|
![]() |
#1952 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1953 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
khgm khm , tek toolko da velim - žderonje su nam blizuu khm khm , nebi bilo na odmet da ih malo torpediramo i osiguramo 1 mesto i dalje znate da dolazi Božić a žderonje buju ponoreli ![]() se ja in next 1000000 years cmd IceFisherman
![]() |
#1955 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jučer su me skoro zahebali, mislio sam da je sabor i slučajno upalim telku a ono špica ST-a. Kak mrzim kad mijenjaju program ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
HQ DVD rips -->
voy --> DVB rip (nije lose ali moze i bit ce uskoro bolje dvd ripove cu dobit) ent --> HDTV rip, BOLESNO DOBRO mozes napravit pan scan na 1400x1050 nevidis pixele ![]() tos --> DVB rip sa HRTa odlcina Q plus TITLOVI ![]() epe su sve osim tosa 350 mb, tos je 650 mb po epi, sad to izađe nekih 12 epizoda po DVDu i super je... ovo nije reklama, vec samo kolegama govorim kako sam ja rjesio svoj problem sa HRTom i zasto ga vise ne gledam... za one koji pitaju
kvaliteta ds9, tng --> HQ DVD rips voy --> DVB rip (nije lose ali moze i bit ce uskoro bolje dvd ripove cu dobit) ent --> HDTV rip, BOLESNO DOBRO mozes napravit pan scan na 1400x1050 nevidis pixele ![]() tos --> DVB rip sa HRTa odlcina Q plus TITLOVI ![]() epe su sve osim tosa 350 mb, tos je 650 mb po epi, sad to izađe nekih 12 epizoda po DVDu i super je... ovo nije reklama, vec samo kolegama govorim kako sam ja rjesio svoj problem sa HRTom i zasto ga vise ne gledam...
![]() |
#1957 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
: nuts : Kaj tražiš za to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Razlog zasto nisam kupio svih sedam je podatak (vec sam ga spominjao) da ce u prvoj polovici nadolazece godine izaci full edicija za kolekcionare i fanove, dakle paket sa svim sezonama i navodnim memorabilijama od Voyagera. Cijena ce isto biti jako, jako dobra, naspram solo kupovine sezone po sezonu ![]() Jos dok se treca sezona tek pustala u prodaju, ovo su bili najavili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Uspio sam frajera nagovoriti da donese, a dok donese proči će najmanje tjedan dana.
![]() |
#1960 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja kad bi to imo bi se zakljuco u sobu i 24/7 gledo ST sve kronoloski ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1961 |
Registered User
|
@Trek Ja bi enterprise i tng, kaj tražiš zauzvrat? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1962 |
CyberSky
|
Brijem da bi poludio od toliko St-a:clap:
![]() |
#1963 |
Premium
|
neznam, ja ne prodajem ![]() ![]() uglavnom zelja 24/7 st meni se ostvarila ![]() ds9 sam odgledo od s5 do zadnje epe u 14 dana ![]() cijeli ent u roku od 10 dana ![]() ![]() ako je neko zainteresiran za trejd nek se javi na pm. rado pomazem kolegama trekkerima ![]() e da ima ![]() ![]() e da mali note tng je neslavno strado i cekam nove dvde stari su sad u vjecnim lovistima...
![]() |
#1964 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Došla je 7 od 9 : nuts : Konačno je počelo s Borgom. :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1965 |
Registered User
Datum registracije: May 2003
|
ispricavam se ako se to vec spomenulo (nisam imao vremena gledati kroz ovih 150-ak stranica threada), ali zanima me ako netko ima link za neki kvalitetan prikaz vremena u star treku. znaci, neka lenta vremena ili tako nesto, koja prikazuje dogadjaje u ST serijama. nasao sam nekoliko na internetu, ali te su neke stare, iz 95. i slicno, prije doba voyagera... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1966 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1967 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
sad je barem došla 7 of najn pa bum imal kaj gledati ima da mi čuvate ovaj forum dok me nema Live long and prosper ( bez HT-a )
![]() |
![]() |
#1968 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ewo tek sam se joinal na forum i vidim Ster trek post. Cool . Inace sam veliki fan DS9 i ST NG. Zanima me sto mislite o zadnjoj sezoni (4) od Star Trek Enterprisea. Nekako su mi se pocele buditi nade ovih par zadnjih epizoda. Procitao sam negdje da su dobili novog rezisera pa je to mozda uzrok.
![]() |
#1969 |
Registered User
|
Nisam baš čito sadržaje ENT-a, ali sam zato vidio prvu sezonu i dosta je napeta i zanimljiva, ali je glupo što se ne drži kanona ![]() ![]()
![]() |
#1970 |
Premium
|
sve snimljeno odgledah ![]() many coto sad producira... B&B su po meni budale ali dobro... ent, s1, doadno i glupo, s2 malo bolje, s3 zakon i zanimljivo, s4 prejebeno! s3 je cijela jedna prica, s4 je ovo za sad bilo par puta spojeno epa i to je super po 3 epe u komadu i to sa zakon radnjom ![]()
![]() |
#1972 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
dobro mi je kako su povezali genetski modificirane ljude (ne znam kako da ih nazovem) i nastanak Date. A i ove epizode sa Vulkancima su cool.
![]() |
#1973 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
o da borg i species 8472 roXaju, mislim da mi je species 8472 najbolja rasa, jedini koji je mogu premasiti sa cool faktorom su Q ![]() P.S. nemojte previse spojlerat ENT plz naznacite il pisite bijelim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 |
Registered User
|
Najbolja mi je bila ona epizoda kad su se Reed i Trip naroljali očekujući smrt ![]()
![]() |
#1976 | |
Registered User
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1977 |
Registered User
|
You will be assimilated! ![]() http://www.startrek.com/imageuploads...n02/120x90.jpg P.S. Kako se stavljaju slike tako da se odma vide u poruci? P.P.S. Riješeno! P.P.P.S. Kurac riješeno ![]()
MILE KITIĆ 4EVER!!!!!!!!!!!!! Zadnje izmijenjeno od: Stojko. 11.12.2004. u 10:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1978 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
btw je ko gledao sada onu epizodu voyagera kada Chakotay padne na onaj planet gdje se bore pa ona rasa Kradi su isti Predatori??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1979 |
CyberSky
|
Stisneš http i tam staviš link gdje se ta slika nalazi. Gledo sam i Kradi su pljunuti predatori. Kako obožavam epizode s Borgom sve pršti od napetosti. Sabora neće biti 2 TJEDNA!!! ![]() ![]()
![]() |
#1980 |
Registered User
|
Ostat će mi dugo u pamćenju kad je Sedma rekla Kimu "Take of your clothes" kako bi "istraživali društvene običaje ljudi" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|