|
![]() |
#1951 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Pa probali su s time pa su doživjeli krah,bar u LP,doduše uz male pomoći suca Toma Øvrebøa,penala i tako dalje.... Roman bi sve dao da Chelsea može igrat ko Barca,isto kao što bi Maminjo sve dao da mu stadion kliče njegovo ime. U oba slučaja u pripadajućem podneblju je to: mission impossible ![]() |
![]() |
![]() |
#1952 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1953 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1954 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Prije bih rekao da je ova vijest jedna obična šala od strane Ronalda, a za M. City opčenito nemam komentara osim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1957 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1958 |
Pod naletima kopita zla
|
Sapunjara. ![]() Ako je ovo istina onda vjerujem da bi modrić mogao u Chelsea jer Tottenhamu nedostaje napadač iako Modrić ne vrijedi 34 milje + Drogba. ![]() ![]() U ostalom zakaj ne prodaju anelku. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1960 |
Premium
|
Kaj se uopće ložite na te špekulacije, ionako ih je 95% novinarska izmišljotina ili nešto slično tome. Kad se desi neki transfer pisat će na službenoj stranici, ostalima ja ne vjerujem, posebno kad su u pitanju City, Chelsea ili United jer su tu minimalno 5 mogučih transfera svaki dan. Pogledajte samo na NewsNow za neki od tih klubova koliko ima takvih vjesti dnevno, navijam za United i baš me zanimaju transferi ovog ljeta no stvarno mi je ponekad muka od tih novinara i njihovih glupih špekulacija tako da sam jednostavno počeo ignorirati te stvari. Inače, što se tiče Modrića, mislim da su Harry i Levy dva tvrdoglava konja no da će na kraju ipak popustit. E sad, gdje će završiti to je druga priča. Ne želim se zamarati tim špekulacijama uopće jer ih se bar na Modrićev račun svaki dan bar dvije izmisli. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1962 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dok se oni svađaju oko Modrića i bolesno precijenjene cifre koju koja se spominje Liverpool je doveo Jordana Hendersona za 20 mil koji je posramio sve ostale veznjake Premiershipa po broju precizno dodanih lopti i stvorenih šansi. Sad je blizu potpisa i Charlie Adam koji je izrastao u maestalnog igrača no trenutno nepotreban Liverpoolovom kadru veznjaka. Ja bi radije Hazarda, Matu ili Adama Johnsona, pravo probojno krilo jer centralnih imamo dosta. Nažalost branić Phil Jones nam je za dlaku izmakao, no možda bolje da pokušaju dovesti Garya Cahilla
#1963 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() OnT - statistics for first statement please. Ne zaj.te nego postaj statse tog Hendersona please.
![]() |
#1964 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Citiraj:
A lot of people asking about Modric - His stats below with Henderson in brackets: Chances made - 66 (82) Assists - 3 (4) Goals - 3 (3) (boldan je Henderson) Jordan Henderson - 2010/11: Mins Played: 3219 Goals: 3 Assists: 4 Chances Created: 82 Pass Completion: 74% Najbolji u Premiershipu ove sezone je mislim Essien sa 80-i-nešto % pass completion (sa tim da Essien dodaje prvom do sebe a napadački orijentiran Henderson daje ipak malo teže, duže i zahtjevnije pasove Za ostalo tu je gugl ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 14.06.2011. u 17:17. |
|
![]() |
![]() |
#1965 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1966 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
#1967 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
#1970 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Brazilaca pet komada bogte ![]()
#1975 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
http://sportske.jutarnji.hr/-njih-sa...rvaka-/954466/ to su ti mafijaški klubovi sa šerifom punim love sigurno će igrat bunker |
![]() |
![]() |
#1978 |
Premium
|
jurčič je već skinul gaće -.- |
![]() |
![]() |
#1980 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005