|
![]() |
#19141 | ||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Inace, predobra staza ![]() Citiraj:
![]() Onak te nismo mogli uhvatit, a kamoli s ovime ![]() LOOOL |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19142 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ako bude i dalje mećave jel netko zainteresiran da pješke odemo po lojsteku gore? možemo i najlonske vreće ponijet pa pokazat kak se spuštamo NN na vrećama onim lejmerima na skijalištu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19144 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19145 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19147 | |
|
Citiraj:
![]() FF kacigu na glavu i vozi misko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19150 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Santos urban downhill race ![]() Kak ekipa juri niz stenge to je za ne povjerovat. Neki lik je reko: "Those guys don't even brake" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19152 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sam upravo otišo par kilometara dalje po gume, snijega ima punooo! Išao sam bez sic štange do Željca prvo jer je joplinka prodana, to je bio trening na najjače ![]() Ali smiješak mi je od uha do uha išao ![]() Mic, ovak ti izgleda park ispred zgrade, gle kak je kul ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19153 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sad pregledavam svoj bajk , lanac u kurčini , sav hrđav , diskovi ne izgledaju najbolje , oprao sam ih s acetonom pa su ok sad , lanac sam stavio u bengu pa će se valjda popravit stanje... Uglavnom , više nejdem sa svojim bajkom po snijegu i soli , samo s burazovom kantom.
![]() |
#19155 | |
|
Citiraj:
I onda neces imati problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19157 |
|
Ja sam i proslu i pretproslu zimu cijelo vrijeme isao sa bajkom na posao i nikad nisam imao problema sa hrdjom. Jos ga i nisam nesto prao. Bitno je samo dobro lanac podmazat i sajle u buzirima i to je to. Onda nebi trebao imati problema. Jedino sto bi kod mene moglo imati utjecaja je da sam bajk uvijek drzao na toplom, iznad 15C ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19158 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Haha , ja ga također držim na toplom , pokraj kreveta , cca 20C. Izgleda da nemam sreće i gotovo , al nema veze tak i onak sam mislio mjenjat lanac na ljeto , jer je ovaj potrošen...
![]() |
#19159 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() probao sam jastuk, spužvu stiropor....ništa ne ide brzo kao kad snijeg naguraš u vreću i sjedneš se gore, e to je brzina bez kontrole ![]() Ništa, nosimo ff kacige, i na spust sa vrećama, moram potražit doma, imam čvrste najlonske vreće ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19161 |
Premium
|
kad sam bio klinac spuštali smo se tako na sljemenu imali smo vreću dugu cca 2-3 metra, puna snijega, gore moj stari, ujak, sestra i ja - rasčistili smo cijeli spust, putem smo pokupili par ljudi koji su nastavili s nama....urnebes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19162 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Cuks je iskoristio snježinu pa pustio kosu i bacio se u pop-rock http://i41.tinypic.com/r8zgxy.jpg Izdo si hardcore Cuks. Sve je počelo kad si prešo na fulku ko piconja.
![]() |
#19168 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
mislim da ste zakasnili sa sankanjem..dolazi toplo vrijeme a mokar snijeg bas nije za to...mozete se sanjkat na blatu za koji dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19170 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Na Sljemenu su temperature reda veličine -10 do -20°C i ima 60cm snijega. Neće se to baš tako brzo otopiti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|