|
![]() |
#19231 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni je Eye in the Sky očaj živi. Teška zapadna propaganda, kao njihovi vojnici su suosjećani i brinu o nevinima, a sve odluke su vagane intenzivno uz inkluziju svih živih tijela vojske i civilnog društva. Koja smijurija za naivce ![]() Ti napadi dronom su u stvarnosti teška klaonica i malo tko brine za kolateralne žrtve.
![]() |
#19232 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Eye in the Sky je dobar film. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19233 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Realniji prikaz klanja dronovima, premda nešto slabije produkcije, je svakako Good Kill (2015) kojeg bi trebalo obavezno gledati nakon Eye in the Sky pamfleta. Da radim kao pilot drona, msilim kako bih se životinjski propio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19235 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19237 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#19238 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Komedija o ratu u Afganistanu. Da nije bolesno, bilo bi smiješno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19239 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19240 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Dojmovi, komentari, preporuke filmova
The Do Over 8/10 Kvalitetna komedija , nekoliko scena je nepotrebno ugurano i izforsirano....ali sve u svemu vrijedi pogledati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#19241 |
Premium
|
Spotlight, meni fenomenalan film o ovoj opće poznatoj tabu temi. Možda će nekima biti naporan i dosadan jer je dosta teško pratiti sve skupa, 2 sata imena, ureda i konverzacije, ali generalno odličan film. Što je najzanimljivije, ja se ne sjećam da je taj skandal potresao svijet, ali na kraju filma su prikazani gradovi gdje je pedofilija i zlostavljanje od strane svećenstva najučestalije bilo u proteklim godinama, i na listi, uz velike svijetske gradove, se našao Rab, Croatia... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19242 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19243 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
kišna nedjelja... prelistavanje nepregledanih naslova: de behandeling - kakav mučni dragulj kinematografije, ne znam zašto sam toliko čekao da ga pogledam... odličan, sjedi 5 deadfall - ovo je imalo debelog razloga da ne gledam tako dugo, užasno neuvjerljiv film i nakon ovog gore ko da gledaš ulicu sezama... jedini hajlajt filma je što sam na pol sekunde vidio sise olivije vajld the town - bio na telci pa reko ajde nek se snimi pa da vidim, ocjena - ben assflek (kao glumac i kao direktor) wish i was here - vrištao sam na brdo scena, a opet vrhunska drama... jedan od boljih općenito, dakle brko preskoči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19249 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() Man on wire 2008
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19253 |
Guest
|
The Town je samo rip off od genijalnog the heat a, nista vise |
![]() |
![]() |
#19255 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#19256 |
Banned
|
Meni su oba filma odlična. Ben Affleck me tu ugodno iznenadio. I kao glumac i kao redatelj. Još mi je dobar ovaj film u njegovoj režiji: http://www.imdb.com/title/tt0452623/?ref_=nv_sr_1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19258 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Dan nezavisnosti 2 Ljudi moji, kako je ovo loš film! Bili jučer u kinu, doslovno čujem ekipu oko sebe kako govore: Bože sačuvaj, šta smo ovo platili... Film nema nikakvu karmu, PUN je nepovezanih priča, koje apsolutno ne vode ničemu, ali ono baš ničemu, karakterizacija likova je nula, humora je nula, a bome na kraju ni CGI nije toliko dobar. Ova tuga od nastavka jednog od najboljih filmova sa vanzemaljcima nije vrijedna niti skidanja sa torenta. Bez zafrkancije. Ako budete išli gledati, očekujte da je twilight bolji film. Ocjena 2/10.
![]() |
#19259 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nije ni čudo kaj ih je Will Smith odhebo kad je vidio scenarij. Neću ga gledat u kinu, ali ću ga gledat sigurno kad dođe u videoteke. Radije riskiram sa ID2 nego sa nekim "remekdjelom" braće Koen recimo ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#19260 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() kad ove dvije stvari vidim, onda znam da će mi bit žao što ću kliknut ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|