|
![]() |
#19111 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19112 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja bi se prije ubio nego zasoljeni bajk spremio u garazu ili na balkon - ako treba pranje u kadi, susenje pa onda spremanje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19113 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Neće mu sol ništa napraviti. Ionako ima gore sloj blata koji je sve prekrio prije ovih padalina. ![]() Ja sam se na starom HT-u naučio da ni pranje nije najbolje. Od headseta, BB-a, naba i čega sve ne. Sve je trebalo podmazivanje da ne počne cviliti...
![]() |
#19114 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19115 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ha vidjet ćemo. Svake zime se vozim po ovakvim uvjetima jer mi je to jedino prevozno sredstvo. Za sad nikakvih problema na ležajevima na FS biciklima. Dođe proljeće, sve se opere, izvadi i podmaže. Ako će trebati i ležajeve mijenjati, obavit će se i to. Ok je počistiti bicikl, ali par puta dnevno to raditi sigurno nije korisno. Da ne velim da uzme vremena. A i ne treba biti rob bicikla. Na kraju krajeva, ja sam kupio njega...
![]() |
#19116 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ma nema ni smisla stalno prat bajk,dva puta da na dan i to..poslje voznje prodes kroz snijeg da isperes gume i par puta tjedno namazes lanac sa nekim gustim industriskim uljem a nekim glupostima koje dodu ko zlato sa obzirom na kolicinu koju dobis..jednom sam kupio tak nes..cak je ulje imalo miris po naranči..hahaha..a potrosio sam ga za 1mj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19117 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ja imam doma šlauf pa ga tak isperem, naravno ne mlatim po ležajevima vilici itd...ko sumanut dosta puta nakon vožnje ako nije jako blatnjav ga niti ne perem.... naručio sam si alat sa neta - topeak alien dx pa čekam da stigne, jel ga netko od forumaša možda ima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19118 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Snijeeeeeeeeeeeggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!! @ Murina, kaj tebi kroz balkon ide ralica kad je puna soli??? @ Nik, ima li dovoljno snijega na sljemenu za bordanje?
![]() |
#19120 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nemam kadu, tuš u koji uđe samo u djelovima, a od najbliže praonice do doma bi došao u istom stanju kao kad je krenuo u istu ![]() Sol škodi u svakom slučaju. Ko ono ide na Dotrščinu danas? ![]() Ja bi mogao malo na divljanje na nasip ako je uopće prohodno Bane, ceste su slane, a povremeno napravim đir |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19123 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Max i ja smo namjeravali na Dotku, ali niš od toga, s moje strane. Vagnuo sam omjer uloženi trud/dobiveno zadovoljstvo i nije vrijedno tog jebanja i maltretiranja. Nadao sam se da su po običaju naši meteorolozi u krivu ali oni baš vikende pogađaju da će bit -20 i snijega ko dreka.
![]() |
#19126 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Bog svima.Imam jedan problem i nadam se da ću ga moci rjesiti uz vasu pomoc.Naime radi se o zracnim vilama SR SUNTOUR RAIDON RL http://www.srsuntour-cycling.com/dst...ON-RL+air.html ,stare svega 10 mjeseci.Presle su nekih 4000 km,i jucer sam primjetio da se odjednom zrak ispustio.Napumpao sam ih ponovo (naravno pumpom za vile).Drzale su cjeli dan i noc,ujutro su bile jos OK,popodne ista stvar.Rjesenje?I u čemu je ustvari problem?Hvala svima unaprijed.Inace radi se o biciklu Wheeler PRO 59 http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/b...d-oglas-844233 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19128 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Kad bi ovo moglo doći u prodaju? Oce cijena bit paklena ? edit: http://www.bikemag.com/gear/2x10-cha...de-and-mrp-2x/ sry. Zadnje izmijenjeno od: JackZg. 12.02.2012. u 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19129 |
Registered User
|
Koje? Dobio sam 2 kile otkad se ne vozim. Jebeno, samo nek nastavi snijeg i neću više izgledat ko strašilo muahahaha --- Jack to ti je ripoff MRP 2x chainguide-a. Tj ne ripoff nego suradnja i rebrandiranje. Na tržištu je već neko vrijeme, i dođe soma kuna http://www.mountainracingproducts.com/mrp/2x/ Problem s tim je što neki proizvođači rama ne vole taj taco-style bash, ovaj polumjesec, jer budući da se udarac preko tog basha prenosi na mount, bilo to BB mount ili ISCG tabove, može dovesti do oštećenja rame kod BB-a. I onda ti ne uvaže garanciju. I onda se moš jebat. Ali da je stvar sexualna, je. Edit2: E Lovro barem moš gledat Inter kak fenomenalno igra ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 12.02.2012. u 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19131 |
Registered User
|
A bas sam se zapalio ![]() http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=50676 Ovo radi isti posao kaj ne, samo kaj je ovdje klasicni bash. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19133 |
Registered User
|
Kaj nema skupljih? ![]() http://www.chainreactioncycles.com/M...x?ModelID=5294 Ak mene pitaš sve je to isti drek. Ja idem na najjeftiniju varijantu, Stinger+bilo koji bash koji nađem do 150-200kn, ispadne me duplo manje neg te varijante a ista stvar u principu, zatezač plus bash.
![]() |
#19135 |
Registered User
|
Nisam iskusniji, nego sam gledao da prođem čim jeftinije, nakon što sam prerošto pol interneta. Zatezač već imam, a za bash gledam koji bi uzeo, možda ne bi ni uzimao za prvu ruku bash. Imaš u bajkmaniji NC-17 zatezač i bash, to je rebrandirani Blackspire. Nik ti ima čini mi se taj E13 bash, ne znam koji zatezač, a Destroyer ima neki čudnovati setup koji mu je došo s Pitchem, možda da sačekaš čut njihova iskustva.
![]() |
#19137 | |
Registered User
|
Citiraj:
Super, idem bas za 2 tjedna u Ljubljanu pa bum ih posjetio i zel si stingera i bash vjerojatno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19139 |
Registered User
|
Hjooj jel to onaj kaj vam je dugovao ili jos uvijek duguje povrate poreza...? Bum rekao da sam ja dosao preuzet lovu, ili jos bolje nek mi prebije racun...sam da mene ne prebije kad vas spomenem hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19140 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ova finta sa "bashem" na chainguideu mi je totalno sexualna, ali cijena je paprena. Ak se ima para onda se može ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|