta manje od tvog budžeta. A bilo bi dobro da ti ostane 500-1000 eura za servise. ![]() |
![]() |
![]() |
#20091 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() pito ga jel citao oglas, veli da je, a ja velim pa jel pise da je samo prodaja bez zamijena, a onda mi veli nek prodam crijep??? reko mu prodaj ga ti pa dodi s parama po auto ![]()
![]() |
![]() |
#20092 |
Premium
|
Ne ulazom u rasprave s takvima, oglas napišem detaljno, tak da jedino me može pitati gdje se auto može pogledati. Ta pitanja o zamjenama za odojke, prikolice stajskog gnoja, creina cisterne-samo poklopim |
![]() |
![]() |
![]() |
#20095 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#20096 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
kad sam ja mijenjao slupanu mazdu 626 za nešto... ono bilo šta malo gradsko i da ima klimatizacijsku napravu. majko mila šta sam sve dobivao na ponudu, valjda jedino nisam dobio skuter sa objašnjenjem da sam cijelo vrijeme na zraku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20097 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Imao sam odmah 2 min nakon objave oglasa kupca za 16k, al ja sam škrt pa hoću 17k. ![]() ![]() Sva sreća nisam imao zamjena zasad. Ajde, za neki Fiat Stilo... Sad Megyja koristim da mi stoji iza "novog" auta, da ga neko ne udari. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20098 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Trebao si onda staviti pocetnu cijenu 20k, svejedno bi te zvali i kad bi spustio na 17 bi prodao. Ljudi zivkaju i kad precijenis auto 500 eura, cisto zato jer misle dobiti nesto "ispod cijene". ![]() Ima caka i treba zivaca za sve te bisere. Shvatis dokle ljudska glupost seze kad prodajes auto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20099 |
Guest
|
I kad kupuješ, i kad kupuješ. Nikad ništa nije isto kao u oglasu. ![]() |
![]() |
![]() |
#20100 |
Premium