|
![]() |
#1981 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
lmao farma, josh gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1982 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Jel vidio netko ovo: http://www.cinematicviewingexperience.com/images.html Po njima nema više crnih crta kod HD filmeka. Cijene nema nigdje, bit će ziher "pomoz bog" ![]() Joj, evo cifre "The 56-inch ultra-widescreen panel will run you €4,000 ($5,045)" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1983 |
hdtelevizija.com editor
Datum registracije: Jun 2008
|
Da, objavili smo info na ovom linku http://hdtelevizija.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=710. Tu je i Philips pdf katalog. Cijena za tu 56" verziju 4000e.
![]() |
#1984 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
danas dosla tx p37x10e i nemogu virovat koja dobra slika. stoji mi na 40% kontrasta ni normal mod, i stvarno je predobra. prvi dojam mi je kad san otvorija kutiju bija da su se u ducanu zeznuli i poslali mi 42 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
Premium
|
mozesh li pls napraviti nekoliko slika da vidimo kako to sve izgleda. priti pliz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1986 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() U slucaju burn in-a, prebaci na "snijeg" i pusti 2-3min ![]() Prolistaj jos malo temu pisalo se o tome ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1988 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Pomoć
Kupio sam pred dva tjedna novi LG 32LG3000. I jučer mi upadne u oči zeleni pixel vidljiv sam na crnim ili jako tamnim površinama... Zanima me dal neko zna dal mogu zamjeniti tv radi toga pod garanciju ili ću morat vječno trpit tu glupost. Predpostavljam da pixel nije mrtav jer svijetli zeleno, pokušao sam s nekim metodama koje sam našo na netu al ne izgleda da djeluju, oni neki programi od kojih dobiš epileptične napade, te metoda tapkanja... Fala na odogovorima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1990 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
mislim da za garanciju moraš imat najmanje 3 mrtva pixela na mjestu.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1991 | |
hdtelevizija.com editor
|
Citiraj:
Imas i novi Samsung b650 koji je nasljednik a656 modela. Wait...
![]() |
![]() |
#1992 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1994 |
Premium
|
Hvala... E sad mene još jedna stvar zanima... Tek sad vidim da svi LCDi ne mogu reproducirat .mkv format preko kompa, ili sam nešto krivo vidio? Jer vidim da ovaj b650 kao to može. Šta to znači da ovi ostali ne mogu? ![]() ![]() Samo da napomenem da sam gledao W5500 pa je u usporedbi napomenuto da b650 može .mkv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1995 | |
lepi
|
Citiraj:
joj joj 37x10 .. to mora bit dobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1996 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1997 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Šta onda s tim W5500, jel bolji b650, tj. jel ga se isplati čekati? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1999 |
hdtelevizija.com editor
|
Evo prebacit cu se u LCD tabor da odgovorim covjeku ![]() Samsung b650 je prvi LCD, opet naglasavam prvi LCD koji ima manuelnu kontrolu interpolacijskog algoritma. Ovo konretno znaci da je Samsung nasao nacin da se rijesi "video-looka" prilikom interpolacije frameova. Iako nema dovoljan broj pokretnih linija (mislim na svih 1080) opet je zbog navedene cinjenica za mene ne bolji od od pomenutog Sony-a vec predstavlja revoluciju u prikazu filma kod LCD-ova. Svi ostali aspekti slike ovde nisu toliko bitni kao dobar posao sto su Samsungovi inzinjeri uradili. Dakle taj Sony po meni nista revolucionarno i novo sto bi obican kupac primjetio poredeci proslogodisnje i ovogodisnje modele. Samsung sa druge strane imaju moju toplu preporuku i trenutno je No1 izbor kad je u pitanju LCD tehnologija
![]() |
#2000 |
hdtelevizija.com editor
|
LCD fun-ovi evo vam teskt oko NeoLCD tehnologije ; http://hdtelevizija.com/2009/03/31/e...ija/#more-4627
![]() |
#2001 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Jedva čekam da počnete testirat. Čitam http://www.trustedreviews.com/tvs/re...37in-LCD-TV/p4 i nigdje se ne spominje da dotični ima NeoLCD, čak kažu "Dark picture areas certainly look greyer and thus less natural and flatter than they do on, say, any LED TVs." No ti navodiš da taj model ima LED backlighting? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2002 |
hdtelevizija.com editor
|
Thrustedreviews je sajt koji je napravljen za malu djecu, ne znam kako bi ga drukcije opisao. Kako vidis sve su sami subjektivni dojmovi bez i jednog jedinog testa. Cak smatram da jako puno televizora oni ocima nisu ni vidjeli, pa oni nisu u stanju ni slikati doticni modle nego stalvjaju slike sa interneta kao sto vidis. Za njih je NeoLCD misaona imenica. Pocet cemo prevodit hdteleviziju na engleski pa ce onda moci procitat sta kvalitetno da ubace u svoje clanke ![]()
![]() |
#2003 |
DIY DILETANT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
hdtelevizija.com Editor
|
Respaktabilne recenzije radi AVForums.com. Točnije, radi ih David Mackenzie, bivši recenzent HDTVtest.co.uk. HD Televizija će za koji tjedan početi s recenzijama sa opremom u rangu one HDTVtesta i AVForumsa.
![]() |
#2005 | |
hdtelevizija.com editor
|
Evo Tony je postao link na hdtelevizija forum pa cu ga copy paste ovde; Citiraj:
Dakle to je ono o cemu je hdtelevizija pisala i prije bilo kakvih testova od strane AVForums.com. ili HDTVtest.co.uk. stranica u tekstu o NeoLCD tehnologiji ![]()
![]() |
![]() |
#2006 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Od jucer sam vlasnik P37X10E. Na prvi pogled - mrak. MaxTV nisam niti probao, analogna rijecka CATV izgleda zaista odlicno. Vrtio sam sa HTPCa neke 720p i 1080p ripove. Mogu reci samo da sam odusevljen. Napokon vidim crnu boju. ![]() Boje su opcenito mnogo zivlje nego sto sam imao prilike vidjeti na Samsung, LG, Pioneer LCD modelima cijenovnog ranga ~4-5k kuna. Ostrina slike, toplina boja, kontrast...naprosto odlicno. Hvala Naniu i toru na savjetu, a slike mojeg malog kutka ce stici kroz nekih mjesec dana kada finishiram sobu (bojanje zidova, ormarici, kabliranje, rucna izrada pomicnog nosaca za zid, htpc i ostalo...).
![]() |
#2010 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nikad ni rijec rekao, a i brojne zarade na LAN turnirima su mi ovo donijele. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|