|
![]() |
#19981 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kurvine kočnice formula the one koje ću zahtjevati da mi frajer vrati lovu. Navodno su odzračene imaju preko pola pakni a pazi sad: ne radi free stroke adjustment, tj pomiče se samo ako krvnički slomim prste na toj polugici; pakne na jednoj čeljusti su virtualno nepostojeće, ona opruga što vraća pakne već struže po rotorima; stražnja kočnica ima prekratak bužir + očito nije odzračena jer propada do volana. Osim toga su u "super stanju". Jebeš to, nikad više ne kupujem bez da je na biciklu i da mogu probati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19982 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
exactMat s dropa da pogodim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19984 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Nekuzim zasto si to inace iso kupovat?bolje da kad kupujes dh kocnice idem na avid code i saint,to sam mislio da ces kupit..i kolko sam skuzio pakne na formuli se trose ko da sa su od krede..ak bi moro stavljat originalne rotore http://www.formula-italy.com/en/prod...piece-rotor/12 izgubio bi lovu a rotori nis nevaljaju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19985 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni nije jasna ekipa koja pise bajke u oglasima i to na dropu gdje vecina kuzi kaj kupuje, bas me zanima kak je mislio podvaliti neispravnu kocnicu a da kupac ne skuzi i sjeti mu se mamice. Osobno cim bi vidio da su pakne na nuli, znaci skuzio da kenja, odmah bi prekinuo trgovinu...takodjer polovne kocnice bez garancije me ne zanimaju...kad bolje razmislim, ne zanimaju me uopce polovne kocnice, osim od prodavaca kojega poznajem ![]() Destro previse pimpas taj bajk a premalo se vozis, naruci si nove SLXice i uzivaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19986 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Jbga uvijek ima budala koje misle da mogu uvaljat neispravnu robu. Ja prekjucer ostavio svoju zadnju kocnicu kod Bizmarka i nadam se da ce biti gotova danas da sutra mogu normalno na Sljeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19987 |
Avocado
|
Pričajte vi što hoćete, oko ovih kočnica nije stvar pimpanja niti ičega, već čisto da kočnica mora raditi kako ja hoću, a ne kako netko drugi priča. Nek se i pakne troše, discobrakes, 4 para, jeftilen i peri deri. Avid code sam probao, odlične kočnice, ultra teške i nakon nekog vremena nisu više kočile kako treba, najvjerojatnije jer sam koristio druge rotore. Na avid rotorima su bile zver. Saintove i the one nisam probao, a bio je red da počnem s nečim. Jebenica je što imam fakat sreće kad se najviše hoću vozit, mislim da ću napraviti na kraju kao i jed2i, otići po hope nove za pun kurac para jer ću dobiti garu a i servis mi može bizmark napraviti kad ja želim, a ne da moram naručivat gluposti prek neta. Naručivanje slxica mi je previše sranja sa slanjima i ostalo plus što nisam mobilan nikako, ni bajkom nit autom. A vjerujem da bih stvarno bio zadovoljan. Sutra lovu dobivam nazad i idem sad cimnut zvonca da vidim što je sa njegovim saintovima. EDIT: ili da hopea odmah kupim, bar budem zadovoljan. -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#19989 |
Avocado
|
Hope X2 ne želim niti spominjati više po pitanju kočnica za bilo što jače od XCa. Dajte prestanite hejtat i odite se zavuć u mišju rupu. Imam presexy bajk i nemrem se vozit. Tak mi i treba -.- Sutra se vidimo na tunelu makar išo pješke ![]() Ide se u 10 tunel jelda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19990 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Baš sam ti to ja mislio reć, platiš ali znaš kaj si platio Hope u svakom trenutku možeš poservisirat kod bizmarka, imaju doslovno sve zamjenske dijelove, to već i sam znaš Zato sam ih ja na kraju kupio, i zato jer su nevjerojatno sexy ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19992 | |
Avocado
|
Citiraj:
Ma nisam pametan više. Ne znam otkud da počnem. polako ali sigurno, mislim da mi je tako najpametnije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19993 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Čuks je svoje sad sredio. Rade kako treba ![]() I nabavio sam si onu Shimanovu posudu za odzracivanje za 50 kn ![]() I ja bi volio imat neke jos bolje kocnice, tipa Saint, ali nema potrebe kad ne vozim DH nit mi se daje toliko love za njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19994 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ako imas te pare i ako si ih spreman potrositi na to nemamo o cemu razgovarati. al ovo kaj ti nik veli stoji, niko ne govori o rezervnim dijelovima i brtvama. kupis slx, dok se sjebu prodas ih, kupis novi slx, dok se sjebu prodas ih i opet kupis novi slx. a od svake prodaje vratis bar dio i opet imas za novi slx xD a da ce se slx 4 puta sjebati totalno u istom vremenu u kojem ces ti imati hopice, e pa nece sigurno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19998 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Imas ti zgmmax pravo...tamo je na egotripu, treba to odrzavati sad ![]() Sad cemo mi vidjeti kakve su SLX, danas ide prva voznja, he he. Dusu cu im izvaditi u garantnom roku pa nek riknu, a ako riknu idem u Ljubljanu po nove a stare ostavim na servisu i vozi dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19999 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Čini mi se da je on svoje Hope već prodao ![]() Nik vezano za kočnice, slažem se, puno je para, ali eto, meni se nebi dalo zajebavat sa eventualnim propišavanjem kočnica garancijom bla bla zato sam uzeo trouble free kočnice sa dostupnim SVIM rezervnim dijelovima, zlu ne trebalo Jer kako sam objasnio već prije - nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino Bolje kupim jednom pravu stvar, nego 3 puta ne-pravu i tek onda pravu U shimanu te uredno odjebu kad im kažeš da ti je čeljust propišala recimo- odgovor je - kupite novu čeljust Shimano kočnice jako vole propišat na niskim temperaturama, ako ne vjerujete meni - pitajte Beru kad ga vidite |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20000 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Mislim da je Shimano imao problema sa pisanjem kocnica po zimi jer su membrane/gumice pucale, ali da su to ispravile sa serijom kocnica za 2011 godinu. Meni je bajk stajao cijelu zimu na balkonu, a temperature i sami znate koje su bile pa nisam imao problema prosli vikend. Problema sa Shimanom je bilo jedino sada sa prvom serijom m780 XT kocnicama jer je na spoju buzira i celjusti curilo ulje jer su imali problema sa olivom. u drugoj seriji su to ispravili pa sada nema problema. EDIT: 20000ti post ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20003 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Dolazim, vidimo se ispred tunela. EDIT: Jel zna tko di bi mogao nabaviti sarafe za chainringove? Zadnje izmijenjeno od: crocus. 02.03.2012. u 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20006 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Ako se možeš strpit imam negdje doma set od 4 chainring šarafa koji pašu na sve shimano/fsa/raceface pogone, samo da me yebeš nemrem se sjetit di su, stara ih je strpala negdje. Ak nađem, dofuram ti ih sutra na sljeme.
![]() |
![]() |
#20008 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |