|
![]() |
#19292 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Da moramo se dogovorit i idemo se cudit cudnoj sumi..vuco evo ti volana..http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=68327 mozes trenirat skok u vis sa njim.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19293 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ovaj mjesec previše planiranih izdataka, pa će morati volan sačekati. Svoj nisam prodao, tako da je bajk pedabilan. A i bijeli mi ne treba, to se lagano zmaže ![]()
![]() |
#19296 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam sad računao kaj bum uzeo u Bajkmaniji , bit će oko 540kn al sa popustom i porezom 410kn. Zet ću lanac , kazetu , topcap i alat za kazetu. @Murina : O Samoboru govorimo.
![]() |
#19297 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19300 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Izgleda ko da ima puno pedaliranja. 30ak km do tam, pedaliranje po šumi + 30ak km nazad = mene čudna šuma ne bu vidla ;D
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19301 |
Registered User
|
nis,uzmemo satore,pol odojka i da vidis zabave ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19302 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
davno sam se razbio ko sile na sismisevoj stazi... al su sismisi uvek imali odlicnu stazu...
![]() |
#19304 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ma nema te logistike koja bi to riješila, 17 ljudi bi 32 stvari na 6 računa i onda treba petero ić kad svima paše vrijeme i kad neko ima auto ![]() Salvarez daj označi na karti di je ta šuma tj. staza. Kolko puta sam išo u Samobor bajkom i nikad nisam ošo dalje od kave i kremšnita na trgu ![]()
![]() |
#19305 |
Premium
|
Budem sutra jer sam na mobu sad. Uglavnom, čudna šuma se više ne vozi trka. Sad se vozi po Gornjem gradu i staza je brutala. Na nekim mjestima se premišljaš i par puta ak ćeš se spustit ili ne. Meni je jasno da je nekima problem doć iz ZG do Samobora, isto kak je i meni Sljeme-doma, ipak je to 130km i moraš bit u nekoj formi jer inače možes posle nazvat taxi da dođe po tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19306 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jbg, kad volim prirodu ![]() Ponesemo svaki po pusku i idemo u lov na vepra. Bit ce zanimljivije. Na kraju bi mi ispali lovina ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19307 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Danas sam prvi put koristio HERO2 i ispljunuo mi je 4gb za nekih pol sata videa. Snimao sam u 720/60, ne znam od kud mi to, mislim od tuda: http://www.usporedi.hr/testovi/test-...o-hd-hero-surf S čim konvertirat video u neku razumnu veličinu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19308 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
meni ispadne za 34 minute 720p 60fps - 3.66gb a za konvertiranje ...neki od programa- vegas ili powerdirector pogledaj po jutubu koje su postavke najbolje za iskonvertirat video, ak ti nekaj nije jasno - pitaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#19309 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Znaš tko je autor tog članka i tko su piloti u klipovima? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19310 |
Registered User
|
ma sta je 30km u jednom smjeru do samobora..odes ujutro laganim tempom,tam odmoris malo na kavi..odes na stazu..poslje na cevape i opet 30km do doma..nakraju vise sjedis nego sta se vozis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19312 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Recimo na Sv. Geru se spremam vec 2 godine otici i nikako da odem. Vec vidim 3 voznje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19313 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Me is famous, bar mi ime piše na članku ![]() ![]() Je, shift R3, kolko sam ja tu ramu puta izmučio, neuništivi su ti haroti ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19315 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#19316 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Imas settings za output iz PowerDirectora mozda (video codec, bitrate..etc)? Zadnje izmijenjeno od: Tean. 17.02.2012. u 11:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19317 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja se uglavnom drzim bitratea 7-8000 kbps i super to ispadne, mislim da ga jed2i nafrlji i na 15k Takodjer pokusavam filmic ugurati u nekih 5min, a do 10min. maksimalno jer drzim da se u tom vremenu moze sve reci i pokazati, a ljudima se ne gleda nista duze od tih 5-10min. ![]() Takodjer pokusavam ne prelaziti 500MB po uratku. OT: Dosao sam s rucka (smazao sam puni meni - juha, prilog, glavno jelo, salata i desert - istinabog da je bila riba ![]() Upravo sam za kompom smazao 9.-u, a i deseta samo sto nije...koji sam pozderuh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19319 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Nik ti nisi normala. A ja sam mislio da puno jedem ![]() Istina bog, ni ja nisam predaleko. 2 filea oslica, 1 lignja sa sirom (poveca), francuska salata, kremsnita sa cokoladom i jedan cokoladni kolac (poveci) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19320 | |
Premium
|
Citiraj:
Moraš znat da je do Svete Gere od Samobora oko 135km i to traje oko 10h. I da, to je samo makadam i cesta. Eventualno koji kratki spust po staroj Rimskoj cesti. Al da je dobar osjećaj kad dođeš gore onak strgan i zadnjih 10km uspona ne znaš opće kak pedalaš, bome je. ![]() Čudna šuma i Gornji grad su kružne staze, oko 6km ima. Možemo i na izlet po Samoborskom gorju. Japetić, Veliki Dol, Oštrc. Tam su i planinarski domovi pa se može i odmorit. Jasno, tek kad dođe proljeće. Nema smisla sad ić na taj snijeg i blato. edit: i kam si stavil tolko jela bogati. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|