|
![]() |
#19741 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
dobro je dok cvili u sumi..barem ljudi bjeze sa staze kad te cuju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19742 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nik to si uzeo u bikemaniji? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19744 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19746 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19748 |
Premium
|
Hvala, sve kaj je SRAM-ovo ne može biti loše(osim Elixira ![]() OT: ako treba nekome avidov 185mm g2cs rotor i adapter, nek se javi, skuplja prašinu bezveze u garaži. Zadnje izmijenjeno od: Speedbreaker. 26.02.2012. u 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19750 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Mozda ja ![]() Moram otic do protee da mi izmjere velicinu guz'ce jer me je jucer bas nazuljao sic. Ne znam dal je problem bil kaj se nisam vozio 4tjedna il kak sam mijenjao stangu pa mi je pod krivim kutem il mi je preuzak. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19752 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
A tebe je nažuljao jer ti je štanga bila preizvučena, mene je isto uništio sic na onom odgurivanju kroz snijeg, ali mi se pred neko vrijeme već Silverado zamjerio, tj. nisam isti otkad sam probo Phenom. Namjeravam puno pedalirat pa da si olakšam.
![]() |
#19753 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ma nije me to unistilo ![]() Unistilo me je to kaj mi je kut sica previse iza jer kada sam se nagnuo naprijed mi je bilo lakse. Moram sada ponovo malo ustimavat kut sica dok mi ne bude odgovaralo. U utorak nosim zadnju kocnicu u bizmark da mi zamijene buzir. I moram nabavit neke gripove. Da bomb holly shit su mi se dost brzo potrosili pa gledam da bi uzo neke druge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19754 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19757 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
isto kod mene, imam najvece govno od sica, a nikak da se odlucim za kupnju novog. doduse 100e nikak ne planiram dati, osim ako prodam kilu magle za 70e ![]() gledam malo ove cijene u protei, pa to nije istina da tolko kosta :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19758 |
Registered User
|
A niš Max, ak buš ga prodavo DIBS! Sic ti mora bit vodoravan u načelu, nagnut prema naprijed ak se puno penješ, nagnut prema nazad za kreveljenje i skokove da ti rep sica ne smeta. Ak ti neće pasat, ima kom će pasat i ko ima malu lepu bulju ![]() Vuco, 600kn je osnovni model u Protei, kod Aleša je sigurno jeftiniji, plus ddv dolje i evo te na 450kn, tolko bi dao za neš što smatram vitalnim dijelom, prepone me već neko vrijeme satiru, i hemači, mogu slike stavit ako hoćete
![]() |
#19759 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Nebi niti ja dao toliko za sic, al sam ga dobio sa bajkom ![]() Ja bi dao za sic toliko jer kak sile kaze to je jedan od tri dijela bajka sa kojim ti ostvarujes kontakt, a osim toga i najgore je imat neki neudoban sic, za gripove i pedale to i nije neki problem dok za guzicu bome i je. Treba otic do protee i izmjerit guzicu da se vidi kolika sirina sica ti pase. Nitko te ne obvezuje da i kupis tam sic. EDIT: Kod alesa je phenom 90€-jedno 16€ povrata i ispada onda oko 500kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#19760 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Trebalo bi Aleša pitati što ima od siceva u dućanu.
![]() |
![]() |
#19761 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sjeo sam i ja sad u subotu, pa sam ga pitao kaj vi burazi volite tvrdo i neudobno...fakat imate koma siceve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19762 |
sto da napisem ?!
|
možda je to ključ uspjeha ![]() žulja te prda, pa se trudiš što brže doći da prestane ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19763 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Iz usluge frendu, koju preporučate: http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/a...-oglas-4407630 http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/g...-oglas-4525028 http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/m...-oglas-4114550 http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/g...-oglas-4045009 http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/a...-oglas-3501613 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19764 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Author revolt
![]() |
#19766 |
sto da napisem ?!
|
Ja sebi danas sredio osovinu za stražnji kotač.... Baš sam ponosan na njega i nju ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19767 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19770 |
Registered User
|
Možeš probat. Jesi uzo i zadnji Hope? Jel se voziš ili samo kočiš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|