|
![]() |
#19861 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja imam i upalio sam ih dva puta, jednom da vidim kak cesta izgleda s njima i jednom kad sam debilu koji po gradu vozi sa maglenkama upalio sva prednja svijetla koja imam na autu ![]() P.S. ovo zadnje se mozda vise puta dogodilo ![]() Ja sam isto u potrazi za zaruljama, NB necu, zelim nesto tipa philips longlife al H11 je uzas za nac. Cak bi mozda i probao neke bijelije kaj ste pricali...
![]() |
#19862 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nemreš tražit bjelije i longlife u istoj rečenici. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19863 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Malo debilizma.. Bio danas Megane u KIA servisu na pregledu i ipak ima manje stete.. Razvaljen je donja plasticna zastita motora.. Popravak oko 700kn sa u ugradnjom. Danas naruceno u subotu bu gore. Ostalo je ok. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.02.2016. u 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19864 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kako se ponašaju te sportlight po kiši ? trebam nešto za kia sportage sa lećom u faru klasićna h7 žarulja koma po noći kad je kišovito, a opet nebi htio da zaslijepim kontra stranu.. sportlight je koja firma marka ? nisam uspio ulovit gdje je to tko napisao |
![]() |
![]() |
![]() |
#19867 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ni ja nisam njima bio oduševljen. brzo su izgubile tu intenzivno bijelu svjetlost. Ali.... dok su trajale, svaki znak se tako kristalno nazirao, voznja po mraku / kisi itd. je bila gust. Iskreno, jedino što me smeta kod drugih u prometu, a da se tiče svjetala, su visoko podignuti snopovi. Tuče meni u ogledala i oči, a on ne obasjava cestu ni pol posto. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19868 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
pričali ste o lampicama eto meni neki dan obje DRL krepale, ko za inat zamjenske ne postoje, jedna nova 260kn u dućanu, puta dva jel http://www.original-genuine-spare-pa...citroen%29.htm evo ih http://i.imgur.com/jv7I4Rc.jpg ko suvenir ih mogu staviti, nadam se da se neće sad ubrzo pokvarit jer više ne kupujem ![]() BTW. ako trebate neki original dio za auto, gotovo sve mogu nabavit po nadam se povoljnijim cijenama, javite mi part number ili kataloški broj na PM i vidit ćemo, ove lampice su svugdje skoro 300kn, ja sam ih ispod 200 dobio
![]() |
#19870 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
to iz bauhausa, s odjela vrtlarstvo? imas i kacigu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19872 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19873 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19875 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Trebaju ubaciti onaj Saabov prekidač za noćnu vožnju. Rukavice su bile must have u doba bakelitnih i prvih plastičnih volana, sad je bezveze. Ja mislim da oni to namjerno. Majke mi. Ono, "vidi vozim Priusa", to ne možeš zamijeniti s nečim drugim.
![]() |
![]() |
#19876 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Iako se slažem da su osramove bolje ne možeš usporediti sjenila na mk6 i polu. Golf ima daleko bolja sjenila i svijetliti ce bolje sa istim žaruljama. Imam jettu i polo, 2008 oboje, i jetta puno bolje osvjetljuje cestu a oboje imaju osram nb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19877 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
http://www.toyota.com/content/galler...nsize=1228px:* kako je preloše kad ispred volana nema nikakvog ekrana niti ništa slično, preloše
![]() |
#19878 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
I ja sam tako mislio. Onda sam provozao modusa i ispostavilo se da uopste nije problem. Jeste malo neobicno prvih par puta kada bacis pogled na tablu tamo gdje je nema, ali nakon kilometar-dva je sve isto kao i na svakom drugom autu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19879 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#19880 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
nemam pojma, vozio sam neki C1 mislim citroen istom tak je imao, meni fali pa makar placebo ekran ali samo da ga ima, prazno mi je i nervira me ta praznoća iza volana, moj osbni subjektivni stav ![]()
![]() |
#19881 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
A gle slogan od novog Priusa : Let's shatter all expectations. Dakle i onima koji su se nadali da će bit nekaj iz njega....eto vam ga na sad ![]() Kad izvozam V60, nadam se da ću uzet ovo : https://www.youtube.com/watch?v=kKMmGOF16GQ Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 18.02.2016. u 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19883 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19885 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() ... oš' staviti klince u sjedalice, samo ih spustiš u sjedalicu i zakopčaš, nema saginjanja... jbg, godine ![]() ![]() ... inače mi je Octavia Combi čist OK auto i bila je u razmatranju 1.4 TSI + DSG, ali su sjedala nisko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19886 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Jedini karavan uz RS6 koji mi dobro izgleda. Bolje od sedana S90, na njemnu su zeznuli zadnji kraj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19890 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Kad smo kod brzih a lijepih karavana.... Jaguar XFR-Sportbrake mi je no.1 |
![]() |
![]() |
|