|
![]() |
#1981 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Da, jeste vidjeli Harry izbezumio frajer se zamalo upišo u gaće. 7of9 je prava man killer
![]() |
#1982 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Harry se usro ko grlica. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1983 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1984 |
Treba kaj skurit??
|
Ma sam nek asimilira. Užitak se plača. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja bi seven dao malo spermo sonda
![]() |
#1986 |
CyberSky
|
Meni kad bi došla "You will be asimilated" reko bi joj"Who cares babydo it to me!" ![]()
![]() |
#1987 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
E, dečki, dečki, na riječima smo jaki, ali da cura ko Sedma ti dođe i kaže take off your clothes...Harry bi bio mila majka ![]() Anyway, danas je bilo dobro ( samo ne znam kako se zove epizoda, ono sa nevidljivim alienima na Voyageru koji rade eksperimente)...hehe, kako je Janewayica popizdila ![]() Jedino mi je žao trebe koju je herc strefio (dobra...) i što onom drugom brodu prilikom napuštanja nisu uputili jedno fotonsko za rastanak... inače, epizoda ROX! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1988 |
Registered User
|
Epizoda se zvala "Scientific Method". Sutra će bit zanimljivo, sudeći po startrek.com ![]()
![]() |
#1989 |
CyberSky
|
Da jučer je bilo stvarno odlično.
![]() |
#1990 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
star trek je definitvno jedna od najboljih serija...ever:clap: ...najbolji mi je the next generation, ali ni voyager isto nije los...makar mi kapetanica nekad malo ide na zivce ![]() ...u voyageru su mi najbolji the doctor i tuvok...imam jednog frenda koji je jako slican tuvoku...ono, cista logika...skoro bez emocija...ali ja ga svejedno volim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1992 |
Premium
|
meni su najbolje epe all time: DS9 1. The Way of the Warrior 2. Call to Arms 3. Sacrifice of Angels 4. AR 558 5. Tears of the Prophets 6. The Changing Face of Evil TNG 1. BoW 2. AGT Voy 1. Thinker Tennoar Doctor Spy ENT 1. Vulcan arch u s4 2. veliki dio sezone 3 posebno Azati Prime i sam kraj sezone 3 tos ima par dobri ali tos je izvan konkurencije Nije ono top lista neko kako su mi padale na pamet ![]()
![]() |
#1993 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Jooo prolaze me trnci dok Damar objavljuje rat Dominiju u "The changing face of evil", mislim je da su Kardasijanci pi*ke al su barem ponosan narod ![]() "The way of the warrior" mi je isto odlična, masni fajt sa Klingoncima, zatim ona epizoda poslije kad su Sisko, Worf, O'Brien i Odo glumeći Klingonce otkrili changelinga (lažni Martok) u klingonskom stožeru, a već iduća epizoda je kad su našli srušeni dominionski brod, ove tri epe su išle jedna za drugom na početku 5. sezone i te su mi među najdražima. Moram još istaknut "One little ship", kad su sa umanjenim šatlom letjli po Defiantu, definitivno odlična epizoda. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1994 |
Premium
|
Apocalypse Rising ili tako neke se zvala ova kad otkriju da je ovaj Martok bio ččejnđlink ![]() ![]()
![]() |
#1996 |
CyberSky
|
Meni su skoro sve epizode dobre osim onih sapunjastih
![]() |
#1997 |
CyberSky
|
Jeste gledali onu epzodu sa Krenima.Kada Voyager dobi pub kurac batina i još je sposoban letiti ,a u filmu Enterprise E(najbolji brod flote) se raspadne nakon 2 torpeda
![]() |
#1998 |
ČLAN FKTa
|
Naravno da smo gledali, zapravo meni je nestalo slike pri kraju drugog dijela (zadnjih 7-8 min) ![]() ![]() Voyager zdrobi borgovsku kocku, a jedna takva pokopa 39 brodova u nekim drugim serijalima.:clap: :clap: "Pure Logic", reko bi Tuvok.:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1999 |
Premium
|
Meni su voyager epizode nekako bezveze. Najjaci mi je doktor dok onu kapetanicu ne podnosim (kako govori i sl.). Za razliku od DS9 gdje mi je cijela ekipa pogodjena do jaja (narocito Quark,doktor). Aha i jedna preporuka za sve trekkie (buduci da je u zadnje vrijeme susa).Pogledajte Battlestar Galacticu (ove godine je startala). To je remake ali je najjebenija sf serija (naravno uz ST). Miniseriju sam gledao (traje 3h) od 1AM do 4AM i onda jos prve 2 epizode serije do 5:30AM i onda sam se digao u 9h i vozio od LJ->RI. Prica, likovi, efekti, kamera,muzika ma sve za 5. http://www.imdb.com/title/tt0407362/
![]() |
#2000 |
Premium
|
imam nesto BGa doma, bas me zanima, budem pogledo ove praznike...
![]() |
#2001 |
Premium
|
obavezno pogledaj miniseriju iz 2003 tako da skuzis o cemu je rijec. Miniserija je u biti pilot epizoda. Ako imas dobar link (nad 100KB/s mogu ti sherati preko FTP-a)
![]() |
#2002 |
Premium
|
imam to i imam par old epa....
![]() |
#2003 |
CyberSky
|
Netko je bio izjavio da katica nije uništila niti jedan brod tijekom serijala, no u epizodi s Krenima je uništila jedan brod(Voyagera)!
![]() |
#2004 |
Treba kaj skurit??
|
Ne znam jeste li primjetili, al smo prešli 2000 postova. :clap: :clap: :clap: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2005 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
vis ti vraga nisam uopce geldal. ST 4 Ever!! ![]() ![]()
![]() |
#2006 |
Premium
|
Year of hell su mi rulale opako, obozavam time travel il paralelne dimenzije takve brije, tako da sam savim sretan sto danas nisam spavo (nakon ST-a je za par sati bila skola, vrazji predsat ujutro ><), a sto se tice ostalih dobrih SF serija najbolji mi je Stargate SG1, sada cu uskoro dobit prvih 10-tak od atlantis nadam se da je jednako dobro btw. yupi za 2k+ postova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2007 |
Premium
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2008 |
CyberSky
|
Yupi :clap: , prešli smo 2000postva. To je dosta s obzirom da nas ovdje ima 10 treekera(neznam sad napamet). Jel ko gledal ST danas, ova 7of9 stvarno gazi muškarce pogotovo Harryia
![]() |
#2010 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
najzanimljivija je cinjenica sto se u "The Year of Hell" nitko ne sjeti da je kes to prozivjela i pricala im o tome:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|