|
![]() |
#19891 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19892 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Kak to mislis preglasne? Pa kako ce ljudi drukcije znati da si utukao brdo para u nabe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19893 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19894 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Za cijenu se slažem ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19895 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
da, nije ni čudo da ti se bajk zove tako kako se zove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pice.... mora roštati ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19896 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Ma pitam jer imaš Stumpa običnog od 140 hoda, osim ako ti je napeto tih 1cm i malo jača oprema na EVO-u ali za fest jaču cijenu. Tj evo usporedba http://www.specialized.com/us/en/bc/.../62064,62068,0 Dakle obični ima Triad shock i Fox 140 vilju a Evo Rp2 i RevelationRL i 2mm šire obruče. Mislim razlika postoji, ali 3k kn (500$ MSRP razlike?). Destro nisi reko zakaj mijenjaš hope bremze...
![]() |
![]() |
#19898 |
Buying Bitcoin
|
Nadoplata za EVO je veća, slažem se, ali ako hoćeš "evo" geometriju onda mislim da nemaš baš izbora, a uz to onda dobivaš i bolju vilicu, shock, commandpost, bolje felge, gume, itd. Probao sam prijateljevog Fuel EX-a 2010, i kod strmijih spusteva konstantno imam osjećaj da ću odletit preko volana, tako da mi paše veća vilja i otvoreniji kut. Preksutra dolazim u ZG u Protee probat Stumpyja L, pa ćemo vidjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19899 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ma odi u Proteu i sjedi na oba, i saltaj se. Dat ce ti probne krugove, sve bus na licu mjesta vidio. Ja idem u bajkmaniu u subotu, jel treba kaj kome? Kad dodem kod njih trebam tražit neki posebni racun za povrat poreza? Idem vlakom, u povratku ce mi doc carinik u vlak i kod njega onda obavim ostatak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19900 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
koliko gledam po sajtu od specializeda geometrija je skoro jednaka. napravio sam u PS sliku di su oba bajka jedan prek drugoga (enduro je onaj lijevi) i cini mi se da je jedino nos malo nize i naprijed u odnosu na enduro i BB je malo nizi, cak je i wheel base na stampiju malo duzi. Naravno da ova moje slika ne mora biti tocna, al ja neke pretjerane razlike u geometriji ne vidim ![]() da bi prodavao endura i isao na stumpija |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19901 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19903 |
Buying Bitcoin
|
Jbga max, ne znam, samo kazem sta drugi govore, a uzimam i vaše mišljenje u obzir. Dok ne probam uživo sve to ostaje na teoriji... Ako bude ista krmača ko i enduro onda ne znam sta dalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19904 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Sta je najgore ti nebus mogo skuzit kakav je bajk ak napravis sam krug oko zgrade. Tak da je to malo zajebano, niti ne znas po kakvim terenima ekipa vozi po stranim forumima, a i svatko ima subjektivno misljenje. Ja vise ne moram trazit neki drugi bajk jer mi je ova GEO super za ono kaj ja vozim. Cak i na najvecim uzbrdicama mogu pedalirat normalno, da imam U-turn bi mi bilo lakse al i ovak mi ide dobro. Friske informacije iz Bizmarka. Zadnji kotac sa pro II evo nabom, ZTR Flow obruc i sapim zbice 1900kn za cash, cijenu za prednji ne zna napamet al kaze da je dosta jeftiniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19906 |
Moderator
|
Hervis. Kupi si one Fuji kakve ima Nik, mislim da je cijena 300kn. Puno bolje od nekih sa tvrdim đonom. Ispod te cifre, mislim da ćeš teško. Jedino na kojekakvu akciju ako se naleti u dućanima tipa Hervis, Intersport i slično. @ Cuks Oko 1kg otprilike. Možda malo više, ispod nikako.
![]() |
#19908 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@Neo Kad gledam na papiru cini mi se mala razlika SJ EVO vs. Enduro, ali SJ vulgaris vs. Enduro je vec malo veca razlika...shodno tome, lik s mtbr-a sto si se dopisivao ima bas EVO verziju ili obicnu? Moj ti je savijet da se ne zaletavas obavezno probaj obje verzije u voznji i tek onda se daj u investiciju. Sto se velicine tice, gotovo siguran sam da ce to biti L (ja sam 186cm i pasu mi L Pitch, SJ i Enduro to je provjereno, malo si vislji ali to ti je to). |
![]() |
![]() |
![]() |
#19909 |
Registered User
|
Hmm Vuco, naba je 300g, obruč 470, rim tape je 50g i žbice su 230g, tako da je taman kilu ![]() Cuks ne budi lud davat 1900kn za kotač, makar sumnjam i da si namjeravao. Edit: e Vuco jel bi Max mogo u svoj Lyrik stavit Air U-turn thingamajig whatchamacallit.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 29.02.2012. u 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19912 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
zadnja hope naba jako varira... deklarirana je na 280 ili 290g, što se odnosi na QR 135mm varijantu, ali ako netko uzima bolt-in (kao ja npr ![]() 390 sa čeličnim šarafima - bez njih je 330g, a moja sa titanskim šarafima je sveukupno 345g ![]() uglavnom, moj kotač koji je sa lakšim obručem od Flow-a, ima alu niple, nema trake unutra i imam sapim race žbice teži TOČNO 1053g https://lh4.googleusercontent.com/-K...1000000294.JPG tako da sa Flow obručem mora ići preko 1100g, no više manje nebitno jel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19914 | |
Moderator
|
Citiraj:
Lyrik nema Air U-turn model. Jedino što Lyrik ima osim Coil U-turna jest 2-step Air. A vilica bez ikakve opruge je bolja od 2-step air-a ![]()
![]() |
![]() |
#19915 |
Registered User
|
Aha pardon, smelo me na bajkmaniji ova njihova slovenščina. Ali bi volio imat Lyrik Coil U-turn Rc2L, kaj si to ne kupiš Vuco, samo 750€ http://www.kolesarska-trgovina.si/vi...urn-p-245.html http://www.notubes.com/ZTR-Flow-26-3...k-P333C22.aspx Bijeli su teži zbog farbe i laka ili čega već, ko i oni Mach Mad obruči.
![]() |
#19916 |
Moderator
|
U-turn bi mi odlično došao na 10% vožnje. Da nema na Sljemenu Strmopeći, onog uspona od Gorščice i samog uspona sa Činovničke livade do vrha - ne bi uopće razmišljao o vilici sa podesivim hodom. Ali mrzim kad nešto mogu odvesti (po pitanju snage i kondicije), a baca me na leđa makar ljubio volan. Meni su usponi jednako zanimljivi kao i spust. Vidiš, ja sam mislio da je crni teži, ne znam zašto...
![]() |
#19917 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Razmisljo sam da predjem na coil u-turn al mi se nedaje para za nesto sto mi nije jako potrebno. Mogu ja i pregurat tih 20ak metara uspona ak ne bi mogo pedalirat. Kupio sam si trofrtaljne mckinley hlace u intersportu za 90kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19918 |
Moderator
|
Hijao, skoro pa zaboravio što mi je Srale priuštio zadnja 2 dana. Došao je sa "nečime" što lupa, a otišao doma sa 4 nova ležaja na bajku, poservisiranim Monarchom ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19919 | ||||
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() ![]() A vidjet ću otprilike, jer znam kako se Enduro ponašao na asfaltu, pa ću barem neku relaciju imat. Malo po uzbrdici nekoj, niz skale, itd. Drago mi je da si sretan s Endurom, bajk je jeben, daleko od toga... Citiraj:
![]() Malo je američki seljober, ali ovo je njegov copy/paste: Citiraj:
Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19920 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
moj savjet ak ti nepase taj da probas ovak nes http://www.proteajaska.com/index.php...353&parent=286 ak neskaces prejako ili tak nes bit ce ti dosta a pruzit ce puno bolji osjecaj penjanja i voznje po cesti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|