|
![]() |
#1921 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Trebal bi recept kako spraviti dobro kuhano vino i taj recept mi treba danas do 16h pa zato prigorci, zagorci, stajeri, majeri pokazite svoju svijest da pomognete meni nesvjesnom. ![]() EDIT: ja znam za sljecece sastojke: cimet vanilin secer secer klincici vino rajngla termosica tekma DINAMO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Premium
|
btw: koje je bolje za kuhat: crno il bijelo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1923 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Ne znam samo gdje bi te gljive stale ![]() ![]() ![]() Po receptu ispadnu četri takva odreska, treba to pojesti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Super Moderators
|
Ja delam kuhano vino u omjeru 2/3 vina i 1/3 vode, par žlica šećera, malo klinčića i cimeta. Šećera se stavlja ovisno o vinu, ak je kiseliš-moraš staviti malo više. Ja više volim crnjak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1925 | |
Premium
|
Citiraj:
evo zgotovil sam, sad ostaje samo da probamo ![]() wish me goodluck ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1927 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() btw: pitko je, sad idem u ducan po drugu bocu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Premium
|
Jel zna mozda netko ovu malu (lijevu na slici), maznula mi je zadnji grincek ispred nosa ![]() Zadnje izmijenjeno od: marac. 09.12.2014. u 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Inače bude alkohol isparil... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() vino......... zene.......... motori......... to ti je sve nepredvidivo...(posebno nakon 2 litre.. ![]() ja ti se rajse prismiknem Babicu vu kujnu,male joj namignem..tek tolko da mi poveca porciju,jadnu Keti prodorno pogledam(da joj gace same padaju.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1931 |
Premium
|
a sta ces, ostala mi mala u sjecanju (i na kazeti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1932 |
Prigorec po defaultu
|
![]() zove me Velki JeltzVogon jr.-------kuj debeelii,si bume kaj hitili vu zeluceke svezi glede i unatoc 2000 postova na ZDERONJAMA??:confused: :confused: kaj me gluposti pitas, em se je tu jasno,pa normalno da bume nekaj prigricnuli i zalejali... pa trebale je to sve nadrobiti..... ![]() ![]() onda Zderonje i simpatizeri,jeste za jedan turnir u brzopoteznom tamanjenju raznjica,cevapa,pljeski,kotleta i sl. gadarija na dva mala????jeste------dobro...ovak smo to zamislili.. upisnina je 50 kuna(to pokriva porciju klope i 2 pive il soka il 5 kava(Rak,znas da je draga rekla da nesmes!! ![]() a za posebne zelje bume otvorili fond i kasu uzajamne pomoci...(ak neko hoce poprek u clanstvo Zderonjsko,to mu je odlicna prilika!!) jelovnik bumo sad svi skup napravili Online,prezentirali Baki i cjenkali se kak Zidovi..(ne, Paske, nisam te zval, al ak bas hoces Ti sve pljatit... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sad bumo hitno slozili tih pisljivih 80-tak postova pak moremo drugi tjedan organizirati i Krklj.. ovaj proslavu jubilarnog,2000-og posta na najdrazim nam Zdreonjama!!!!!! Yessss!klopa!!!! : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
Premium
|
ja sam za ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1934 |
Prigorec po defaultu
|
![]() sad sam napravil poplavu ispod mene na 1 katu, jel pri samoj pomisli na Zder. ovaj mitinjgarenjnjnje me spopal grc vu zledzi Sljinovnici i zastekala je na ON, bez reseta........:burn: sad mam idem prek k Babici u snuboke...... ![]() ![]() ![]() ak bu Keti pri volji da duze dela, obecal bum joj da more stajat pokraj stola cijelo vreme dok se hranimo, prdimo i podrigavamo...za namigavanje, zaduzujem Marca, koji je tak i tak u dziru pa moze zavest i mrtvu kokos a kud nebi nasu (zaljubljivu ) Katicu-opaticu!.... ![]() ![]() daklem,blagajnika bume zabrali,al sejeno bumo nofce skupljali na dan Krklj. ovaaj, mitinga , da nebi nehce vu napast dosel i ubol komad HW umjesto krmica!! ![]() ajde sad, ideje prijedloge vamo ,da Vas prebrojim i osiguram nam dovoljno mjesta u Hramu hrane, da nebi posle bilo,e ja sam moral nekaj obavit, sad ste mi i 2 rundu pojeli...... a mogli bi i Babicu zicat za lonac, evo ja doniram 5 litri crnjaka za kuhati, more i 5-6 glavica kiselog zelja ak hocete da si sarmicu narucimo za treznjenje?! ![]() ![]() ![]() a ima i frend minibus sa 9 mjesta za spokojni prevoz dime ak treba... ![]() ![]() sad prosim konstruktivne prijedloge ...Ovdje ,tu ,sad i odmahh! ![]() ![]() ehh,a di ste svi u kuac?.......:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Super Moderators
|
Mitzek-sve kak smo se dogovorili, svako 25 šekela ![]() ![]() Ti posjeti bakicu i prošnjofaj malo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ima li potrebe da pišem kako se slažem. Još da nađem kakav prijevoz da mogu dotegliti malo crnog vina. Baš je pogodno za kuhanje. Ako Kati dozvolimo da stoji pored nas dok jedemo, mogao bi izgubiti apetit. To ne valja. Obečajmo joj da će je Mitzek pogladiti po glavi. Samo da preživi.
![]() |
#1938 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jelc si probal govedinu. Ja sam još jučer par šnicli hitil na tavicu, a danas je stara napravila vinski gulaš. Vi ostali se pazit jer sam na visinskim pripremama i na idući meeting hoću reći gablec dolazim u punoj formi. ![]() ![]()
![]() |
#1939 |
Premium
|
umjesto na tekmi ja zavrsim u pritvoru radi 0,14promila alkohola. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
:clap: :clap: Bravo marac. ![]() Ajd nadam se da nisividio sramotu od igre u zadnjih 10 min. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1941 | |
Premium
|
Citiraj:
u 8 i 15 me privele i do 11h bio u 4 policijskoj postaji ![]() Zašto, neznam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Dolazim s blagoslovima. ![]() jelofnik: ne se razme plata, z vratinom, krmčima, čevapima, gljivama ( šampinjoni i bukovače), salaza zelje, Hm kad smo kod zelja, kaj velite na par kobasički z dinstanim kiselim zeljem komadima vratine i restanim?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1943 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() kaj i Isus bude precjednicki kandidat?sudeci po tome kulike ga ljudi zaziva ,mogel bi polucit dobre izborne rezultate.... a kaj smo ono rekli, ja dofuram demizonku od 5 litri izvorske vode,a Isus bu iz spelancije napravil Portugisca recimo,aaa, kaj more to tak?? ![]() ![]() ak Keti dam pusu i pogladim je po glavi mam bu baki pokrala cielu kuhinju i donesla je nam za stol...... ![]() bolje ne z vragom tikve saditi...btw,kajvelite za drugi petek...od 1600 nadalje..jel bi to islo..:confused: :confused: , dajte vidite sami zi sobom kak ste z vremenom pa se izjasnite... ![]() e, i ak imate problema,zena vam neda,punica se furi,ganjaju vas pan..uri,ak nemrete dojti k sebi, dojdite k meni...!!!!. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1944 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
evo nekaj za hladne dane
nekaj ste utihnuli ima još 57 psotova i niš se ne događa. Pa ak nitko nebu niš rekel bum ja onda moral otvoril apetit z ovim.. Punjena pečenka u vinu Kod ove se neuobičajene pečenke međusobno plemenito upotpunjuju okusi mesa, voća, začina i vina. Vino u jesen možete zamijeniti i moštom, pa će ovo ukusno, neobično i izdašno jelo biti još aromatičnije. Sastojci za 6 osoba 750 g svinjskog karea u komadu - bez kosti ocat lovorov list papar u zrnu 200 ml bijelog vina 1 svežanj povrća za juhu (mrkva, peršin, celer) 1 glavica luka 50 g sušene slanine 4 žlice ulja 1 žlica Vegete Za nadjev: 2 kruške sol peršin 1 žumance 1 jaje 50 g maslaca 2 žlice mlijeka 120 g žemlja - jedan dan starih limunov sok 50 g sušenih šljiva bez koštica papar Vrijeme pripreme 30 min Energ. vrijednost obroka 548 kcal / 2297 kJ Postupak 1. Najprije pripremite nadjev: narežite kruške i šljive (po potrebi ih prethodno namočite) na kocke i poprskajte ih limunovim sokom. Žemlje također narežite na kocke i poškropite ih sa 2 žlice mlijeka. 2. Maslac (30 g) pjenasto izmiješajte sa žumancem i jajem, pa dodajte kocke kruha i voća. Posolite, popaprite, dodajte nasjeckani peršin, pa sve dobro izmiješajte. 3. Nakon toga pripremite meso: zarežite ga po dužini i rastvorite kao knjigu, tako da dobijete veliki odrezak. Potom ga dobro rastucite, popaprite i pospite Vegetom. 4. Po mesu rasporedite nadjev i čvrsto zamotajte u roladu. Povežite je koncem i izvana malo posolite. 5. U plehu na dobro ugrijanom ulju popecite meso sa svih strana. Posebno u tavi popecite slaninu, luk i povrće narezano na manje komade, pa sve dodajte mesu. Zalijte s malo octa i vina, dodajte lovorov list i zrna papra. 6. Sve pokrijte aluminijskom folijom i stavite peći u zagrijanu pećnicu na temperaturi 200°C oko 60 minuta. Pred kraj pečenja foliju maknite i još malo pecite te po potrebi zalijte preostalim vinom i vodom. 7. Pečeno meso izvadite, odstranite konac i narežite na ploške. Posluživanje Narezano meso složite na ugrijani tanjur i prelijte propasiranim umakom u koji ste umiješali maslaca. Poslužite ga uz roščiće od krumpirova tijesta. Savjet Ovo se jelo može pripremiti i nekoliko sati prije pečenja. Mala tajna Pri vezanju nadjevenog svinjskog karea krajeve malo jače zategnite kako vam nadjev ne bi izlazio. : nuts :: nuts :: nuts :: nuts : : nuts : ![]() ![]() ![]() I za kraj sljikica:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Prigorec po defaultu
|
![]() prekompliserano... ja sem ti najsretniji kad se docepam par krmica, siknem ih na naglo vu tavi, kad su pri kraju, hitim po svakem krmicu jajce na oko, malo Vegete po tom,kisele vugorke il zeleni paradajz kiseljeni pol kuruznjaka i vuudri, vudriii, vrag te skelil, kaj sem ti seee jaa zameril....... ![]() ![]() btw, Amdejac, kaj si ono rekel: sve delim s pajdasima osim pajceka????? eee, ovo ti je kontraprotivno pravilima Zderonjskim, sto bi lkao tajnik udruge trebao znati, pa prema tome predlazem za Tebe malu kaznu u vidu placanja gableca pri Lovcu za Velikog i jos Veceg.........(je pa mora i Jeltz tu bit i predudit, tak da bu se po protokolu..)a ak bus i daljse bogohulil, kaznit cemo te najvecom kaznom za Zderonje i posjeli te bumo polek Paskea, da ti on objasni pravila Udruge.....(hjebate kak se laktari kad dojde plata, jos me i sad trga pod rebrima od prosli puta!!) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
Feldwebel
|
To ti je tak kad se ne braniš. Paske zna da su ti laktovi dobro pofutrani. Pored mene se ne usudi sjesti jer zna da bi vratio. U stvari je najveća sreća kada ga bolja polovica nazove. Spusti se ispod stola, skupi u fetalni položaj, a mi ostali mu sve pojedemo. Vrijeme je kolinja (dobro, malo je prošlo 29.11.). Moj je favorit svinjska jetrica na naglo i dobro prekrivano češnjakom. Svaki put kad to jedem mi je neugodno. Grabim 42 puta. Još mi zločinci smjeste i nasjeckaju na sitno pa izgleda da puno pojedem. Što naravno, nije istina. Jedem ko vrabac.
![]() |
#1948 |
Prigorec po defaultu
|
![]() lazeee selooo, lazuuu ljudiiiiiiiii................ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mislim da je lakse ukrotit Tasmanijsku Neman, nege tebe nahranit........na kraju ti dode na isto,jeli ne jeli , navek si gladen!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1949 |
Feldwebel
|
Kaj sam ja kriv kaj vrabac iz te priće ima 90 kg žive vage. Sukladno tome i malo više jede. Kad smo već kod toga, nisam jel ništa već tjedan dana (sigurno je toliko - želudac ne laže). Idem vidjeti kaj kaže frižider.
![]() |
#1950 |
Prigorec po defaultu
|
![]() aha.. to ti onoj klaonickoj komori za zamrzavanje tepas: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|